motorist1 Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 dimenzije so različne zaradi različne vrtine cilindra, to so različna brušenja oz. servisni intervali, za vsako menjavo moraš dati noter eno črko večji bat, ker se cilinder obrabi, mere so pa A (original), potem pa vsakih 15000km al kolko se že menja bat, daš večjega noter, se pravi B, C, D....potem gre pa moped tko al tko na dinos oz. dobi nov cilinder in začneš spet na A , ponavadi so razlike med bati po 0,05mm, ne vem zakaj je tukaj po pol milimetra, ker to je kar veliko in težko vzameš pravega za dobro kompresijo To vem da so mere bata različne zaradi honanja cilindra. Razlike so pa za 0.25mm ali pa potem 0,5. Mogoče so ponavadi razlike 0,05mm ko govorimo za 4t motorje večje kubikaže, kolikor sem jst seznanjen je pri 2t povseod taka razlika. LP
budacki Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 dimenzije so različne zaradi različne vrtine cilindra, to so različna brušenja oz. servisni intervali, za vsako menjavo moraš dati noter eno črko večji bat, ker se cilinder obrabi, mere so pa A (original), potem pa vsakih 15000km al kolko se že menja bat, daš večjega noter, se pravi B, C, D....potem gre pa moped tko al tko na dinos oz. dobi nov cilinder in začneš spet na A , ponavadi so razlike med bati po 0,05mm, ne vem zakaj je tukaj po pol milimetra, ker to je kar veliko in težko vzameš pravega za dobro kompresijo ja sam zakaj je med navadnim pa kovanim po 0.06mm razlike? ( torej A navadn = 56.5, kovan pa je 56.44mm ? ) To je blo uprašanje se mi zdi. Sicer pa ... to menjavanje A,B,C,D ... ni nujno da je na vsako menjavo. Pri krosih bi na dve leti moral potem cilinder menjat. Za kakšno RS pa je to čist kul, ker nobena ne zdrži 60.000 brez da ne vtrga kaj prej
lulik Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Haha. Gremo v Ajdovščino po per? Al bo majstr po pošti poslal ? Haha, sej js sm tudi iz Ajdovščine, in to natanko 150m proč od njega. Sicer pa sva se ravno prej pogovarjala, da bi enkrat šla u LJ, pa še ti uletiš in še drugi če hočejo, in gremo na pijačko, če ste za... RRyDeRR 1
znj Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Jaz sem za Sicer pa imam eno vprašanje. Zanima me kaj je potrebno imeti, če hočeš iti na Hrvaško z motorjem? Osebno, vozniško/prometno, še kaj? In zanima me kakšne so kaj omejitve na Hrvaškem? Avtocesta, izven naselja in v naselju. Že vnaprej hvala za odgovore
RRyDeRR Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Jaz sem za Sicer pa imam eno vprašanje. Zanima me kaj je potrebno imeti, če hočeš iti na Hrvaško z motorjem? Osebno, vozniško/prometno, še kaj? In zanima me kakšne so kaj omejitve na Hrvaškem? Avtocesta, izven naselja in v naselju. Že vnaprej hvala za odgovore yourfriend ti bo znv najbl odgovorit..on je vsak vikend tm hod se sončt u umag k da nimamo solarijev v ljubljani :lol: kewo 1
Robyy Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 pač rabš standardne stvari, js sm tud uzeu zeleno karto, ni obvezna ampak če se kej zgodi sam to pokažeš pa je uredu omejitve so 130/90/50 isto k pr ns
znj Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Torej en del odgovora glede omejitev sem že dobil Enako kot pri nas Bencin je malo cenejši ( 8 hrk/l ), sedaj me samo še zanima kako je s temi papirji za čez mejo
k0ci Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 nič posebnega ni, vozniška, prometna, osebna za prehod meje pa zeleno karto je dobr met, sicer ni obvezna ampak v primeru nesreče ne bo nobenih komplikacij glede izplačila škode če jo imaš, pride pa 4,17€ na zavarovalnici
pevecm Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=3822590 Evo jo tanovo Husqvarno v Sloveniji. Morm rečt da zlo dobr zgleda. Cena je pa . Kaj pa vi pravte ?
pevecm Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Js pravm da mi link ne dela Spremen _ v . (piko) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3822590 Evo še orginal link, če bo delal.
Ervin93 Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 (popravljeno) yourfriend ti bo znv najbl odgovorit..on je vsak vikend tm hod se sončt u umag k da nimamo solarijev v ljubljani jp. Še nikol v življenju nism bil v solariju in dam raj tist denar za benz pa grem do morja pa nazaj. Zdej grem pa spat kr sm glihkar pršu iz San Marina. V 48urah sm spal samo 3urce. Ni blo šans da sm zaspal kr smo se ga nažgal k prasci. Drgač pa zlo dolga pa zanimiva zgodba kaj se mi je med tem ko nism vedu zase dogajal Zjutri je blo pa Popravljeno Maj 27, 2010. Popravil yourfriend11
impulz Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 (popravljeno) http://www.avto_net/...sp?ID=3822590 Evo jo tanovo Husqvarno v Sloveniji. Morm rečt da zlo dobr zgleda. Cena je pa . Kaj pa vi pravte ? enako grda kot 09 bom poslikal husko z HGS black edition za primerjavo na novi huski bi si želel predvsem trši zadnji feder in pa neko spodobno držalo za tablco namesto tega blatnika 2010 pa ostaja zaenkrat po duši ista ^^ Popravljeno Maj 27, 2010. Popravil impulz
motorist1 Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Mal je smešna ker ima tako veliko "lukno" nad mašino da se vse čez vidi Drugače je pa všečna :yes:
k0ci Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Spremen _ v . (piko) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3822590 Evo še orginal link, če bo delal. če še niste pogruntal, linki na avto.net spet delujejo že od prenove foruma
juree Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/9006 Jaz sem MOTORIST Glasujte za oglas prosim Hvala
RRyDeRR Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 http://jazsem.nikons...ry/47/item/9006 Jaz sem MOTORIST Glasujte za oglas prosim Hvala a ti un prenosnik ni biu dost?? :naughty: če ga pa že dobiš..ima da nas slikas na ridah po cele dni
juree Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 Heh..sj sm reku...Računalnik smo dobil, zej gremo pa še na fotoaparat hhaha Sicer sem se kle na to prijavil mal za brezveze...sam če mi bo ene 30 folka vsakodnevno klikalo se bo nabralo Bom poslikal bom
RRyDeRR Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 jp. Še nikol v življenju nism bil v solariju in dam raj tist denar za benz pa grem do morja pa nazaj. Zdej grem pa spat kr sm glihkar pršu iz San Marina. V 48urah sm spal samo 3urce. Ni blo šans da sm zaspal kr smo se ga nažgal k prasci. Drgač pa zlo dolga pa zanimiva zgodba kaj se mi je med tem ko nism vedu zase dogajal Zjutri je blo pa aha..sj prou..a si se že streznu?
RRyDeRR Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 (popravljeno) Heh..sj sm reku...Računalnik smo dobil, zej gremo pa še na fotoaparat hhaha Sicer sem se kle na to prijavil mal za brezveze...sam če mi bo ene 30 folka vsakodnevno klikalo se bo nabralo Bom poslikal bom hheh..če bošš izbrav isto taktiko kokr za ta komp ga boš dobil velik sreče..maš dost konkurence..se je ful folka prjavl vsi hočjo bit eni fotografi xD Popravljeno Maj 28, 2010. Popravil RRyDeRR
juree Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 Mislm da ma tuki še žirija prste vmes nakoncu, sej v končni fazi je tut nagrada lepša: 1500€ + d5000 fotoaparat...to pa ni kar tko Sicer nevem kasne taktike pri računalniku nisem mel, mal sm okol postal, lihk tolk da nobenmu nism težil prav vsak dan naj poklika
SpiZek Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 youfrend si se mogoče pelu čez slovensko dons okol 11.20 ?
kewo Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 yourfriend dons sva se srečala na črnem kalu, točno na ovinku pri kafiču okrog 13h? RRyDeRR 1
Ervin93 Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 yourfriend dons sva se srečala na črnem kalu, točno na ovinku pri kafiču okrog 13h? seveda. Šol sm do kopra pa nazaj stestirat gume. Čist drugačn občutek. Guma segreta 10krat bolj kokr prejšna michelin. Počas sm stopnjeval naklon tok da znucam tist premaz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se