rs125black Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 na raceland so me spustili brez motorističnih hlač...in bi me če nebi mel opreme bi me tudi , Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Ja to bi se splačalo zdajle kupit kaj takega. Bom videl koliko dnarja bom dal za servis, kar mi bo ostalo gre definitivno za opremo ter za nove gume (ki jih bom verjetno kupil spomladi). Drugače pa že dalj časa gledam nkeaj takega: http://www.fc-moto.d...ort-Jacket-0001 Lahko dobim precej ceneje. Pomoje se kr splača, upam da je udobn... Neki tazga mam jst u omari, neraztrgano, brez praskice, za mali dnar. Sam moram poiskat Eh... Tista ženska na marofu je pravo srčece, če se lepo z njo meniš te bo pustila v kopalkah na pisto To sm se pa nasmejau xD haha Midva ga pa juter sipava Če bo le ratalo use xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Ja to bi se splačalo zdajle kupit kaj takega. Bom videl koliko dnarja bom dal za servis, kar mi bo ostalo gre definitivno za opremo ter za nove gume (ki jih bom verjetno kupil spomladi). Drugače pa že dalj časa gledam nkeaj takega: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/FOX-Titan-Sport-Jacket/SubProducts/FOX-Titan-Sport-Jacket-0001 Lahko dobim precej ceneje. Pomoje se kr splača, upam da je udobn... Kul samo ti raje priporočam en kombi (sam sem za enodelnega) in ene škornje. Drgač kokr ti paše in kot ti finance dovolijo :yes: Kej veš kok bi te lahko pršu servis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Kul samo ti raje priporočam en kombi (sam sem za enodelnega) in ene škornje. Drgač kokr ti paše in kot ti finance dovolijo :yes: Kej veš kok bi te lahko pršu servis? Preveč! (tri tedne počitniškega dela ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Preveč! (tri tedne počitniškega dela ) Mah, bo pa saj delal tko kot treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Mah, bo pa saj delal tko kot treba To maš pa tud prou (upam da bo res XD) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Mora bit, bodimo optimistični motorist1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Neki tazga mam jst u omari, neraztrgano, brez praskice, za mali dnar. Sam moram poiskat To sm se pa nasmejau xD haha Midva ga pa juter sipava Če bo le ratalo use xD Kaj nebo ratalo!?!?.. sem že klical v unisex da naj dajo malo več vina na hladno da neomo tople špricere pili preden se ogrejemo sploh ;D Ubijalka med tednom spet jao haha ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Pol gremo pa lahko na raceland mi2 z andrejon greva v soboto če bo vreme na marof če bo pa še keri vikend lepo vreme letos pa lahko tudi raceland ja zakaj pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Kaj nebo ratalo!?!?.. sem že klical v unisex da naj dajo malo več vina na hladno da neomo tople špricere pili preden se ogrejemo sploh ;D Ubijalka med tednom spet jao haha ;D mega! Ka bo to pokalo xD Komi čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Imam eno besedo za vas: kroniki joke fantje, ne se jezit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Ma to slišim vsaki drugi dan... Še dobro da je čez teden šola da vem kaj sem vse naštimal cež vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Ma to slišim vsaki drugi dan... Še dobro da je čez teden šola da vem kaj sem vse naštimal cež vikend boš ti ja že vidim kako boš ležal v travi in delal bruh-bruh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 kdo pozna koga od teh dveh : http://www.avto(pika)net/_MOTO/ad.asp?ID=4060055 in http://www.avto(pika)net/_MOTO/ad.asp?ID=4064112 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 kdo pozna koga od teh dveh : http://www.avto(pika)net/_MOTO/ad.asp?ID=4060055 in http://www.avto(pika)net/_MOTO/ad.asp?ID=4064112 zakaj pa 4 takterja? 125 2t trga ktm 46km meni še preveč za zdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIINGGO Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 (popravljeno) Evo okolica Grosuplja hehe Popravljeno September 21, 2010. Popravil DIINGGO zziga, motorist1 in Ervin93 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 zakaj pa 4 takterja? 125 2t trga ktm 46km meni še preveč za zdaj A si kupu zdej ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Evo okolica Grosuplja hehe Aaa, eni se še kr furate, drugim se je sezona že končala . Evo ko je že lih taka lepa slikca http://www.youtube.com/watch?v=JOZjGfr2mo4. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 zakaj pa 4 takterja? 125 2t trga ktm 46km meni še preveč za zdaj k mi za tako uporabo k bom jest nucu bol odgovarja 4t Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 A si kupu zdej ? v soboto nesem aro drugače ja 02 letnik in ohranjenost spodaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpiZek Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 v soboto nesem aro drugače ja 02 letnik in ohranjenost spodaj je pa ornk spucan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 v soboto nesem aro drugače ja 02 letnik in ohranjenost spodaj huhu, lep. Edin KTM ma dele drage k prasica. Drgač pa lep , aja sej 4t gre isto kukr jz vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 huhu, lep. Edin KTM ma dele drage k prasica. Drgač pa lep , aja sej 4t gre isto kukr jz vem pa ja meni je itak vseeno samo 2t je 2t Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 (popravljeno) e yourfriend pa jst tebe skor vsak dan vidm u nedeljo popoudne k sm biu u skaniji.. sm te vidu k si sou proti centru pol pa spet te vidu k si sou dam..kao stegnu ga tm cez uno krizisce učer k si sou u solo k si zaviu desno tuki pr tem mojmu kriziscu, sm sov glih proti teb, 1m če sm biu od tebe, od tvoje desne..ti pa cist osredotočn na cesto sj prou i se pol skor zabou u uno 24ko k nisi vedu al te bo spustu al bo spelju se dobr da te je spustu, da si lahk potegnu in pokazu kkšn zvok ma ta tvoj stroj pa še dans zjutri k si sou prot centru..k si prehiteu unga skuterja še dobr da je bla 50ka :lol: drgač pa škoda k nimam več motorja..pol bi me tud ti gledu..od uzadi :naughty: Popravljeno September 21, 2010. Popravil RRyDeRR Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Kaj nebo ratalo!?!?.. sem že klical v unisex da naj dajo malo več vina na hladno da neomo tople špricere pili preden se ogrejemo sploh ;D Ubijalka med tednom spet jao haha ;D kakšno vino..štok kola al pa redbull vodka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se