Pupi13 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Moja povezava To morte pogledat...NORO!!!! Zadnji je pa... :kva2: FAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK kreteni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 <br /><br /><br /> pol si pa poglej to! zkwa to folk dela brez opreme.... očitno v mladosti še nikol ni padu s kolesam, pa neve kolk je trd afsvalt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Meni je to tudi enkrat uspelo xD 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 (popravljeno) zakaj pa 4 takterja? 125 2t trga ktm 46km meni še preveč za zdaj Ja pol pa ga mors velikrat pelat na servis če normaln km nrdiš-okol 10.000 na sezono,pa 4t je bol vzdržliv,z 2t če boš naredu 50.000 ampak ne vrjamem s 4t pa čez 100.000km oz velik vec. Popravljeno September 22, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Ja pol pa ga mors velikrat pelat na servis če normaln km nrdiš-okol 10.000 na sezono,pa 4t je bol vzdržliv,z 2t če boš naredu 50.000 ampak ne vrjamem s 4t pa čez 100.000km oz velik vec. govora je o krosi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Poglejte si kva tip na koncu nardi :notworthy:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 (popravljeno) JA tut pr krosi je 4t bolš,sam 2t je večji uzitk pelat pa lah ga mas če maš velik dnara k se dotkrat kej pokvar.Oz vzdržlivost je 4t masine dost bols. Popravljeno September 22, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Poglejte si kva tip na koncu nardi :notworthy:. hahaha lepa takih bi mogl bit več :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 (popravljeno) Pozabu sm citirat rokya94. Popravljeno September 22, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 ahahah mogoče če res derkaš profesonalno drgač pa na 15 dost jih poznam pa vsi približno na 5 ur zamenjajo, sej ni tak strošek tisto olje in filter, kot pol še kaj več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 JA tut pr krosi je 4t bolš + Moč ti podaja veliko bolj linearno... 2t ti pa mašina sam scufa na visokih... zto sm tud odletu učer na mariji reki macak333 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 + Moč ti podaja veliko bolj linearno... 2t ti pa mašina sam scufa na visokih... zto sm tud odletu učer na mariji reki kje na mariči si pa odleteu, zkaj? navš reku da te je rska zmetala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 sj res dons sm vidu enga na Jesenicah s tako RS.-ko kokr mam jest sam brez nalepk... je kr luštna za pogledat... drgač sm pa vozu na YBR-250 v avtošoli, 2-delni modr kombinezon, če se vam zdi kej smešno Brejker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Ja kros ti sam cukne,4t pa lepo vleče,moja XTjka tko lepo vlekla pa fajn štimo mela z akrapoti,še bi mel in bom mel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 (popravljeno) ajoj sm mislu da je zadnja objava od brejkera,no njega sm mislu citirat,ajoj pa k sm pozabu citirat,ajoj. Popravljeno September 23, 2010. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 sj res dons sm vidu enga na Jesenicah s tako RS.-ko kokr mam jest sam brez nalepk... je kr luštna za pogledat... drgač sm pa vozu na YBR-250 v avtošoli, 2-delni modr kombinezon, če se vam zdi kej smešno Kva delaš za 35kW .). Sej nima kej bit smešno, jaz sem tudi delal v kombinezonu izpit, sam takrat sem mel dvodelnega, zdej s tem pa ne vem kako bi bilo . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Kva delaš za 35kW .). Sej nima kej bit smešno, jaz sem tudi delal v kombinezonu izpit, sam takrat sem mel dvodelnega, zdej s tem pa ne vem kako bi bilo . Jap A2, sj bo kmal fertik hehe, ma men je smešn, sam jebat ga morš met use gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 a ste vidl zdej pride GSR 750 vn http://www.motosvet.com/suzuki-gsr750.html kwa je hut!!!!:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Jap A2, sj bo kmal fertik Jest ga mam že Ja padu sm na prvi serpentini v desno (za kmetijo na desni)... Založu sm in namest, da bi mel že vstopno hitrost visoko sm pred polnim nagibom gas navil (druga prestava). Najprej gre lepo kolen po tleh sekundo kasneje se mi pa odvrti čez 9k in sam zadna guma adijo.... Še dobr, da sm bil že na kolenu in sem se lepo po drsniku za motorjem odslajdal Naredu korak in hitro motor pobral preden me kdo vidi Grem pa Oktobra 1x na Marof, da vidmo kako izgleda SS v pravem pomenu besede. K ga neki uletavat po regionalki se mi zdi mal brez veze... Sej ne, da ni ZAKOOOn. Sam zdravo pa tudi ni Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Jap A2, sj bo kmal fertik hehe, ma men je smešn, sam jebat ga morš met use gor. Mah briga te. Kok maš že ur? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Mah briga te. Kok maš že ur? 8, drug tedn še 9ta pol pa glavna.... 3-krat preveč za moje pojme, pa dons sm jih plaču 8, ena je 35€ sj niso normalni.... je šlo dons enih 280€, zakon pofukan če bi blo po moje bi šu s 3. uro na glavno. -_- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Jest ga mam že Ja padu sm na prvi serpentini v desno (za kmetijo na desni)... Založu sm in namest, da bi mel že vstopno hitrost visoko sm pred polnim nagibom gas navil (druga prestava). Najprej gre lepo kolen po tleh sekundo kasneje se mi pa odvrti čez 9k in sam zadna guma adijo.... Še dobr, da sm bil že na kolenu in sem se lepo po drsniku za motorjem odslajdal Naredu korak in hitro motor pobral preden me kdo vidi Grem pa Oktobra 1x na Marof, da vidmo kako izgleda SS v pravem pomenu besede. K ga neki uletavat po regionalki se mi zdi mal brez veze... Sej ne, da ni ZAKOOOn. Sam zdravo pa tudi ni ko boš šel javi da še pridemo mi polek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 8, drug tedn še 9ta pol pa glavna.... 3-krat preveč za moje pojme, pa dons sm jih plaču 8, ena je 35€ sj niso normalni.... je šlo dons enih 280€, zakon pofukan če bi blo po moje bi šu s 3. uro na glavno. -_- ja nimaš kej takle mamo sej jest sm mogu tut sicer za 125 ampak je slo uceri 550 eur sam za vozne :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 (popravljeno) ja nimaš kej takle mamo sej jest sm mogu tut sicer za 125 ampak je slo uceri 550 eur sam za vozne :headbang: :headbang: heh 550 sem jas dal lani za vse skup za a1 kam smo prišli :surrender: Popravljeno September 23, 2010. Popravil 666 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 heh 550 sem jas dal lani za vse skup za a1 kam smo prišli :surrender: ja sej to se tut jest sprasujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se