rs125black Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 no če imaš tako čisto vest pa še idi na postajo pa povej da si bil ti tisti ki so ga iskali po celi vasi zaradi prehitevanja v škarje. zaj pa si oddehni ker tak nebo nikol konca bolše to kot pa vožnja po pločniku..aja pa to je blo samo 1x medtem pa ti po pločniku non-stop,vsaj tako sem razumel:winkiss: Ervin93, impulz in Nero56 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) fetiš na minuse ftwvsi na strani dobite pluse da mal negativce razjezim v soboto če bo lepo vreme bi lahko šli na marijo reko/ride kaj pravite? stanko drejč pa dejan so baje za akcijo... Popravljeno September 7, 2010. Popravil impulz aero, ninjaxx, radirka in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 (popravljeno) fetiš na minuse ftwvsi na strani dobite pluse da mal negativce razjezim v soboto če bo lepo vreme bi lahko šli na marijo reko/ride kaj pravite? stanko drejč pa dejan so baje za akcijo... prid do umaga! no lahko pa se dobimo na ridah pol grem pa jst naprej Popravljeno September 7, 2010. Popravil yourfriend11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 sam ste pa otroc kle se kregate kdo je bl fuknen na cest pa kdo kere napake dela. Tist k jih dela že ve zakaj pa če ga bojo dubl bo sam plaču kazn je pa res da lahko s tem ogroža tut živlenja drugih :headbang: :headbang: Tko da treba je vozt po pamet Aja pa dobr filmček iz kačjih edin mal več varnostne bi pa lohk blo Ja una dva prva se res blizu furata, morata res enemu drugemu zaupati. Drgač pa ja varnostna, bi lahko bila večja, sam kaj naj rečem...i am guilty :krneki: Miha27, sem se samo pohecal :yes:, sam zmeraj pomagam motoristu, če le vidim, da je kej narobe. In da še pokomentiram vreme: Gasperr in ninjaxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 beno: varnostna je bla samo sem bil za hip na drugem kraju..vem da druge misli na motorju nebi smele priti v glavo ampak zvesto slediti cesti...amapk kaj morem...kaj je blo je blo nemorem popraviti sem pa lahko v nasledne momente na motorju bol pazliv..vsaka šola nekaj stane... glede marije reke pa bom lahko le snemalec ker mam gume do konca zanič:surrender: (upajmo da nebo nikjer naših modrih prijateljev) Nero56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 rs125black teh dveh se spomniš? Ta, ki snema je tisti, ki ima od R6-ke zadek...tip je res faca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 reči še brati pa andreji jurič pa de itq za akcijo pa ne limajte mi minusov pička vam kisla ShAArK, rs125black, Nero56 in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoLimit46 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 glede marije reke sem za če grejo vsaj beno dejan pa jurič, pa če bo vreme seveda. malo treba gume spucat:OK: 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 glede marije reke sem za če grejo vsaj beno dejan pa jurič, pa če bo vreme seveda. malo treba gume spucat:OK: Ejga mam jst zadnjo gumo če si zaiteresiran? Dunlop sportmax qualifier rr, res še velik profila, tako na robu kot na sredini. Več pa ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Lejga rakuna kak se je skrival do zdaj ;D jaz pičim z kravo, da se razume 666, aero, rs125black in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 reči še brati pa andreji jurič pa de itq za akcijo pa ne limajte mi minusov pička vam kisla sm ti dau en - sam da te mau razpizdm Brejker, impulz, Miha27 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoLimit46 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Lejga rakuna kak se je skrival do zdaj ;D jaz pičim z kravo, da se razume ja ni blo časa pisat zdaj ko je blo še vreme, sem se raje vozil:grim ja še dejan naj pove pa jaz te tude grem če bomo vsaj mi3je. pa upam da še bomo koga od tule na poti pobrali da nas bo več 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 jp...in to govori nekdo ki z njegovim motorjem sploh neumnosti nemore počet ja je že res da motor ne gre nikamor sam to še ne pomen da ne morš v škarje prehitevat itd itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 samo ta robi pa je res bil neverjetno hiter..tako kot tudi on z drugo rs:worship: Nero56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 ja ni blo časa pisat zdaj ko je blo še vreme, sem se raje vozil:grim ja še dejan naj pove pa jaz te tude grem če bomo vsaj mi3je. pa upam da še bomo koga od tule na poti pobrali da nas bo več jas sem takoj za samo vreme mora bit aja andrej predne bremze še nebo toti vikend ker baje lucas niti ni za dobit za 09 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 prid do umaga! no lahko pa se dobimo na ridah pol grem pa jst naprej Nebi raj šou na ritem mladosti v lj? bajkr88, aero, rs125black in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Nebi raj šou na ritem mladosti v lj? Valda gremo na ritem mladosti Bo še kdo tm?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Nebi raj šou na ritem mladosti v lj? nope. Rajš se grem gret na sonce pa plavat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 nope. Rajš se grem gret na sonce pa plavat. pussy. jaz pa se rajš in . samo še prenočišče pa bo čaga ninjaxx, 666, Ervin93 in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pevecm Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 pussy. jaz pa se rajš in . samo še prenočišče pa bo čaga Mogoče me srečate v ritmu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Valda gremo na ritem mladosti Bo še kdo tm?? bo bo neboš sam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) Mi pomaga kdo najdet blokado 35kw za suzlo sv 650 letnik 07naprej. Zanimajo me pa cene za to blokado oz. če kdo ve prbližno kok to pride? Sm neki isku pa nism našu. Edin sm neki enkrat slišu da nej bi štern mel 35kw blokade. Popravljeno September 8, 2010. Popravil yourfriend11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 štern jo najbrž ima tko da telefon v roke pa se pozanimaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Mi pomaga kdo najdet blokado 35kw za suzlo sv 650 letnik 07naprej. Zanimajo me pa cene za to blokado oz. če kdo ve prbližno kok to pride? Sm neki isku pa nism našu. Edin sm neki enkrat slišu da nej bi štern mel 35kw blokade. en serviser je ponujal blokado sicer ne za ta motor pač pa za hyosunga 650 pa je rekel 200e. da dajo blokado noter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 jas sem takoj za samo vreme mora bit aja andrej predne bremze še nebo toti vikend ker baje lucas niti ni za dobit za 09 :blink: rs kupi pa neboš mogel kam z deli:P Nero56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se