D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 hehe to pa si se ti malo zmoto :D js pač nimam dole pokrova :) je kr lepo gore zdaj :) ker vem kake posledice bi lahk drgač ble...sm ga 1x mel dole za 2 km pa sm dal nazaj gor :) tak da ... :D ona cbrka je od hojskija :) ammm tebe je tut že zmetalo z nsrko?? al sm mal narobe vido :) ja sj v sredo vrjetno pelam na servis motor al pa v četrtek da porihtajo...totih 50 km pa bo ju3 padlo :) ja pa za kako turco bi se tut lahk zmenli :)
NSR_FReAK Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Heh, ni mene niti malo metalo :P To kaj je sprekotana je še od starega lastnika. Meni je samo na mestu ene 2X padla. (jebeni teren :)) Ma če nimaš ti pokrova dol pa sem se malo zmotil. Te pa je verjetno kaki iz strojne. Samo al ma tvoia po defaultu taki zvok al pa ma kaki strojnik enak model :D Daj če me vidiš kaj pri/v šoli pa to me rukni. Jaz tebe na videz ne poznam.. tak da. Če ne pa msn:ales@jekul.com lp, FReAK.
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Heh, ni mene niti malo metalo :P To kaj je sprekotana je še od starega lastnika. Meni je samo na mestu ene 2X padla. (jebeni teren :)) Ma če nimaš ti pokrova dol pa sem se malo zmotil. Te pa je verjetno kaki iz strojne. Samo al ma tvoia po defaultu taki zvok al pa ma kaki strojnik enak model :D Daj če me vidiš kaj pri/v šoli pa to me rukni. Jaz tebe na videz ne poznam.. tak da. Če ne pa msn:ales@jekul.com lp, FReAK. aja...Hmmm moja ma drgač za moje pojme ql zvok :) ok te om dodal...
BaHa Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 (popravljeno) CLOVEK NE MORA VERJET EJ ...... Danes konc pouka na parkiriscu za bazenom v Novi Gorici .... ukradena solska torba, notr vse kar rabs za u solo .......... samo da dobim tipa mu oprem fris in se kej druzga :wacko: samo minutko proc pogledas pa ze nimas nc ... PICKU MATRNU PROKLETA CEFURJAD :BUA: :BUA: :BUA: Popravljeno Junij 13, 2006. Popravil BaHa
reesko Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 predvidevam da so teb spizdil :) jah btk za šolo...k ti bojo kej za mtoor spizdil jih pa jst pridm zadavt...če je pa za šolo jim pa še jst svojo torbo dam .) :P :OK:
NSR_FReAK Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 predvidevam da so teb spizdil :) jah btk za šolo...k ti bojo kej za mtoor spizdil jih pa jst pridm zadavt...če je pa za šolo jim pa še jst svojo torbo dam .) :P :OK: podpis!
k0ci Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 ne :grrr torbe pa ne dam......pride poleti zelo prav ko gremo v trgovino po pivo :D (pomanjkanjeprostorapodsedežempress) :blush:
BaHa Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 ja uglavnm .... nej raj mene on poisce in mi vrne pripomocek za prenasanje piva kokr da jst njega dobim in si sam vzamem nazaj kar je moje :glare: drgac pa so bli notr vse ucbeniki ki jih bom mogu zej najbrz placat jao jao .... pizda ..
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Fantje poletje se je počas začel :D A se kej furamo :naughty:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 jao nsr_freak daj drugič svojo nsrko na milimeter bek postavi od moje :D pizda sm komaj mimo prišo jao :D drgač pa dans gre motor že lepo v 1.2.3.4 brzini tak do 9k sm ga fural in lepo vleče edino te pa te še malo jebe...5. pa 6 brzina pa jebeta:S ne pride prek 6k obratov...no sj bo počasi :) drgač pa ga vrjetno neom pelal da mi bi fergazer nastavli ker je kr solidno nastavlen...yamaha itq da se furamo :D
CarLazar Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Fantje poletje se je počas začel A se kej furamo Nič se pe ne vozimo :(. Treba motor nazaj dobit pa jebeni izpit že enkrat naret :BUA:
k0ci Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Fantje poletje se je počas začel :D A se kej furamo :naughty: žal še ne :angry2:
reesko Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 koci sam glej da da ga jst ne bom prej registreru :P (jok3) (a si olje že poslou?)
GrCaR Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Folk, ta vikend je motozbor v Medvodah. A se gre za 2 dni (sobota popoudan tja, v nedeljo domov)? :kva2:
Zigc Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Folk, ta vikend je motozbor v Medvodah. A se gre za 2 dni (sobota popoudan tja, v nedeljo domov)? :kva2: Je kak predprostor v šotoru še viška? :D (tko k v Novigradu, ko pol ni noben spav v šotoru :lol: )
reesko Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 (popravljeno) Folk, ta vikend je motozbor v Medvodah. A se gre za 2 dni (sobota popoudan tja, v nedeljo domov)? :kva2: a ni to za motoriste? :P :P čimprejmiprnesketnsprejkgarabm Popravljeno Junij 14, 2006. Popravil reesko
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Folk, ta vikend je motozbor v Medvodah. A se gre za 2 dni (sobota popoudan tja, v nedeljo domov)? :kva2: Mrbit se slišmo,mrbit se vidmo :D
GrCaR Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 a ni to za motoriste? :P :P čimprejmiprnesketnsprejkgarabm ja, sej zato pa noben tebe ni prašov :lol1: :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 haha....men je blo sam čudn zakaj ti sprašuješ...a boš ns motoriste z mopijem pršu pogledat? :P dej dost... :D
BaHa Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Folk, ta vikend je motozbor v Medvodah. A se gre za 2 dni (sobota popoudan tja, v nedeljo domov)? :kva2: mhm ...... :D tesno tesno ... bomo vidl ... :D
RSmaniac Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Taprav motorist more met izpit sam nevem kdo iz foruma ga nima pa se zdj ne morm spomnt :? No jst bom v medvodah za prespt bom pa še vidu :)
Irencko Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 medvode... če bo vse po sreč, se pa vidmo najbrž v soboto, lh pa se zgodi da potegnemo še v nedeljo;) hehe :OK: Medvode, prihajamo :OK:
GrCaR Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Zdej se je pa spet začela sezona motozborov :OK: Jst grem jutr ob ene 4h-5h v Medvode, tko da če gre še kdo, nej tle gor napiše oz. pokliče :)
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Ej Grčar jst ju3 dopoldne mrbit pridm po uno majco da nam vs nag po svetu letu pa se bomo zmenil še za zbor :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se