GrCaR Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 pa jeba so tud tračnce (hvala bogu se mi ni zgodl na glavni) uglavnm tiri so, vendar jst v mojih 17ih letih tam nisem videl vlaka, in fora je da je pred tiri STOP znak(nism nikoli vidu) ; in valda noben avtomobilist ne ustavi in če preveč njih gledaš prevoziš ta STOP znak in tvoja glavna vožnja se lepo konča :BUA: P.s. to je ob tisti cesti kjer je na desni BAUHAUS in na levi KOLOSEJ in se zavije levo proti koloseju no ta ulica je pa v drugi smeri čez semafor :)
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 no ta ulica je pa v drugi smeri čez semafor :) Ja ja jeba je tm ukol :grim
reesko Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 mene zanima glede tehničnega pregleda...a težijo tud kej zarad "mini karbonskih" :lol1: žmigovcev k jih mam?? a čm dt gor rajš tastare?
GrCaR Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 zarad žmigovcov ne bodo nč težil, lahko pa težijo zarad modrih pozicijskih .)
reesko Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 a moje sexi modre pozicijske :grrr :grrr so že šle vn :grim
JMatic Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 mene zanima glede tehničnega pregleda...a težijo tud kej zarad "mini karbonskih" :lol1: žmigovcev k jih mam?? a čm dt gor rajš tastare? man se je zapicu u zmigovce, k si je zamuislu da sm jih jest na notr pofarbou n crno...tko na pol... kreten!!
reesko Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ja sej lih to mene jebe...k uni "original" k so že bli gor so eni rdeči :slap: eni pa na črno pobarani tko k si ti reku... :slap: tko da nevem kaj nej dam...al tele minikarbonske pustim gor al dam original 5x prebarvane :D
GrCaR Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ja sej lih to mene jebe...k uni "original" k so že bli gor so eni rdeči :slap: eni pa na črno pobarani tko k si ti reku... :slap: tko da nevem kaj nej dam...al tele minikarbonske pustim gor al dam original 5x prebarvane :D pust te... pomoje da ti noben ne bo težiu .)
JMatic Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ne ne .baje sm meu na NOTR pobarvane....nwem kaj je s tem mislu butl :? drgac pa pust kar mas...bos pa she 1x nazaj prsu :>
reesko Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 kup se spray za barvanje z notranje strani...to ma moj frend na avtu...pa jst mam tko na moji žmigovcih :P pač "zatemniš" žmigovce... :D ja kaj pa če ne nardiš tehničnga...a pol morš še 1x plačat naslednič?
k0ci Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ne rabš ampak maš sam 3 dni cajta da popravš tist kar je blo narobe, če zamudiš plačaš še enkrat
CarLazar Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Pa vi mate neke zjebane policaje v vaših krajih, vam samo gnjavijo. Prn nam pa so sami pijanci pa nimamo problemov :OK:
JMatic Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 a mate take tut na tehnicnih, pa tm k izpite talajo :>>>
Stroj Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Se bo treba dol v Srbijo zapelat. Tam ti ponaredi za 3€ knjižico. Preverjeno
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Se bo treba dol v Srbijo zapelat. Tam ti ponaredi za 3€ knjižico. Preverjeno dobr si ti če se mislš v srbijo zarad tega furat :blink:
JMatic Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 bom se jest, se itak Jovanovich pisem :> (trdi č :>)
BaHa Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 dobr si ti če se mislš v srbijo zarad tega furat :blink: to ja samo zovem sinu srpskoga otca.... :kva2: :slap: drgac pa kej enga srba dobis a ... pa ko gre kdaj dol k bakici :P ti se ot nardi :D
boga Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 koncno po dolgem casu malo nazaj na forum prisel :D sem pa par slikic naredil :OK: lp
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Sej bi se kej oglasu pa ni cajt, ko se tolk z mojo TDMkico ukvarjam :D :P
brzi Objavljeno Junij 7, 2006 Opozori Objavljeno Junij 7, 2006 Sej bi se kej oglasu pa ni cajt, ko se tolk z mojo TDMkico ukvarjam :D :P ka pa maš tuk za zrihtat,al jo sam pucaš :?
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 ka pa maš tuk za zrihtat,al jo sam pucaš :? Pucam,vozm,lupčkam,crklam... :wub:
BaHa Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Pucam,vozm,lupčkam,crklam... :wub: hm montiras umetno vagino ? :D
reesko Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 hm montiras umetno vagino ? :D a te zanima da bi še ti dal v aprilio..da bi pol lahko še tistga pinglna še v aprilio namoču....direkt do bata da ga mal namažeš...pol bo pa tko mazal s tistim oljem :D da ti nikol ne bo zaribala :grrr
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 Ma ja...pa jst ko mam mal dalšga ne mažem bata ampak kar verigo z njem :P
JMatic Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 (popravljeno) oh come on, grow up hehe brez komentarja :> Popravljeno Junij 9, 2006. Popravil mitofreak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se