JeRn3j Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Hm, ja jaz sem bil. Kaj pa to pomeni "favlerat"??? Drugače si boste pa lahko več prebrali kmalu na motosvetu... .) nims hotu nobenga užalit.......... to sm napisu "favlerat" oz. šminkerat zato, ker je bil to edini motor takrt na tromostovju, pa biu je tm nek nasred nastavlen, da so ga vsi vidl :blush:
reesko Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ja to pomen da si šminkeru k maš ta novo RS-o in da bi te risko, če bi takrat meu mitota pri roki, nažgal v pospeških in v končni :devil: :lol1: mal heca mora bit :blush: to da prehitim rs-i ni hec :P Pizda, tip nima za superge... Pleya se vsaj v supergih vozi, ti pa u papučah :D ej prou hudi so :D sej dobr je...ponavad bos okol skačem :D
garfield Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 To sem danes v parku Tivoli vidu. WTF? - pa samo en lešnik sem vrgel pa se je to zgodil. F*** it, vse za :blink: :eek: preživetje. dobra slikca :lol1: Sem se vsaj mal nasmeju B)
Stric Burek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 nims hotu nobenga užalit.......... to sm napisu "favlerat" oz. šminkerat zato, ker je bil to edini motor takrt na tromostovju, pa biu je tm nek nasred nastavlen, da so ga vsi vidl :blush: Lažeš alpa si slep :D Bla je Ninja, bla je VTRa SP-02 od uporabnika RVT, bla je ena na žalost razškatlana RSVjka, 2 skuterja in ena Aprilia taka bl mini...
reesko Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 kako to da ga poznaš.... mah kwa jst vem...na msnju me je dodal...pa sva se spoznala...pol pa... :P :P jok33 :D ej mi a si dons vidu kšnga zapeljivga motorista avtosql pa to k se je mim vs pelu...sm bil jst pa sm meu superge obute da se ne bo burek s5 nad mojimi papučimi slinu :P :P :P
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 To sem danes v parku Tivoli vidu. WTF? - pa samo en lešnik sem vrgel pa se je to zgodil. F*** it, vse za :blink: :eek: preživetje. :lol1: Huda huda :OK:
JeRn3j Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Lažeš alpa si slep :D Bla je Ninja, bla je VTRa SP-02 od uporabnika RVT, bla je ena na žalost razškatlana RSVjka, 2 skuterja in ena Aprilia taka bl mini... uglavn takrt k sm jo jst vidu je bla samo rs-ka, pa mogoče ob kraju 2 skuterja prkerana pa nč več sam zame skuter ni motor ;) drugih pa žal nism vidu. Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 uglavn takrt k sm jo jst vidu je bla samo rs-ka, pa mogoče ob kraju 2 skuterja prkerana pa nč več sam zame skuter-pripomoček za čiščenje tal v gospodinjstvu ni motor ;) drugih pa žal nism vidu.
bladzo Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 uglavn takrt k sm jo jst vidu je bla samo rs-ka, pa mogoče ob kraju 2 skuterja prkerana pa nč več sam zame skuter ni motor ;) drugih pa žal nism vidu. No vidiš kako je lepa nova rs-ka! Drugih motorjev sploh nisi opazil. :D :OK: In res sem jo nastavil bolj na sredo...me je malo zanimalo kako bo kaj poglede obračala! Nad pričakovanji! Motor ima blokade in ne gre nikamor, tako, da dirkanje odpade. Bi pa z veselje, probal kakšno mito letošnji letnik, z blokado seveda (malo za primerjavo v testu). lp
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ti daj blokado ven pa greva z mojim mitom (2000) letnik, naj bi bil konkurenčen tej rs-ki...mislim ni tok močan ko une z 7 brzinami
JeRn3j Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 No vidiš kako je lepa nova rs-ka! Drugih motorjev sploh nisi opazil. :D :OK: je lepa sam 1.150.000 :hmm: ne hvala
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 U fantje še neki sm se spomnu...kaj bo pa z našim izletom v Novi Marof :naughty: Matr se mi zadne cajte neki spomin vrača :D
k0ci Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) U fantje še neki sm se spomnu...kaj bo pa z našim izletom v Novi Marof :naughty: Matr se mi zadne cajte neki spomin vrača :D začni pit , vidš to so stranski učinki pomanjkanja alkohola v krvi :D Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil k0ci
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Hmmmm...mislš da res...no probat ni greh :P
FlamE#7 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 začni pit , vidš to so stranski učinki pomanjkanja alkohola v krvi :D haha :worship:
GrCaR Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 dons končno dubu nove gume, zamenjano zavorno olje... tko da zdej gremo že lahko na kkšno furco :OK:
Original-One Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 dons končno dubu nove gume, zamenjano zavorno olje... tko da zdej gremo že lahko na kkšno furco :OK: morva ponovit včerajšnjo turo :D poklič kej, se gremo mal furat.. lp
GrCaR Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 morva ponovit včerajšnjo turo :D poklič kej, se gremo mal furat.. lp se bomo kej zmenil :D še riskota je treba počakat, da nardi izpit, pol bomo pa skup km letel :OK:
mi Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 se bomo kej zmenil :D še riskota je treba počakat, da nardi izpit, pol bomo pa skup km letel :OK: kaj pa jst? :OK: :hmm:
GrCaR Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 kaj pa jst? :OK: :hmm: če boš pridn :P
Matex_46 Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 NOVO DRUŠTVO VARNE VOŽNJE ( na žalost samo dva člana, pa še to sta pedra) :lol1: http://video.google.com/videoplay?docid=-8...67628577&q=moto
Gregc Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 NOVO DRUŠTVO VARNE VOŽNJE ( na žalost samo dva člana, pa še to sta pedra) :lol1: http://video.google.com/videoplay?docid=-8...67628577&q=moto :lol: :lol: :lol:
garfield Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 NOVO DRUŠTVO VARNE VOŽNJE ( na žalost samo dva člana, pa še to sta pedra) :lol1: http://video.google.com/videoplay?docid=-8...67628577&q=moto da dol padeš od smeha :lol1: hudu!!
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Jest mam pa nov motor :010 :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se