juree Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Jez mam jutr glavno za A2... nazačetku sm samo v jakni vozu, pa je baje obvezno met full opremo, sm prihajal z draggin jeans hlači, pa sm reku da na glavno bom raj pršu v celem kombinizionu, bol resno zgledaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 ko boš šel javi da še pridemo mi polek Sosed je šel včeraj pa sem mu zatežil, da bi lahko men rekel... tako, da mi je povedal, da greva oktobra 1x Sam nevem kakšne bojo kaj temperature takrat !? Pod 18 stopinj mi je že mal riziko Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 8, drug tedn še 9ta pol pa glavna.... 3-krat preveč za moje pojme, pa dons sm jih plaču 8, ena je 35€ sj niso normalni.... je šlo dons enih 280€, zakon pofukan če bi blo po moje bi šu s 3. uro na glavno. -_- Ja tko je, maš pa pol 2 leti mir, no ja odvisno kaj kupiš :evilgrin:. Jez mam jutr glavno za A2... nazačetku sm samo v jakni vozu, pa je baje obvezno met full opremo, sm prihajal z draggin jeans hlači, pa sm reku da na glavno bom raj pršu v celem kombinizionu, bol resno zgledaš A res, to ti je inštruktor povedal? Glede resnosti je pa tko, mene je ocenjevalec vprašal, zakaj imam podrsane kolenčnike, pa sm sam reku da sem bil na Racelendu, tip pa sam pogledu pa se nasmeju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Evo naredu... Ja inštruktor je vsakmu reku pač vso opremo, če česa nisi imel so ti pa itak v avtošoli sposodl Jez sm raj brez drsnikov pršu Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Evo naredu... Ja inštruktor je vsakmu reku pač vso opremo, če česa nisi imel so ti pa itak v avtošoli sposodl Jez sm raj brez drsnikov pršu Kaj pa zdej, na kej močnejšega prešaltat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Upam da bo druglet r6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Gre kdo izkoristit lepo vreme na pohorje zdaj? 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 še se sploh splača delat ispit? no nepravim da ga ni fajn met, samo jas ga nebom delal 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 še se sploh splača delat ispit? no nepravim da ga ni fajn met, samo jas ga nebom delal ja splača se v vsakem primeru če gledaš glede policajev drgač pa je bz k je tok drag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 ja splača se v vsakem primeru če gledaš glede policajev drgač pa je bz k je tok drag no naredil sem okrog 30000km brez ispita in nisem dobil niti centa kazni 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 no naredil sem okrog 30000km brez ispita in nisem dobil niti centa kazni Z lepim se hvališ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Z lepim se hvališ. vem..prišparal sem ogromno denarja aero, motorist1, 666 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 vem..prišparal sem ogromno denarja ja sam glej da te nou jutr ustavu pa bos dubu 5x višjo kazn kt bi dau za ispit Brejker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 On si še lahko privošči k je še froc... Jaz sem pa dobil danes drugo vabilo na sodišče že pička jim kisla :/ Danes sva z 666 prevozila celo pohorje, jaz pa sem še za zaključek odvozil smučarsko pisto danes je res blo noro xD 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Evo naredu... Ja inštruktor je vsakmu reku pač vso opremo, če česa nisi imel so ti pa itak v avtošoli sposodl Jez sm raj brez drsnikov pršu Bravo majstr, a je kej fore to? Jst sm mu reku da mam od strica kombinezon kao da niso moji sam se je sam posmejov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Drsnike sm jez itak fuknu še sam nevem kam, takt k sm odletu Ok, če bi jih najdu, bi jih meu vrjetn gor...sam itak mam une k se iskrijo in dobesedno štrlijo iz kombiniziona, tko da sm raj brez pršu, pa še vedu sm da se bo zihr kdo utaknu v to Nima fore, sam pr teh izpitnikih nikol neveš kaj jih bo zmotil...Nevem mogoče že tvoj karakter in te bo fuknu...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 ja sam glej da te nou jutr ustavu pa bos dubu 5x višjo kazn kt bi dau za ispit 1. je to nemogoče ker je kazen 500e če plačaš v prvih 14 dneh (nebom rekel da je točno 14 dni) maš 250e ,so me pa že 2x brez stavli in ni blo nikoli problemov...tako da vsaj v naših krajih če maš kaj v glavi počakaš do 18. leta greš delat za 35kw in pri 20 za neomejeno.. aleksandergabriel, 666, logarr in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 1. je to nemogoče ker je kazen 500e če plačaš v prvih 14 dneh (nebom rekel da je točno 14 dni) maš 250e ,so me pa že 2x brez stavli in ni blo nikoli problemov...tako da vsaj v naših krajih če maš kaj v glavi počakaš do 18. leta greš delat za 35kw in pri 20 za neomejeno.. Lahko malo razložiš na podlagi česa so te spustili brez kazni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nero56 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Lahko malo razložiš na podlagi česa so te spustili brez kazni? Zagotovo ker je star 15 let pa vprašaj če je takrat bil že 15 star, dokler nebo star 18 pomoje nebu neke posebe najebu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Lahko malo razložiš na podlagi česa so te spustili brez kazni? Če bi v Sloveniji uvedl 20% davk na korupcijo bi bli takoj vn iz krize Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Zagotovo ker je star 15 let pa vprašaj če je takrat bil že 15 star, dokler nebo star 18 pomoje nebu neke posebe najebu Napisal je da nikoli ni bilo nobenih problemov, seprav jst razumem to kot da nikoli ni dobil sodnika.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Brez skrbi, 20km stran je čist druga zgodba. Moj sosed je dobiil prepoved opravljanja izpita(avto) 666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 Brez skrbi, 20km stran je čist druga zgodba. Moj sosed je dobiil prepoved opravljanja izpita(avto) Ti si se strezno? Kako je blo naslednji dan v šoli?^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 uffff ubitačno če bi me ustavili ko sem se peljal v šolo bi ziher napihal error v alkotestera ;D tisto je bil že drugi al tretji liter ko si ti pršel v kafano 1122 in 666 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno September 25, 2010 Deli Objavljeno September 25, 2010 1. je to nemogoče ker je kazen 500e če plačaš v prvih 14 dneh (nebom rekel da je točno 14 dni) maš 250e ,so me pa že 2x brez stavli in ni blo nikoli problemov...tako da vsaj v naših krajih če maš kaj v glavi počakaš do 18. leta greš delat za 35kw in pri 20 za neomejeno.. ja lej tut odvisn je na kašnga copsa prletiš... en ti bo reku spel se mi predn si premislm drug te bo pa jebu do amena pa isku use napake :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se