Pupi13 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 zarad tega dežja je use u kurcu jutr pomoje še u šolo ne bom mogu jest si pa tok želim jt :lol1: Gasperr in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 zarad tega dežja je use u kurcu jutr pomoje še u šolo ne bom mogu jest si pa tok želim jt :lol1: Maš pa res smolo ja . PS: A rab kdo popolnoma nove Dunlop Arrowmax d103 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 zarad tega dežja je use u kurcu jutr pomoje še u šolo ne bom mogu jest si pa tok želim jt :lol1: srečnež pri nas pa ni zadost hcal 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 Maš pa res smolo ja . PS: A rab kdo popolnoma nove Dunlop Arrowmax d103 ? jas povej ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 jas povej ceno a spet tisto kaj ma on spredaj dajaš ti ozadaj 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 (popravljeno) dečki mene pa zanima kolko krat ste imeli nesrečo to sezono...? napišite še zakaj, pa kje jaz....... 1x, dirkališče, zmankalo gume:D na cesti niti enkrat *toktok* Popravljeno September 19, 2010. Popravil impulz 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 a spet tisto kaj ma on spredaj dajaš ti ozadaj seveda...hrenovka pač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 dečki mene pa zanima kolko krat ste imeli nesrečo to sezono...? napišite še zakaj, pa kje jaz....... 1x, dirkališče, nevem zakaj na cesti niti enkrat *toktok* 2x... 1x cesta--olje pač 1x dirkališče-- zaradi tebe beno ker si me zaprl :angry: saj vem da se ne znam vozit -_- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 2x prvič po cesti ko me je po ravnici sfukal drugič pa po dirkališču ,jeba je ko misliš da 125cc moped ne zavrti gume v prazno med ovinkom 2x... 1x cesta--olje pač 1x dirkališče-- zaradi tebe beno ker si me zaprl :angry: saj vem da se ne znam vozit -_- je tebi olje ja 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 2x prvič po cesti ko me je po ravnici sfukal drugič pa po dirkališču ,jeba je ko misliš da 125cc moped ne zavrti gume v prazno med ovinkom je tebi olje ja kaj je blo pa z motoristov domu :naughty: ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 sorčy upam da ne zameriš dobro da nisem prešaltal na plan B sem že mel bananine olupke pripravljene 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 dečki mene pa zanima kolko krat ste imeli nesrečo to sezono...? napišite še zakaj, pa kje jaz....... 1x, dirkališče, zmankalo gume:D na cesti niti enkrat *toktok* 1x, trznu sred ovinka + veerubber gume :S @666, maš pm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 kaj je blo pa z motoristov domu :naughty: ?? alkohol naredi svoje (teh malih nesreč bv pisat ker bi porabil eno stran ) kaj pa je bilo v ljutomeru ko si dal kolegici za pelat? ali pa mogoče 1x v naši vasi ko se dal isti kolegici prvič za pelat? 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 alkohol naredi svoje (teh malih nesreč bv pisat ker bi porabil eno stran ) kaj pa je bilo v ljutomeru ko si dal kolegici za pelat? ali pa mogoče 1x v naši vasi ko se dal isti kolegici prvič za pelat? pššššššt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 dečki mene pa zanima kolko krat ste imeli nesrečo to sezono...? napišite še zakaj, pa kje jaz....... 1x, dirkališče, zmankalo gume:D na cesti niti enkrat *toktok* 1x cbra 600 mela čudno spredno gumo pa jo je zmankal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 pššššššt vela samo za v naprej :nikoli levi babi motorja v roke Nero56 in 666 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 (popravljeno) Heh raje sploh ne motorja posajat, ti zna pol bit žal... Popravljeno September 19, 2010. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 Heh raje sploh ne motorja posajat, ti zna pol bit žal... aja še to sem pozabil da sem dal enemu hyosung riderju ( ne nemislim tebe beno:P ) za pelat rs bla še je ko nova in seveda pade..zej je tisto že itak vse prekrito od mojega padca 666 in Nero56 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 Ma prvič je najhuj, pol ti itak dol visi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 Ma prvič je najhuj, pol ti itak dol visi... pr men enako na rs50 pa na rs125..no da bom zveseljem pogledal motor gre po zimi na barvanje potem pa se začne ponavlat 666 in Nero56 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 jaja to pa je res ko je še moja husa čist nova bla, stara 1-2 tedna sem padel zaradi peska na cesti pri majhni hitrosti... tak sem klel da so ljudje samo gledali skozi okna 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 jaja to pa je res ko je še moja husa čist nova bla, stara 1-2 tedna sem padel zaradi peska na cesti pri majhni hitrosti... tak sem klel da so ljudje samo gledali skozi okna še dobro da nisi kupil kakega športnega motorja..tam bi se videle praske ,no pa bi se ti že od novega jebalo Nero56 in 666 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 še dobro da nisi kupil kakega športnega motorja..tam bi se videle praske ,no pa bi se ti že od novega jebalo se strinjam... ja supermoto malo ročke podrapaš tu pa že plastike pa vse :surrender: eh nima smisla besed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 se strinjam... ja supermoto malo ročke podrapaš tu pa že plastike pa vse :surrender: eh nima smisla besed no sej ko si ti padel tudi nisi pokrampal motorja..samo nosilci so šli 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 19, 2010 Deli Objavljeno September 19, 2010 no sej ko si ti padel tudi nisi pokrampal motorja..samo nosilci so šli ja pa na maski se vidi... pa če nebi mel zadnega nosilca bi tudi rep verjetno doba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se