Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Guest anzeee93
Objavljeno

Pa če bi meu kit 300 od KTMa nebi rabil 4% mešanco delat :D

hehe vrjamem, sej zto mi pa tud svecko pol zapaca na čase najbrz?

Objavljeno

hehe vrjamem, sej zto mi pa tud svecko pol zapaca na čase najbrz?

Dej ti pel nekam nastaut. Svečke ti neb smelo pacat. Boš pršparau na benzu, olju pa še motor bo kaki km/h šou več, če bo švohneja mešanca. :D Al pa odlop oljno pumpo pa delaj doma 2% mešanco z Motulom, kupi 50 litrov benza in noter fukni 1 liter olja i nsi zmagau :) Pa svečke tut niso poceni, tk da brezveze menjat, če ne bi rabil.

Guest anzeee93
Objavljeno

Dej ti pel nekam nastaut. Svečke ti neb smelo pacat. Boš pršparau na benzu, olju pa še motor bo kaki km/h šou več, če bo švohneja mešanca. :D Al pa odlop oljno pumpo pa delaj doma 2% mešanco z Motulom, kupi 50 litrov benza in noter fukni 1 liter olja i nsi zmagau :) Pa svečke tut niso poceni, tk da brezveze menjat, če ne bi rabil.

ma sej bom odpelu, sam morm ksnga majstora najdt kle okol da lih nepelem na hondo v trzin...nazadnje mi je jerman šraufu sam zdej je reku da ga ni k ma dirke -.-

poznas ksnga??

Objavljeno

ma sej bom odpelu, sam morm ksnga majstora najdt kle okol da lih nepelem na hondo v trzin...nazadnje mi je jerman šraufu sam zdej je reku da ga ni k ma dirke -.-

poznas ksnga??

Ni Jerman zdj pred kratkim padu na dirki?

V LJ jih maš miljon, pros kvaskota, ti bo sigurn za kšn € al pa pijačo uštimau. Al pa un zmešanc Mlakar, spizek se tut razume. Sj so usi majstri, tut kšn starejš ti bi znau naštimat. ;) Pa Modic se tut sigurn razume pa normalno macak. Drugih takih resnih fantov pa ne poznam.

Objavljeno

V LJ jih maš miljon, pros kvaskota, ti bo sigurn za kšn € al pa pijačo uštimau. Al pa un zmešanc Mlakar, spizek se tut razume. Sj so usi majstri, tut kšn starejš ti bi znau naštimat. ;) Pa Modic se tut sigurn razume pa normalno macak. Drugih takih resnih fantov pa ne poznam.

matr budački me kle hvalt

jest sm bol za aprilije strokovnjak ratu :P bi se pa dal tut kej druzga zrihtat

Guest anzeee93
Objavljeno

hehe =) bom bom, hvala :P

Objavljeno

Kva smo tuki same legende. Fino to da nas priporočaš :notworthy:.

Drgač pa, kewo si našel že uno temo?

Objavljeno

Kva smo tuki same legende. Fino to da nas priporočaš :notworthy:.

Drgač pa, kewo si našel že uno temo?

:rolleyes:

a jo boš ti tut počas začel iskat?? :D

Objavljeno

Je kdo zainteresiran za marof zdej med počitnicami?

Objavljeno (popravljeno)

Kdaj planiraš?

zenkrat še nimam določenga datuma. Zdej čez vikend grem z moto v BiH. Tk da pol enkrat 27-29 (2.maj tud nebi bla slaba izbira). Najraj te dni kr med vikendom bo najbrž spet gužva kokr sm jo mel na zadnje. Edina 125ka drugi pa uletavajo k nori mim.

Popravljeno . Popravil Brzi Erko
Objavljeno

Je kdo zainteresiran za marof zdej med počitnicami?

Smo interisenti, maš prevoz? :)

Objavljeno

Smo interisenti, maš prevoz? :)

Grem staut za pijačo, da gre on z motorjem dol in nazaj :D

Objavljeno

tako je

Objavljeno

ah toj bv.:rolleyes:

Objavljeno

ah toj bv.:rolleyes:

sej lohka si vi najdete prevoz na prkolci, kombi,... pa se tm dobimo.

Objavljeno

sej lohka si vi najdete prevoz na prkolci, kombi,... pa se tm dobimo.

sm mislu da maš ti kej ko že vabiš :D jst ga zdej še žov nimam. .)

Objavljeno

Danes okoli 18:00 črno-rdeča (se mi zdi) RS 125 v centru Celja....kdo od tu?

Objavljeno

A prodaja kdo motoristične škornje?

Zanima me še kako je s številkami...a se razlikujejo glede na model? Tako da če bi kupoval preko interneta bi se mogel prej zapeljat v eno trgovino in probat..

Objavljeno

A prodaja kdo motoristične škornje?

Zanima me še kako je s številkami...a se razlikujejo glede na model? Tako da če bi kupoval preko interneta bi se mogel prej zapeljat v eno trgovino in probat..

Jst jih mam ceu kup, seveda se razlikujejo po modelu. Zdej če ciljaš višji cenovni razred (200€+) potem jih je dobro prej sprobat, ker jih boš imel verjetno za dlje časa.

Jaz jih mam sigurno 5 parov, za slabih 100€ ti ene dam, itq jih nebom lep čas rabil, potem pa kupujem Alpinestarsove Supertech R pačeprav bankrotiram! Neverjetno všečni so!

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Danes sem srečala 2 125ki, skupaj sta se vozila iz Bovca proti Tolminu nekje. Sta bila od tu?

Objavljeno

Danes sem srečala 2 125ki, skupaj sta se vozila iz Bovca proti Tolminu nekje. Sta bila od tu?

Jst sm pa srečau dva Renaulta, k sta se vozla iz Ljubljane proti Kopru...kdo od tle? :worship::headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!