motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Jutr nej bi ga baje zapadal še od 20 do 40cm! Wooooohoooo drifting timeee! Ne sej ne, počaas bo dost za letos. Motor je že pospravlen... A ma mogoče kdo kkšno stojalo za SM al pa kkšn predlog kaj dam spodi da bo mel motor gume malo v zraku?.
SpiZek Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Zanimiu ja haha. Sploh s cestnimi gumami. To sam kople haha Sm dons naredu ene 15km, sam je blo kr mrzlo. PS: Spizek tist jutr je bil že zelo dolgo nazaj niso slajke sm na kros zdej prešaltu PS: Spizek tist jutr je bil že zelo dolgo nazaj tega nism razumu kaj si hotu povedat ??
motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 niso slajke sm na kros zdej prešaltu PS: Spizek tist jutr je bil že zelo dolgo nazaj tega nism razumu kaj si hotu povedat ?? Aha, ja jst mam slajke in rezultat je tak da po snegu nikamor ne prideš XD Preberi zadnja dva posta v temi aprilia rs 125 pa ti bo vse jasno .)
pevecm Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Wooooohoooo drifting timeee! Ne sej ne, počaas bo dost za letos. Motor je že pospravlen... A ma mogoče kdo kkšno stojalo za SM al pa kkšn predlog kaj dam spodi da bo mel motor gume malo v zraku?. Jst sm SM stojal sam naredu. Drgač pa če nimaš stojala pa daš spodej en kvader al pa pirovsko gajbo. Uglavnem neki k bo štirioglato. Morš mal improvizirat.
motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Jst sm SM stojal sam naredu. Drgač pa če nimaš stojala pa daš spodej en kvader al pa pirovsko gajbo. Uglavnem neki k bo štirioglato. Morš mal improvizirat. Ja sej lani sm mel pručko sam sm jo mogu z enimi cegli podložit pa ni blo glih najbl stabilno. Tko da morm za letos neki druga pogruntat. A perovska gajba pravš da bo držala motor? Bomo probal Tnx.
impulz Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 kupi stojalo z louisa, najcenejše
motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 kupi stojalo z louisa, najcenejše Mja no mislm da je najcenejše 50€. Dam pa raj kaje drugega spodaj pa tisith 50€ za kaj drugega porabim
logarr Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 kupi stojalo z louisa, najcenejše cnej kot gajba pira? ah... najdi neki štirkotnega pa postavi gor, sej je supermoto
SpiZek Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Aha, ja jst mam slajke in rezultat je tak da po snegu nikamor ne prideš XD Preberi zadnja dva posta v temi aprilia rs 125 pa ti bo vse jasno .) sm se spomnu ja kaj mislš ma kurc zmer pozabm nism skor nč na motorju zdej tist paper mam pa u garži
motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 sm se spomnu ja kaj mislš ma kurc zmer pozabm nism skor nč na motorju zdej tist paper mam pa u garži No sej se ne mudi. Samo da ne boš pozabu
Partizan Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Pozdravljeni ! Od 6. leta starosti naprej sem bil na APNki, pred 2 tednoma pa sem postal ponosen lastnik Honde Varadero 125.. Ervin93, Gasperr, logarr in 1 other 4
motorist1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Čestitam, naj ti dobro služi, pa veliko lepih in varnih kilometrov :yes:
logarr Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Ja, velik srečnih in varnih kilometrov tut z moje strani (drugo sezono, če se boš letos še vozu pazi na pesk pa use te pizdarije ki so zdej zarad nega na cest )
aleksandergabriel Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Pozdravljeni ! Od 6. leta starosti naprej sem bil na APNki, pred 2 tednoma pa sem postal ponosen lastnik Honde Varadero 125.. Welcome in the club
ShAArK Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Sneg je komaj začel padati jaz pa že pogrešam motor.Kaj šele bo...tak da danes ko mi je bil dolgčaš sem šel pripravit motorja na DOLGOOO zimsko spanje Fajn sem ju opral in spucal namazal ketno, gume našprical da se svetijo in proti staranju gume in še kakšno fotko na hitro naredil. Po pranju V garaži pripravlena na dolgo zimsko spanje. Ervin93, motorist1 in ninjaxx 3
Partizan Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 (popravljeno) Welcome in the club Fala lepa vsem . Btw, aleksandergabriel, ti si iz Brežic ? Iz tam je tut moja Honda hehe. @ShAArK: Moja je tut že šla pod plahto včeraj, spucana, namazana, in pripravljena na naslednjo sezono. Edino olje ji bom menjal spomladi. :yes: lp Popravljeno November 28, 2010. Popravil Partizan
aleksandergabriel Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 (popravljeno) Fala lepa vsem . Btw, aleksandergabriel, ti si iz Brežic ? Iz tam je tut moja Honda hehe. @ShAArK: Moja je tut že šla pod plahto včeraj, spucana, namazana, in pripravljena na naslednjo sezono. Edino olje ji bom menjal spomladi. :yes: lp Potem si pa najverjetneje ti mene klical ko sem jo imel nekaj časa na avtonetu, pa nisem dovolj spustil cene :krneki: Popravljeno November 28, 2010. Popravil aleksandergabriel
Partizan Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Potem si pa najverjetneje ti mene klical ko sem jo imel nekaj časa na avtonetu, pa nisem dovolj spustil cene :krneki: Kdaj si jo pa imel na avtonetu ? In če lahko prlimaš kako fotko, pa ti bom takoj povedal. Drgač sem pa šel v Brežice 2x: 1. v okolico Brežic glejat enga Varaderota, pa nisem bil zadovoljen, pol pa spet čez kak teden, to, ki je zdaj moja
RRyDeRR Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Pjen si?? Kaj le vidite v tem alkoholu... hhaha sploh nism biu pjn k sm napisu ta post.. kaj bi šele pol reku k bi me vidu res pjanga :naughty: hmm..ena vrsta osvežitve
RRyDeRR Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 upam da ne. Men je sam lepo če je sneg čez praznike in pol nej gre kamor hoče hheh sj jst bi tud rd vidu da je čimprej poletje
RRyDeRR Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Sneg je komaj začel padati jaz pa že pogrešam motor.Kaj šele bo...tak da danes ko mi je bil dolgčaš sem šel pripravit motorja na DOLGOOO zimsko spanje Fajn sem ju opral in spucal namazal ketno, gume našprical da se svetijo in proti staranju gume in še kakšno fotko na hitro naredil. Po pranju V garaži pripravlena na dolgo zimsko spanje. kero runnrco maš to?? 180ko??
ShAArK Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Ni še...v originalu je 125 ccm 2T pride pa 172 malossi pa še par sprememb =)
pevecm Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Sneg je komaj začel padati jaz pa že pogrešam motor.Kaj šele bo...tak da danes ko mi je bil dolgčaš sem šel pripravit motorja na DOLGOOO zimsko spanje Fajn sem ju opral in spucal namazal ketno, gume našprical da se svetijo in proti staranju gume in še kakšno fotko na hitro naredil. Po pranju V garaži pripravlena na dolgo zimsko spanje. Kera gre bolj. So si kar blizu ane?? Sem imel isto Gilero kot ti, gre ko sneta skira.
ShAArK Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Morem priznat da po mojem gre gilera bol.Res da je Aprilia še ni nič odprta samo vseeno. Z gilero po GPS-su 129,60 km/h.Pa bi še po občutku šlo bolj samo sem moral zmanjšat zaradi nevarnosti radara. Aprilie še nisem probal na GPS.Ampak po občutku gre malenkost majn.
neza46 Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Zdravo;) jest mam zdej tut po tanovem aprili rs 125 rdeča-črna-bela ta nova oblika;) kewo in pevecm 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se