kewo Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 HAHA vsako temo ko odprem mislm da sm v "125ke javite se"... kwa to nabijate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 A gledate big bruderja? Men je ful zanimiva voditeljica drugo je živ dougcajt . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 A gledate big bruderja? Men je ful zanimiva voditeljica drugo je živ dougcajt . gledamo gledamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 ali ste naveličani da vas vsi lastniki krosarjev prehitijo? potem mam pravo rešitev za vas kolega menjava hondo cr500 (se pravi 500cc 2t) na novo obnovlenega (cilinder menjan bat , ojnica..) za rs 125 ! več na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 A gledate big bruderja? Men je ful zanimiva voditeljica drugo je živ dougcajt . ma men je pa lihk voditelca ful u pizdi :S ceprou ma tak scenarij mi gre na kurac k se skos neki afna:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Oktober 3, 2010 Deli Objavljeno Oktober 3, 2010 Zakaj voditeljica zakaj ne preprosto Nina Osenar? In ja meni je zelo všečna Roky994, Gasperr, Robyy in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Zakaj voditeljica zakaj ne preprosto Nina Osenar? In ja meni je zelo všečna ooooojaaaaa take voditelce potrebujemo mislim točno take kot sta tidve na sliki Roky994 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 ooooojaaaaa take voditelce potrebujemo mislim točno take kot sta tidve na sliki hh ja:D jest sm mislu glede obnasanja ne glede zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Macak je tista aprilia na avto[]netu tvoja? Za 2600? =D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 če bom imel z750 pol pride ta izpuh gor FIX!!! xDDDDDD Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 če bom imel z750 pol pride ta izpuh gor FIX!!! xDDDDDD evo tle zvok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 http://www.motosvet.com/intermot-2010-ktm-125-duke.html KTM 125 DUKE!!! Verjamem da je izredno odzvine, samo se mi pa zdi vseeno čudno da so ga blokirali na 80km/h :unsure: Sicer bojo pa itak vsi te blokade vn metali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 ah bučke z temi 80 kmh. preberite kaj sem napisal spodaj moja husa je tudi blokirana na 80kmh pa gre 130 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist1 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 ah bučke z temi 80 kmh. preberite kaj sem napisal spodaj moja husa je tudi blokirana na 80kmh pa gre 130 A samo 130 ti gre :xx: Aha, sem prebral, ja maš prou. Samo pomoje jih na cesti ne bo kej dost vidt ker bo cena kar visoka, sploh če gledaš z vidika da je 125ccm motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 ah bučke z temi 80 kmh. preberite kaj sem napisal spodaj moja husa je tudi blokirana na 80kmh pa gre 130 kak blo pr sodniki beno ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 (popravljeno) A samo 130 ti gre :xx: Aha, sem prebral, ja maš prou. Samo pomoje jih na cesti ne bo kej dost vidt ker bo cena kar visoka, sploh če gledaš z vidika da je 125ccm motor... morem enkrat zmerit končno... cena bo pa si prebral? WP amortizerji (najverjetneje nastavljivi, tak kot mam jaz zdaj na husi), brembo zavore :naughty: pod 5000 se ne pogovarjamo mislim da 666 pejma v temo 25kw izpit Popravljeno Oktober 5, 2010. Popravil impulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 tisti z z750 nima le glasa ampak res ovinke do konca..svaka čast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 tisti z z750 nima le glasa ampak res ovinke do konca..svaka čast Pri takem pacijentu, je škoda zgubljat besede. Zaradi takih pada slaba luč na motoriste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 Pri takem pacijentu, je škoda zgubljat besede. Zaradi takih pada slaba luč na motoriste. ee to se pa strinjam stabo sej prov da se pelaš po ovinki hitrej pa use sm eni pa očas tut mau pretiravajo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 noja tako hudo pa spet ni... če pogledaš to npr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 noja tako hudo pa spet ni... če pogledaš to npr. tu sm že vidu nikje sm nimam pojma kje mu je tle fora po avtocest tiščat namest da bi šu raj na kako ovinkasto cesto .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 naj bi tu en sam avto trznil z vrati? ne predstavljam si kaj bi lahko bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 zajna bi blu tu sigurnu the end sm tu naravnost tut nej neki fore se raj po ovinkih vozem je veči užitek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Oktober 6, 2010 Deli Objavljeno Oktober 6, 2010 ja jas mam tudi 100x raje ovinke...ve vozit ma občutek samo je nenormalno nor voznik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno Oktober 6, 2010 Deli Objavljeno Oktober 6, 2010 ja jas mam tudi 100x raje ovinke...ve vozit ma občutek samo je nenormalno nor voznik. ja sej ne po ovinki je saj en užitek ee tu se pa strinjam moreš bit odfukan čist da greš takule tičšat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se