macak333 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Ne sej to mene ne mot, sam tiste ko poznam ki so to delal se jim na koncu ni glih najbolj izšlo. Sam tok v vednost . V Lj je pa kr lepo vreme, se gre kdo mogoče furat? Jaz bom svojga jutre vrjetno zakurblal pa kakšen krog naredil.
logarr Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 (popravljeno) a kdo kupuje gume za aprilio? qualifier 2, 110 150, rablene so manj kot eno sezono, pr stran so še tisti laski... nej javi na PM lohka pa tut sam spredno Popravljeno Marec 4, 2011. Popravil logarr
kewo Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 a kdo kupuje gume za aprilio? qualifier 2, 110 150, rablene so manj kot eno sezono, pr stran so še tisti laski... nej javi na PM lohka pa tut sam spredno Po sredini se pa že drati vidjo? Mal heca
logarr Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 (popravljeno) hehe jap po 1500km ne no supercorso sm kupu:) Popravljeno Marec 4, 2011. Popravil logarr
kewo Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 hehe jap po 1500km ne no supercorso sm kupu:) hudo, sam nwm če jo boš nucov zdej še kšn mesc
logarr Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 (popravljeno) hehe sj je diablo supercorsa wet tk da je dost mehka pa bi mogla držat tut zdej, sam sploh nebom probavov, morm še ole v vilcah zamenat pa mal tko pol se bomo pa vozil Popravljeno Marec 4, 2011. Popravil logarr
budacki Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3htU3NTqMQs&feature=player_embedded#at=616 Za pogledat haha sm skor umru od smeha xD macak333, bawbaw, Rage1337 in 2 others 4 1
kristy99 Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 ja jst pa mam cagivo mito 125..2005 letnik..=D..pa iščem tudi za kake fure mal okol..=D.... pa uprašal bi če kdo koga pozna ali ve ko bi prodajal sprednjo luč... odg. prosim če lahko na gmail: kristuzek.99@gmail.com hvalla...lp..
macak333 Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 budacki zakon posnetek. kristy99 pejt na Raceland (če si iz Krškega), vrjami je bolje od vsake skupne vožnje . Evo še ena http://www.youtube.com/watch?v=gx5Z6T7MpwA&feature=feedlik, tip je zihr uzeu speed
sesir Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 budacki zakon posnetek. kristy99 pejt na Raceland (če si iz Krškega), vrjami je bolje od vsake skupne vožnje . To soboto 12 imajo zakupljeno Korošci z avti. 19.3 pa je prvi letošnji TIME-ATACK z avti...je kr za gledat
Racemaniak Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 hehe sj je diablo supercorsa wet tk da je dost mehka pa bi mogla držat tut zdej, sam sploh nebom probavov, morm še ole v vilcah zamenat pa mal tko pol se bomo pa vozil sam da novš tkole letu k tale modelček. Drgač pa kapo dol, je biu taglavnm od 125karjev btw... prepoznaš motor ?
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 hehe drugač zgleda tale rska men ista k moja... mislm brez nalepk, rdeča šipa... sam glede na to da je 22. feb 2011 težko k moja je v garaži drugač pa tale je zarad mraza odletu pomojem al pa slabe gume
macak333 Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 hehe drugač zgleda tale rska men ista k moja... mislm brez nalepk, rdeča šipa... sam glede na to da je 22. feb 2011 težko k moja je v garaži drugač pa tale je zarad mraza odletu pomojem al pa slabe gume To je velik starejši posnetek, če pogledaš vidiš da ni une ograje na levi strani. Drgač je pa dobr pršu čez.
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 haha ja pol je pa to moja aprilija jao jao, no važn da še dela (tok tok tok)
kewo Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 sam da novš tkole letu k tale modelček. Drgač pa kapo dol, je biu taglavnm od 125karjev btw... prepoznaš motor ? kwa pa je ta delu, preveč gasa nabiv? joj
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 http://www.youtube.com/user/RSturboGT#p/u/3/IDaJzpMRNgA svašta, še božičk se je vozu na moji apriliji to sta uporabnika BaHa pa baSe predvidevam sj sm poslov enmu PM že enkrat neki od motorja samo ni nič odpisal
GrCaR Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 sam da novš tkole letu k tale modelček. Drgač pa kapo dol, je biu taglavnm od 125karjev btw... prepoznaš motor ? haha Baha je pa itak legenda... ščitniki za rolarje pa gasssa hehe drugač zgleda tale rska men ista k moja... mislm brez nalepk, rdeča šipa... sam glede na to da je 22. feb 2011 težko k moja je v garaži drugač pa tale je zarad mraza odletu pomojem al pa slabe gume To je tvoja RS-ka, k je takrt mela še gianelli-a gor, pol so ga pa v Postojni na parkingu ukradl
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 sj sm jst mal "raziskvou" kk je blo z to aprilijo, k tle na forumu svašta najdeš... Čeprov mi ni znano kako jo je lahko melo 10 lastnikov (tko napiše na uni spletni strani od republike slovenije), pa ta od kerga sm j jst kupu, je bla kr dost v sfukanem stanju... Akumulator ni biv prov prkloplen, počena šalčka od špegla, tesnila ni blo na cilindru, bat čis zrajsan... no sej js sm jo uštimov pa tko mal me zanima kva je blo kej z motorjem tk da če še kej veš kr povej
ShAArK Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Haha..kaj vse ne zveš na forumu o rablenih motorjih =) Mene pa zanima kak je kupovat prek ebaya..je to ziher pa kaj rabiš da lahko kupiš(razn dnarja :evilgrin: )?
kewo Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) Haha..kaj vse ne zveš na forumu o rablenih motorjih =) Mene pa zanima kak je kupovat prek ebaya..je to ziher pa kaj rabiš da lahko kupiš(razn dnarja :evilgrin: )? Je zihr, account si naredi na ebayu pa še paypal account. .) Logar: Bolš da neveš vso zgodovino motorja Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil kewo
Racemaniak Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 ja logar to je tvoja aprilia, sam tale model je ene 3 lastnike nazaj tista z božičkom je pa moja bivša aprilia
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 hehe ja sm pol pogruntov da to ni ista rska kaj pa ta moja a kej veš o njej da vem če bo treba še kej menat zdej ko še ni sezona
Gasperr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Pozna kdo Puig zastopnika v Kranju?
logarr Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 http://www.racing-service.net/sl/produkti/puig/motoristicni_dodatki/ evo mislm da je to to
Racemaniak Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 (popravljeno) hehe ja sm pol pogruntov da to ni ista rska kaj pa ta moja a kej veš o njej da vem če bo treba še kej menat zdej ko še ni sezona lej poznou sm modela k je meu ta motor... to je blo hmmm leta 2006 posnetek je biu narjen novembra 06. Ti pa zdj mene sprašuješ če vem kaj je treba menjat ja lej takrat k je fuknu se spomnm je meu že gume zlo boge tko da jih bi blo počas treba menjat Popravljeno Marec 12, 2011. Popravil Racemaniak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se