budacki Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 filing mam, kot da so me nategnil pri zavarovanju. Osnovno zavarovanje 188€ pr Tiliji Pa še dal so mi 40% popusta! ( tam nekje ). WTF?! 600cc, 25kW
SpiZek Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 (popravljeno) filing mam, kot da so me nategnil pri zavarovanju. Osnovno zavarovanje 188€ pr Tiliji Pa še dal so mi 40% popusta! ( tam nekje ). WTF?! 600cc, 25kW ne vrjamem če so te jest sm dou za 11kw 97€ al tm okol za osnouno + zelena karta pa sm meu 30% popusta pr triglavu sm naredu aja pa še prometna je bla zravn nova Popravljeno Junij 14, 2010. Popravil SpiZek
motorist1 Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Nezgodno zavarovanje je za motoriste drago da glava peče. 400€+ na leto :wacko:
LooLekSLO Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 filing mam, kot da so me nategnil pri zavarovanju. Osnovno zavarovanje 188€ pr Tiliji Pa še dal so mi 40% popusta! ( tam nekje ). WTF?! 600cc, 25kW So te nategnili ja, če gre res samo za osnovno zavarovanje!
budacki Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 So te nategnili ja, če gre res samo za osnovno zavarovanje! Sploh nevem kero zavarovanje je , ker je foter šou tam plačat. Bom pogledau. AO+ je mislm da se prav vozilo in potniki. bajkr88 1
Miha94 Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 Sploh nevem kero zavarovanje je , ker je foter šou tam plačat. Bom pogledau. AO+ je mislm da se prav vozilo in potniki. Če je AO+ je še pocen. pr men je rekla da če dam AO+ mi ene 200€ več pride za 125ccm. Drgač pa sm na adriaticu so mi dal 50% popusta da ga pozim neodjavm pa 3% na gotovino tako da sem pod 100€ pršu z tehničnem pregledom vred.
k0ci Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 AO (avtomobilska odgovornost, obvezno zavarovanje)), s tem so kriti tvoji sopotniki v primeru nesreče, za katero si krivec ti, z AO+ pa si krit tudi sam, čeprav si kriv za prometno nesrečo, ...........če je krivec za nesrečo kdo drug, gre z krivčeve police
kewo Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 če bo kdo rabu kej pocen zavarovanja nej mi piše na PM... u suboto začnem uradno delat pri eni firmi LP
RRyDeRR Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 (popravljeno) jst sm svojga dv 65€ za cez let(s tem da sm dobu 50% bonusa) :naughty: pr slovenica adriatic yourfriend važn da smo se dans vidl :naughty: mogoče se tud jutr če bo lepo vreme glih dans zrihtau par litrov tts-a zdj nbom rabu skrbet neki časa glede olja Popravljeno Junij 14, 2010. Popravil RRyDeRR
budacki Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 AO (avtomobilska odgovornost, obvezno zavarovanje)), s tem so kriti tvoji sopotniki v primeru nesreče, za katero si krivec ti, z AO+ pa si krit tudi sam, čeprav si kriv za prometno nesrečo, ...........če je krivec za nesrečo kdo drug, gre z krivčeve police Ja AO-plus je Juter če naletiš na rdečega suzla do ena 4 popoudan, bom to jst malo se grem posončat po mestu. bajkr88 1
pevecm Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Men je enkrat reku agent iz Triglava, da je brezveze da zavaruješ sebe. Važno je da je zavarovan sopotnik, sam pa se zavaruješ npr. v šoli. Ker če vzameš zavarovanje zase+sopotnik pride veliko veliko dražje, kot če se sam sebe zavaruješ v šoli. Je pa v končni fazi isti kurac, samo cenej te pride.
Ervin93 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 (popravljeno) Men je enkrat reku agent iz Triglava, da je brezveze da zavaruješ sebe. Važno je da je zavarovan sopotnik, sam pa se zavaruješ npr. v šoli. Ker če vzameš zavarovanje zase+sopotnik pride veliko veliko dražje, kot če se sam sebe zavaruješ v šoli. Je pa v končni fazi isti kurac, samo cenej te pride. Zdej pa ne razumem v čem je skupno če se zavarovan v šoli ali pa pr zavarovalnici? Po mojem razmišlanju če pozročš nesrečo pa se poškodujš nevem kva ma tuki šola veze? Dej to mal razlož kr jst o tem nimam blage veze Za AO+ me je pa pršlo 170€ Popravljeno Junij 15, 2010. Popravil yourfriend11
motorist1 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Zdej pa ne razumem v čem je skupno če se zavarovan v šoli ali pa pr zavarovalnici? Po mojem razmišlanju če pozročš nesrečo pa se poškodujš nevem kva ma tuki šola veze? Dej to mal razlož kr jst o tem nimam blage veze On je mislu tisto nezgodno zavarovanje k dobimo v šoli na začetku letnika 100 unih reklam od različnih zavarovalnc in pol se pač nekje zavaruješ ponavad in to prijavnco oddaš v šoli. Si pa zavarovan pr zavarovalnci samo šola je pomoje neke vrste posrednik al whatever.
Ervin93 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 On je mislu tisto nezgodno zavarovanje k dobimo v šoli na začetku letnika 100 unih reklam od različnih zavarovalnc in pol se pač nekje zavaruješ ponavad in to prijavnco oddaš v šoli. Si pa zavarovan pr zavarovalnci samo šola je pomoje neke vrste posrednik al whatever. Ja to pa pol. Jst sm razmumu kot da se zavaruješ tk da če se v šoli poškoduješ da pač pol dobiš neki od zavarovalnice in mi nikakor ni pršlo skp z prometno nesrečo
Robyy Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Mopedi so naloženi, zju3 na murje Se pol vidmo u soboto na ridah?
kewo Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Mopedi so naloženi, zju3 na murje Se pol vidmo u soboto na ridah? Nedeljo
RRyDeRR Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Men je enkrat reku agent iz Triglava, da je brezveze da zavaruješ sebe. Važno je da je zavarovan sopotnik, sam pa se zavaruješ npr. v šoli. Ker če vzameš zavarovanje zase+sopotnik pride veliko veliko dražje, kot če se sam sebe zavaruješ v šoli. Je pa v končni fazi isti kurac, samo cenej te pride. sam če ti sebe tko zavarujes..in ti ni treba se enkrt se zavarovat..zakaj bi pol zavarovau potnike, če so oni tud rečmo zavarovani tko prek sole!?! al je treba sovoznika zavarovat?
Ervin93 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Nedeljo Na eni vrmenski strani sm vidu za nedeljo sam 15stopinj. Upam da se do takrat poprav da se zberemo
kewo Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Na eni vrmenski strani sm vidu za nedeljo sam 15stopinj. Upam da se do takrat poprav da se zberemo ja valda pa ta ureme je čist zmešan
motorist1 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Tako. Zdej mam use dele doma (bat dize cilinder pohonan) sam nimam prevoza da bi motor pelu do kkšnga serviserja tko da bom kr sam zrihtu. Mate kakšne nasvet kar se tiče sestavljanja? Na kaj morm bit pozoren da ne bom kej zajebu in bo šlo spet use v kurac. Hvala
macak333 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Tako. Zdej mam use dele doma (bat dize cilinder pohonan) sam nimam prevoza da bi motor pelu do kkšnga serviserja tko da bom kr sam zrihtu. Mate kakšne nasvet kar se tiče sestavljanja? Na kaj morm bit pozoren da ne bom kej zajebu in bo šlo spet use v kurac. Hvala Manual zraven in delaj počasi...druzga ti ne morem reči. Aja pa preden prvič zaženeš motor nalij malo olja direk v cilinder...prav tako pobrano iz manuala. motorist1 in bajkr88 1 1
motorist1 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 Manual zraven in delaj počasi...druzga ti ne morem reči. Aja pa preden prvič zaženeš motor nalij malo olja direk v cilinder...prav tako pobrano iz manuala. Vidim da si iz ljubljane. Si že večkrat to delal? Bi mi lahko prišel malo pomagat? Plačam...
macak333 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 jst sm svojga dv 65€ za cez let(s tem da sm dobu 50% bonusa) :naughty: pr slovenica adriatic yourfriend važn da smo se dans vidl :naughty: mogoče se tud jutr če bo lepo vreme glih dans zrihtau par litrov tts-a zdj nbom rabu skrbet neki časa glede olja A se greva furat v Petek? Vroče ne bo http://vreme.zurnal24.si/slovenija/dan/petek/, olja pa "končno" bo
macak333 Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 (popravljeno) Vidim da si iz ljubljane. Si že večkrat to delal? Bi mi lahko prišel malo pomagat? Plačam... Ne išči tistega kar nočeš najt...hecam se ,jaz sem prej mel parkso samo s frčakov (APN, A3, A35, Flexer), pol pa prvič na konkretno 125-ko. Sej je delala, dokler ni os šla. No da ne grem preveč v detajle, lahko ti samo dam kakšen nasvet pa orodje posodim . Če rabiš pa še kaj več, pa je itak tu povhn majstrov, ki ti bojo znali pomagat-virtualno. P.S.: Nisem mogel urediti prejšenga posta. Popravljeno Junij 15, 2010. Popravil macak333 motorist1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se