Slyder Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Lahko greš delat takoj pri 18, vendar če nimaš prej 2 leti A1 se bo smatral kukr da greš na novo, torej 21ur al kok + glavna, če pa že maš 2 leti A1 pa samo zvišuješ kategorijo, torej 9ur + društven+glavna. Torej če že maš A1 neki časa se ti splača počakat da bo 2 leti, boš pršparu ene 300€
kewo Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Lahko greš delat takoj pri 18, vendar če nimaš prej 2 leti A1 se bo smatral kukr da greš na novo, torej 21ur al kok + glavna, če pa že maš 2 leti A1 pa samo zvišuješ kategorijo, torej 9ur + društven+glavna. Torej če že maš A1 neki časa se ti splača počakat da bo 2 leti, boš pršparu ene 300€ no to sem mislu ja, ker bom 18 en mesec preden bom imel 2 leti A1... pol bom pa rajš nestrpno čaku. Hvala RRyDeRR 1
Ervin93 Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Kje bi lahko kupu kit za krpanje gum? Tiste gliste pa lepilo pa orodje. Uglavnem komplet. V Sloveniji!
zziga Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 mi lah kdo našteje ene par avstrijskih strani tak kot avto.net, moto.it ipd. prosim
kewo Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 mi lah kdo našteje ene par avstrijskih strani tak kot avto.net, moto.it ipd. prosim mobile.de - tle maš dost robe Jernej125ccm in zziga 2
46simon Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Ola ..... em k ni nekoč neka tema obstajala za izpit za avto...jst je ne najdem...me kdo odreši z linkom?
znj Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 mi lah kdo našteje ene par avstrijskih strani tak kot avto.net, moto.it ipd. prosim autoscout.de...tudi tukaj dobiš veliko, veliko robe Jernej125ccm 1
TADEJ46 Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 http://www.zurnal24.si/slovenija/najprej-golob-potem-vi-172921/galerija hahaha... pol ga je pa vrjetn sam ruknu pa zravn narezou Jernej125ccm, kewo, Ervin93 in 1 other 2 2
zziga Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 (popravljeno) in kvasko, za kok si prodal motor? Popravljeno Junij 4, 2010. Popravil sinn
macak333 Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 Kakšno lepo vremo bo jutri...hvala kur*u, je bil že čas. RRyDeRR 1
Ervin93 Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 Kakšno lepo vremo bo jutri...hvala kur*u, je bil že čas. Kam se boš kej odpelu?
macak333 Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 Kačje ride, pol pa najvrjetneje proti Rakitni. Bom probal še brata prosit, da gre z mano, da me mal pofotka in da se mal smejim svojim pussy naklonom Ti? Spet kakšen Umag, Krk...morje RRyDeRR 1
Ervin93 Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 (popravljeno) Kačje ride, pol pa najvrjetneje proti Rakitni. Bom probal še brata prosit, da gre z mano, da me mal pofotka in da se mal smejim svojim pussy naklonom Ti? Spet kakšen Umag, Krk...morje Za spremembo jutr ne grem na morje kr bom prost šele okol 13ih tko da grem pogledat na Jezersko pa na avstrijsko stran. Na morje grem pa v nedeljo! Popravljeno Junij 4, 2010. Popravil yourfriend11
RRyDeRR Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 Kačje ride, pol pa najvrjetneje proti Rakitni. Bom probal še brata prosit, da gre z mano, da me mal pofotka in da se mal smejim svojim pussy naklonom Ti? Spet kakšen Umag, Krk...morje rakitna bli smo prej na ridah sj če ti brt nbo šou..mogoče bi ti jst delu družbo bom jst sliku..sj veš 5mega pixellll :lol: a brt žurera!? kewo 1
RRyDeRR Objavljeno Junij 4, 2010 Opozori Objavljeno Junij 4, 2010 (popravljeno) Za spremembo jutr ne grem na morje kr bom prost šele okol 13ih tko da grem pogledat na Jezersko pa na avstrijsko stran. Na morje grem pa v nedeljo! kaj je blo neki s tvojo gumo? ti je počla? -_- si zrihtu zdj? drgač jst mam en sprej tko za silo..če počm gumo sm nafilam s tem sprejem i furam naprej.. a na morje misls spet u umag..al slo.obala? Popravljeno Junij 4, 2010. Popravil RRyDeRR kewo 1
Ervin93 Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 kaj je blo neki s tvojo gumo? ti je počla? si zrihtu zdj? drgač jst mam en sprej tko za silo..če počm gumo sm nafilam s tem sprejem i furam naprej.. a na morje misls spet u umag..al slo.obala? Od kje teb to da mi je guma počla? Spet v Umag! Dans pa na Jezersko-Železna kapla(kokr kol se že reče) da vidm kako se tm gor podijo
Stirkac Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 a se da krosa zavarovat? Ne,Ker se ga neda registrirat in nima homologacije
znj Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 Pojdimo malo Kras pogledat. Lepe ceste, lepi ovinki, lepa pokrajina Mogoče me pot zanese še do obale
budacki Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 a se da krosa zavarovat? Kupiš Hard Enduro in ga zavaruješ kasko in ko ga polomiš dobiš novega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se