rs125black Objavljeno November 11, 2010 Opozori Objavljeno November 11, 2010 Nikol nism reku, da je voznik brez izpita slabši od voznika z izpitom. Izpit je zame itak ena formalnost, ki pa nažalost MORA bit. Sej sm se jez tut brez izpita usedu na motor, ampak sem se zavedal posledic in če bi bil v prometni nesreči bi pričakoval najhujše od policije, zavarovalnice in od ostalih. sej ti nič ne zamerim ali kaj podobnega ..vem da se jas z ispitom bolj sproščeno voziti pa da nimaš problemou, samo pač jas ga nebom delal.
budacki Objavljeno November 11, 2010 Opozori Objavljeno November 11, 2010 sej ti nič ne zamerim ali kaj podobnega ..vem da se jas z ispitom bolj sproščeno voziti pa da nimaš problemou, samo pač jas ga nebom delal. Nategnu se boš tako kot jst ^^ S tem, da sm ga jst imeu namen naredit, ko bi bil dovolj star seveda juree 1
macak333 Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 (popravljeno) nehou bom bit motorist Softić . A menjaš RS-ko za svojo . Aja dejte mi povedat a je to kreganje al debata? Popravljeno November 12, 2010. Popravil macak333
rs125black Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Nategnu se boš tako kot jst ^^ S tem, da sm ga jst imeu namen naredit, ko bi bil dovolj star seveda sej jas bom tudi delal ispit ko bom dovolj star, sepravi 24 let če nebodo v teh letih še eno 10x menjali zakona :closedeyes: ninjaxx in Ervin93 1 1
macak333 Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 sej jas bom tudi delal ispit ko bom dovolj star, sepravi 24 let če nebodo v teh letih še eno 10x menjali zakona :closedeyes: Baje imajo v planu samo še 6x KingSize 1
Pupi13 Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 Baje imajo v planu samo še 6x hahahahahaha
k0ci Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 Baje imajo v planu samo še 6x tako je, naslednja meja bo 26 let, potem 30, 50, 80, 120, pri tazadnji spremembi pa bodo popustili pod pritiskom ljudstva in znižali starostno mejo, tako da boš izpit dobil skupaj z mrliškim listom
impulz Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 To si pa dobro reko... Na koncu bo res tak, dokler ne naredimo revolucijo bodo z nami delali kar hočejo...
macak333 Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 To si pa dobro reko... Na koncu bo res tak, dokler ne naredimo revolucijo bodo z nami delali kar hočejo... Kaj, a ne že .
impulz Objavljeno November 14, 2010 Opozori Objavljeno November 14, 2010 seveda, saj smo jih mi (ljudstvo) pooblastili za to da "skrbijo heh" za nas in je to njihova dolžnost kot tudu pravica. dokler večini paše kaj delajo z motoristi se lahko na trepalnice postavimo pa ne bo drugače, ker tako pač demokracija funkcionira jaz bom počakal in se vozil po predpisih ker vem da mi blokada v glavi (še) ni dovolj. me pa živcira in zelo boli srce ko morem plačevat tolko dnara za neko jebeno potrdilo da sem kvalificiran za na cesto
kewo Objavljeno November 15, 2010 Opozori Objavljeno November 15, 2010 Kwa je fantje, nč se ne dogaja več tlele!!! :surrender: a je na forumu tut sezone konc? a ste mejbi že kej slišal o teli dirki ki poteka v italiji? jst sm slučajno mal zasledu, pa kr zanimiv zgleda: logarr 1
norc 16 Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Kwa je fantje, nč se ne dogaja več tlele!!! :surrender: a je na forumu tut sezone konc? a ste mejbi že kej slišal o teli dirki ki poteka v italiji? jst sm slučajno mal zasledu, pa kr zanimiv zgleda: sklopka mu drsi
rs125black Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 seveda, saj smo jih mi (ljudstvo) pooblastili za to da "skrbijo heh" za nas in je to njihova dolžnost kot tudu pravica. dokler večini paše kaj delajo z motoristi se lahko na trepalnice postavimo pa ne bo drugače, ker tako pač demokracija funkcionira jaz bom počakal in se vozil po predpisih ker vem da mi blokada v glavi (še) ni dovolj. me pa živcira in zelo boli srce ko morem plačevat tolko dnara za neko jebeno potrdilo da sem kvalificiran za na cesto ja moje mnenje je da bi mogel bit vsak ispit zastonj, ker tak ali tak daš dnar za registracijo državi...
aleksandergabriel Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 ja moje mnenje je da bi mogel bit vsak ispit zastonj, ker tak ali tak daš dnar za registracijo državi... To bi pomenilo da bi bile potem avtošole tudi državne. Glede na to kako uspešen je nadzor kvalitete (ter na drugi strani razvajenost današnje mladine) v javnem šolstvu :surrender: veliko raje vidim da ostane stanje takšno kakršno je. MIslim privatne avtošole, s tem da nebi bilo predpisano obvezno število ur pred upravljanjem izpita pred komisijo. Ampak tatazdnje je nažalost le še utopija
kewo Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 sklopka mu drsi ma sej ta mudel se men zdi mal štorast drgač...sam za primer sm dav video k je mev glih 125ccm , npr. poglej si onboard "mal" močnejšega, kwa to gonjo, res budale!!
logarr Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Evo, pol pa 2 takt pa še hill climb )) 500 kubov 2 stroke
Schmid87 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Softić . A menjaš RS-ko za svojo . Aja dejte mi povedat a je to kreganje al debata? kok doplacas?
kewo Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 kok doplacas? Jst ti dam aprilio pa še izpit, če ga mogoče rabš
Pupi13 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 ja moje mnenje je da bi mogel bit vsak ispit zastonj, ker tak ali tak daš dnar za registracijo državi... ne to lihk ne k pol bi blo use zmesan pa bi bla norišnca, sa mislm pa da bi mogl cene zlo zmanjšat 500 eur max od max pa še to je full preveč
Schmid87 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Jst ti dam aprilio pa še izpit, če ga mogoče rabš s koliko doplacila? ) ja..izpit rabm spet po tanovem ja..jebiga. ampak se bom probov neki zment..ker se ne vid da sm js v avtu, pa se sluzben avto je biu
OLOSH_RT Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 OOGA CHAKKA HOOGA HOOGA OOGA CHAKKA HOOGA HOOGA OOGA CHAKKA HOOGA HOOGA OOGA CHAKKA ......i can't stop this feeling...deep inside of me^^ Schmid87 in Miha27 1 1
Schmid87 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 hahahhah poglejte si to odpri google maps.. klikn "get directions", napis JAPAN kot start in za cilj CHINA.. poj pa scrolej oz. zavrt dol do tocke 43 )) http://maps.google.com/ ironbeeper 1
motorist1 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Namerava kdo it v soboto ali nedeljo v logatec? http://avto.over.net/novica.php?id=2718 Bi rabu kkšno družbo
macak333 Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 (popravljeno) kok doplacas? 200€...heh, hecam se, itak nimam v planu tok dajat za motor. Pa tvojmu je zih "pukla guma" . Kwa je fantje, nč se ne dogaja več tlele!!! :surrender: a je na forumu tut sezone konc? a ste mejbi že kej slišal o teli dirki ki poteka v italiji? jst sm slučajno mal zasledu, pa kr zanimiv zgleda: Sej ne morš nič delat, dnevi so kratki poletja pa še bolj . Dougcajjjjjtttttttttt P.S.: Dobri so teli posnetki :yes:. Tale tudi ne bo slaba: komi čakam da pride...jeeee Popravljeno November 19, 2010. Popravil macak333
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se