znj Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) Koga koliko sem dau? €? Popravljeno April 12, 2011. Popravil znj
SpiZek Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Maj15 kam si šol tja prot moji šoli? ti hodš na teksas?? on žvi tm zravn
Ervin93 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) ti hodš na teksas?? on žvi tm zravn hodm na "teksas" ja. Popravljeno April 12, 2011. Popravil yourfriend11
logarr Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 yourfriend zanč sm te pa vidu na semaforju pred ridami v soboto pomojem
Ervin93 Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) jp. Ti si pa čaku na rdeči Fak so čudn to nrdil. Morš na nasprotnem pasu čakat na zeleno da ne rabš rint po tistmu "peskovniku" Popravljeno April 12, 2011. Popravil yourfriend11
logarr Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 ja ja nevem kaj mutijo tm a si šou do morja ? ker sm pol šu nazaj čez ride pa do postojne na omw pa te nism nikjer več vidu, bi dau za kofe
Ervin93 Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 ja ja nevem kaj mutijo tm a si šou do morja ? ker sm pol šu nazaj čez ride pa do postojne na omw pa te nism nikjer več vidu, bi dau za kofe če je bla sobota sm šol do umaga ja. Boš drugič!
budacki Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Dej, mau bolš bi se pa lahko prpravl mixxx in kaya 1 1
LooLekSLO Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Dej, mau bolš bi se pa lahko prpravl Pač frizerska Brez zamere vsem frizerjem
znj Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Dej, mau bolš bi se pa lahko prpravl Hahaha upam, da ne misliš, da je to naš razred hahahaha To sem videl na izklopu in ker se mi je zdelo zanimivo, sem pripopal sem
GoUpC Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Baba je pjana pa še nasnifana če pa ni, pa sožalje staršem
Gasperr Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 (popravljeno) Ma kdo tele rokavice? Občutki? Alpinestar SP8 (Cena v FC Motoshopu je 70€ s poštnino.) Popravljeno April 15, 2011. Popravil Gasperr
macak333 Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Ma kdo tele rokavice? Občutki? Alpinestar SP8 (Cena v FC Motoshopu je 70€ s poštnino.) Za te ne vem, sam imam GP-plus in sem kar zadovoljen z njimi. Edino ker me je zmotilo, da je ob prvem padcu popustil šiv na prstih (kazalec in sredinec če se ne motim), ampak smo samo nazaj zašil in ob naslednjem je bilo samo usnje obdrajsano.
budacki Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Za te ne vem, sam imam GP-plus in sem kar zadovoljen z njimi. Edino ker me je zmotilo, da je ob prvem padcu popustil šiv na prstih (kazalec in sredinec če se ne motim), ampak smo samo nazaj zašil in ob naslednjem je bilo samo usnje obdrajsano. Po padcu je popustil šiv ali pri padcu? Ker če je pri padcu je to dokaj normalno in te nebi smelo motit. Sicer mislim, da imam jst doma še ene GP Pluc al celo GP PRO, če ni že letelo v smetje. Rokavic mam pa res ena 6 parov kaya 1
macak333 Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Po padcu je popustil šiv ali pri padcu? Ker če je pri padcu je to dokaj normalno in te nebi smelo motit. Sicer mislim, da imam jst doma še ene GP Pluc al celo GP PRO, če ni že letelo v smetje. Rokavic mam pa res ena 6 parov Pri (med) padcom. evo ena za nasmejat.
ironbeeper Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Neki me zanima če se, da s ključavnico zavornih diskov poškodovat zavore?(npr. nekdo zanalašč potisne motor in se ključavnica zabije v bremze)
budacki Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Neki me zanima če se, da s ključavnico zavornih diskov poškodovat zavore?(npr. nekdo zanalašč potisne motor in se ključavnica zabije v bremze) Jah boš kr solidno morau porint, da boš zviu disk Čeljusti pa nebi smelo zvit, ker sem ključavnico imel na Hondi HM, ker motor ni imel ključa in sem enkrat pozabil dat zadevo dol, ko sem vlekel motor iz garaže in ni bilo nič. Sem pa seveda 2 minute zadrževal dih, da sem pregledal celotno zadnje kolo ^^ kaya 1
ironbeeper Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Jah boš kr solidno morau porint, da boš zviu disk Čeljusti pa nebi smelo zvit, ker sem ključavnico imel na Hondi HM, ker motor ni imel ključa in sem enkrat pozabil dat zadevo dol, ko sem vlekel motor iz garaže in ni bilo nič. Sem pa seveda 2 minute zadrževal dih, da sem pregledal celotno zadnje kolo ^^ ja s mislo sn čeljusti ne disk tnx za odg.
Guest anzeee93 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 (popravljeno) prodajam =) http://www . (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4752676 Popravljeno April 19, 2011. Popravil anzeee93
motorist1 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 prodajam =) http://www . (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4752676 Tale oglas mi ne zgleda glih resen. Kaj je fora z burekom in jogurtom na koncu? :wacko: Poleg tega pa če greš iz 2t na 4t (govorim v isti kategoriji, drugo je če bi šu na 600ccm al pa še kej več) ti ne bo noben verjeu da dela motor brez problemov. Pa velik sreče pri prodaji, jo boš rabu, sploh če ga boš hotu za tako ceno prodt. LP macak333 1
Guest anzeee93 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Tale oglas mi ne zgleda glih resen. Kaj je fora z burekom in jogurtom na koncu? :wacko: Poleg tega pa če greš iz 2t na 4t (govorim v isti kategoriji, drugo je če bi šu na 600ccm al pa še kej več) ti ne bo noben verjeu da dela motor brez problemov. Pa velik sreče pri prodaji, jo boš rabu, sploh če ga boš hotu za tako ceno prodt. LP ma to je bol tko informativno da vidm kok bi bla najvisja ponudba =) dvomm da jo bom prodou k mi najbols laufa od ush 2taktov k sm jih meu do zdej... edin mal me glava zapece k dam 50 e za 500km...litr olja pa 2 tanka :S drgac pa res hudo!
budacki Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 ma to je bol tko informativno da vidm kok bi bla najvisja ponudba =) dvomm da jo bom prodou k mi najbols laufa od ush 2taktov k sm jih meu do zdej... edin mal me glava zapece k dam 50 e za 500km...litr olja pa 2 tanka :S drgac pa res hudo! torej delaš 4% mešanco? Glede na to, da je en tank recimo okrog 13 litrov...2×13=26...to je preveč...skor 2× preveč. Znižaj malo stroške. Pa počasno pospeševanje pa bremzanje z mašino tu pa tam ( sicer ni pametno, ker 2 takti rabijo gas, da dobijo olje pa če ni gasa in bremzaš sam z mašino zna prit do ribanja -.-" ), mogoče kako štelanje vplinjača pa mešanco začni na roke delat, jebote oljna pumpa če ti pije na 1 liter benza pou liter olja haha sesir in kaya 1 1
Guest anzeee93 Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 torej delaš 4% mešanco? Glede na to, da je en tank recimo okrog 13 litrov...2×13=26...to je preveč...skor 2× preveč. Znižaj malo stroške. Pa počasno pospeševanje pa bremzanje z mašino tu pa tam ( sicer ni pametno, ker 2 takti rabijo gas, da dobijo olje pa če ni gasa in bremzaš sam z mašino zna prit do ribanja -.-" ), mogoče kako štelanje vplinjača pa mešanco začni na roke delat, jebote oljna pumpa če ti pije na 1 liter benza pou liter olja haha mesanco dela sam =) js sam natankam olje not in je =)tank je 10+3, drgac je pa veji frgazr not, reku jeraman kao da za "160kit" zrihtan motor sam se kit manka...najbrz zto tud zre, res pa da je da pospesujem kr hitr =)
budacki Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 mesanco dela sam =) js sam natankam olje not in je =)tank je 10+3, drgac je pa veji frgazr not, reku jeraman kao da za "160kit" zrihtan motor sam se kit manka...najbrz zto tud zre, res pa da je da pospesujem kr hitr =) Pa če bi meu kit 300 od KTMa nebi rabil 4% mešanco delat kaya 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se