TADEJ46 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 In to reče en ki vozi R1 zablokirano na 25Kw hahaha.. in si se pelou z njo da če je blokerana al ne? sicer pa nevem kaj sm narobe reku razn tega da sm ubjasno kako pa kai si mislm o minusih sploh pa v teh vaših(nepotrebnih) izpadih k ti en nalima minus. Če te pa grabi fovšija da imam r1 pa jo lahko vozm brez komplikacij, k pr teb mislm da po novem zakonu ne pride več v upoštev. Gasperr, HyperJack, budacki in 3 others 3 3
motorist1 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 mah kšni ventili bi lahk bli za naštelat to je pa tut to fantje ... kako vas bom na protestu prepoznau? Brejkerja itq po mopedu haha še kdo ulet z motorjem? Mi bomo z modrim Ford Focusom 03, 4 not, NM registracija. Če me ker prepozna naj pomaha al pa karkol Mene bolj težko, ker bom peš oz. z busom Rumena majca pa črni ray-ban špegli :grim Ti pomaham če te vidm. bajkr88 1
logarr Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 (popravljeno) Haha jst pa brez torbe in v kratkih hlačah če bo sonce, maš 0,0001% da me najdeš Škoda ko vas več ne poznam, bi šli na kakšen pir Popravljeno Maj 18, 2010. Popravil logarr bajkr88 1
Miha27 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Mene pa sploh nebo, ker grem rajš domov se fjakat bajkr88 1
dejko39 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 pobi dejte mi povedat do kerga letnika so ble XTjke 600 še rdeče?
znj Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Fantje mi pridemo z avtobusom Sicer pa vas ne poznam. Če bo šel tudi janstyle bom njega prepoznal in me bo on vam predstavil. Če ne je pa majhna možnost Edino če mi pošljete kakšno sliko pod ZS, da vas prepoznam, ker če ne nimam pojma kako zgledate bajkr88 1
janstyle Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Fantje mi pridemo z avtobusom Sicer pa vas ne poznam. Če bo šel tudi janstyle bom njega prepoznal in me bo on vam predstavil. Če ne je pa majhna možnost Edino če mi pošljete kakšno sliko pod ZS, da vas prepoznam, ker če ne nimam pojma kako zgledate jebeš vse skupaj js ne grem ker je tko kot so že mnogi povedal " nč se ne bo spremenilo " pa še novga bombardierja tastari jutri prpele tko da no way:) Gasperr 1
janstyle Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Jest bom verjetno prišel z Vespo pogledat... lepa lepa to maš 50cc? moj "nončko" jo ma 200cc, lušen motorček drgač. bajkr88 1
Brejker Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Če te pa grabi fovšija da imam r1 pa jo lahko vozm brez komplikacij, k pr teb mislm da po novem zakonu ne pride več v upoštev. Smo že imeli uporabnika ki je mel nablokirano R1 pa je po dveh mesecih šla blokada ven on pa v jarek Toliko o tem... Imam izpit za 35Kw @Janstyle: Je tale tud 200ccm Letnik 1983. Prej je letela 120Km/h sedaj ima komplet novo mašino, tako da nevem kako se obnaša. Grem ju3 čez Trzinsko obvoznico pa potem poročam Drugače ima pa navora neomejeno! Sestro (24) sem peljal v tretji prestavi v konkreten klanec brez problema Kaj a bom sam jest z motorjem?? Upam le, da nam profesorji pogledajo skozi prste! Ker drugače bom do 16:00 na fakulteti
motorist1 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 . . .Je tale tud 200ccm Letnik 1983. Prej je letela 120Km/h sedaj ima komplet novo mašino, tako da nevem kako se obnaša. Grem ju3 čez Trzinsko obvoznico pa potem poročam . . . Res je lepa ja Si to že kupil obnovljeno/restavrirano ali si jo sam obnovil? Pa če ni skrivnost, koliko si plačal če si kupil že obnovljeno?
Brejker Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Izgleda, da me še premalo poznaš! http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1906 Vse delam(o) sam(i)... Gasperr in bajkr88 2
motorist1 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Izgleda, da me še premalo poznaš! http://www.motosvet....um.php?cid=1906 Vse delam(o) sam(i)... Se oproščam Ja, ne poznam vas ravno veliko tukej na foumu. Drugače pa svaka čast, lepo si jo obnovu. Jst imam tudi doma enga oldtimerja in sicer Tomosa colibri T12 letnik 66. Je še v originalnem stanju, zelo lepo ohranjen, vozen normalno vendar ni obnovljen. Nimam ravno dovolj znanja, čepou bi mi bil tak projekt v veliko veselje samo ne vem če bi ga lahko izpeljal do konca. Sicer pa to paše bolj na kakšen drug forum LP znj, bajkr88 in Brejker 2 1
ironbeeper Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 kdo od vas je razbil vrata od parlamenta? XD Noiser69, Ervin93 in Brejker 3
Miha27 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 Kretenizem prve klase. Kašne demonstracije..pijanica in razbijanje Še mal..pa bomo kot Grčija. bajkr88 1
motorist1 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 Kretenizem prve klase. Kašne demonstracije..pijanica in razbijanje Še mal..pa bomo kot Grčija. Se strinjam pou folka pomoje sploh ne ve točno proti čemu protestera, sam da je alko pa pol še vandalizem pa so usi čist veseli
Ervin93 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 (popravljeno) Jst sm že včeri lepo reku da ni šans da grem na demonstracije kr je tko kokr je reku motorist. Več k pol jih neve zakaj so sploh bli tm. Je pa blo vsaj za neki dobro da sm v šolo pršu samo na BREZPLAČNO malco in smo lepo zaklučl pouk in šli Popravljeno Maj 19, 2010. Popravil yourfriend11 RRyDeRR in bajkr88 1 1
dejko39 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 k smo že pri demonstracijah,zakaj bi naj biu nov zakon pravzaprav dober?kakšni so njihovi argumenti,kaj bo bolje z novim zakonom?
motorist1 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 Danes sem ugotovu da mi je soring zlezu iz normalne lege in začeu drsat po cilindru in naredu okoli 2mm globok kanal v cilinder. Kako to da soring ni nič poškodovan?? Ter kako je možno da je zlezel mimo tiste varovalke?
aleksandergabriel Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 k smo že pri demonstracijah,zakaj bi naj biu nov zakon pravzaprav dober?kakšni so njihovi argumenti,kaj bo bolje z novim zakonom? Zato, ker z novim zakonom ne bo več titih ki izkoriščajo sedanji sistem in podaljšujejo status študenta, s tem pa kradejo delovna mesta tistim ki bi radi delali, pa ne morejo, ker delodajalci raje zaposlijo študenta za katerega ni potrebno plačati skoraj nič davka. Tako posledično izgublja tudi država, saj pobere manj davkov. Res pa je da je javna uprava izredno potratna in nujno potrebna konkretne reforme. Za primer. Če bi namesto licenčnih windosov uporabljali odprtokodne linukse bi letno prihranili nekaj milionov (natančne številke ne vem napamet, jo bom poiskusil poiskati), pa še veliko je takšnih navidez drobnarij ki pa veliko stanejo.
budacki Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 prehude demonstracije še na dneunik sm pršou haha bajkr88 1
RRyDeRR Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 prehude demonstracije še na dneunik sm pršou haha pravš da se kr granitne kocke mečejo O:-) u petk bo še bl hudo maturantska parada :beer1: bajkr88 1
Noiser69 Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 (popravljeno) Kretenizem prve klase. Kašne demonstracije..pijanica in razbijanje Še mal..pa bomo kot Grčija. Grčiji se lahko samo Res se ne strinajam z tistimi ki so tja prišli sam zato da se ga napijejo itd (kreteni, sploh ne vejo zka se gre!) Požgat bi bvo treba cel parlament, tk bi vsaj vedli da mislimo resno! Sm bral v žurnalo je ena rekla "ne bom šla na demonstracije ker se tako in tako ne bo nič spremenilo" Ja valda glupane babje, če bo narod tiho bodo še naprej manipulirali z nami, tk pa vsaj mavo vidijo da nismo pussyi. Za vse ki mislite podobno kot ta punca... a če bi recimo hotli sprejet zakon, da bomo delali 18 ur na dan za 2 € tut ne bi šli na demonstracije pa pokazali da vam ni vseeno, al bi rkli "ne bom šla na demonstracije ker se tako in tako ne bo nič spremenilo in nimamo vpliva na njih" LP Popravljeno Maj 19, 2010. Popravil Hozi aleksandergabriel, Miha94, Miha27 in 1 other 2 2
aleksandergabriel Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 Grčiji se lahko samo Res se ne strinajam z tistimi ki so tja prišli sam zato da se ga napijejo itd (kreteni, sploh ne vejo zka se gre!) ... LP Čist tko iz radovednosti me zanima če si dejansko prebral kaj piše v v zadnjem popravljenem predlogu zakona, ali si si svoje menje ustvaril na podlagi motivacijskih govorov vodilnih članov študentskih organizacij, izredno zanimivi interpretaciji 24 ur, ali na podlagi katerega drugega medija? impulz 1
TADEJ46 Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 Smo že imeli uporabnika ki je mel nablokirano R1 pa je po dveh mesecih šla blokada ven on pa v jarek Toliko o tem... Imam izpit za 35Kw ja in od tega uporabnika sm jst tut kupu motor.. ja in kai ti pomaga izpit za 35kw? še slabš je ker nesmeš motorja ki ima v osnovi več kt 74kw blokerat (nov zakon suks)
Ervin93 Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 TADEJ46@ Dans si pa zraven mojga motorčka svoj motor parkiru!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se