DIINGGO Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 za sprej sem mislis ce je mogoce kaksna druga barva se ? z folijo mi ni glih lusno delat Aja haha spreji so pa črn, bel, rdeč, moder, rumen in prozoren bom vozu ja,do letos sem vozu motorje zdej bom pa avte bom vozu ja,do letos sem vozu motorje zdej bom pa avte bom vozu ja,do letos sem vozu motorje zdej bom pa avte bom vozu ja,do letos sem vozu motorje zdej bom pa avte Aha lpo lpo, kje si pa z motorjem kej vozil.
sesir Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Aha lpo lpo, kje si pa z motorjem kej vozil. Mam rekord Racelanda...drugje pa sem raje tih...Lani sem se razbil na cesti z motorjem,zato bom šaltu na avto
DIINGGO Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Mam rekord Racelanda...drugje pa sem raje tih...Lani sem se razbil na cesti z motorjem,zato bom šaltu na avto Čestitke, s katerim motorjem pa si postavil rekord, supermoto? Jp cesta ne drži glih tako kot pista , a si imel kaj hujšega ali več sreče kot pameti
sesir Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Čestitke, s katerim motorjem pa si postavil rekord, supermoto? Jp cesta ne drži glih tako kot pista , a si imel kaj hujšega ali več sreče kot pameti Rekord med cestnimi motorji imam 51,7s....Sem počasu pelu pa mi je ena čelno naproti pripeljala in sem se ji umaknu s ceste.Poškodovan pa ful.Sem bil mesec v komi.Po 14mesecih pa še v bolniški.Dost je bilo 16let motorizma.Zdej pa neko noro mitco ubost pa gasa
DIINGGO Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Rekord med cestnimi motorji imam 51,7s....Sem počasu pelu pa mi je ena čelno naproti pripeljala in sem se ji umaknu s ceste.Poškodovan pa ful.Sem bil mesec v komi.Po 14mesecih pa še v bolniški.Dost je bilo 16let motorizma.Zdej pa neko noro mitco ubost pa gasa uf... kr neugodno, ampak saj važno da se je počasi vse isteklo na dobro. Veliko sreče v avtu da ne bo kaj podobnega pa se mogoče vidimo na kakšnem time attacku drugo leto
sesir Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 uf... kr neugodno, ampak saj važno da se je počasi vse isteklo na dobro. Veliko sreče v avtu da ne bo kaj podobnega pa se mogoče vidimo na kakšnem time attacku drugo leto A ti voziš timeatack...s kerim avtom,Jz sem bil na vseh v 2010 kot gledalec
DIINGGO Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 A ti voziš timeatack...s kerim avtom,Jz sem bil na vseh v 2010 kot gledalec Letos sem vozil le 2krat, pa ene parkrat sem bil sovoznik in gledalec , moja raketa je pa twingo rs
KingSize Objavljeno December 11, 2012 Opozori Objavljeno December 11, 2012 Sem vzel danes vse še enkrat dol..- Membrano, fergazer, filter. Vse sčistil, v cilinder pa skozi odprtino za membrano nalil bencin in pihal ven s kompresorju. Tako da kar je bilo vode, jo je (vsaj upam/mislim), večina šlo ven. Kar se tiče pa raznoraznega blata, peska itd.-, pa sem razmišljal, da tako ali tako ni moglo prit not. Filter je tako bil noter, tako da kar je potegnilo skozi fergazer, je bila 'samo' voda; čez avspuh pa, kot sem že napisal, voda ni prišla v ciliner, saj je bat blokiral celoten kanal. No..- Vsaj upam da sem jo dobro odnesel. Bomo videli kaj bo pokazal čas. Motor pa sedaj laufa. Hvala vam za pomoč! Pozdravljeni še enkrat..- Danes sem opazil, da se je v mašini naredila takšna bela emulzija - torej je prišla voda tudi v mašino. Na srečo je zima in se nisem veliko vozil po tistih poplavah (2km max), tako da upam da bo škoda minimalna. Namen imam jutri motor malo zalaufat (segret), da bo šlo olje/emulzija boljše iz mašine..in potem olje seveda menjat. Je še kaj druga kar lahko naredim? Obstaja kakšna tekočina za čiščenje mašine ali pač sedaj na začetku večkrat menjam olje? Hvala, KS
k0ci Objavljeno December 21, 2012 Opozori Objavljeno December 21, 2012 čakaj malo, ti imaš 2T motor, ne vem kako misliš ti spucati mašino drugače kot da jo razdreš in dejansko sčistiš....menjaš pa lahko le olje v menjalniku, ker poleg tistega za mešanico sta to edini dve vrsti olja ki se uporabljata za 2T motorje
Gasperr Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 (popravljeno) Se je že začel tist čas zime ko me začne navdajat nostalgija in se začnejo gledat motoristične slike ter redno spremljanje av.to.net-a Popravljeno Januar 10, 2013. Popravil Gasperr Kras in Whitee 2
Whitee Objavljeno Januar 10, 2013 Opozori Objavljeno Januar 10, 2013 Mah nisi edini, js že sanjam vožnjo z motorjem... Sam da bo enkrat marec, da se začne mal toplejše vreme, pa gasa se nekam odpelat, samo kaj ko sta do marca še dva meseca :glare:
dog66 Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 Ja prvi topli vikend v toplejsih mescih se nas naj mau več zbere da usekamo eno tapravo turo:D mislm da usi pogrešamo mau bol toplo vreme ker ta beu drek k nausake tok cajta zapade, odkar mam motor ga sploh vec vidt nocm haha :grim
Bear Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 pr nas na obali pa je vreme večinoma še kr sončo in ne preveč mrzlo tko da se kam peljemo skorej usak dan za pa jo usekat kam u notranjost pa bo treba še čakat
Whitee Objavljeno Januar 11, 2013 Opozori Objavljeno Januar 11, 2013 (popravljeno) Saj je bil en vikend v decembru, oz. v januarju topel, vendar sol na cesti, šuder --> kotejci pa baje radi rustajo, tako da ga raje nič ne drezam Popravljeno Januar 11, 2013. Popravil whiteghost
budacki Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 Se je že začel tist čas zime ko me začne navdajat nostalgija in se začnejo gledat motoristične slike ter redno spremljanje av.to.net-a Dobr, da piješ to limonado na slamco, da ti ne bo sklenine pojedla
Gasperr Objavljeno Januar 12, 2013 Opozori Objavljeno Januar 12, 2013 Deli se norca zdej..- To je bla že razredčena verzija, ker za dve polno koncentrirani limonadi pa nism mel €€..konec koncev, mam pa le dve italjanki za kateri morem skrbet!
budacki Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 Deli se norca zdej..- To je bla že razredčena verzija, ker za dve polno koncentrirani limonadi pa nism mel €€..konec koncev, mam pa le dve italjanki za kateri morem skrbet! I feel you. A druga ma dve nogi namest koles? To je šele draga zadeva. Natočiš 5 motorjev cenej, kt njo pelješ 2× ven Pa še nehvaležna pa nikol ne posluša. speedfighttuning 1
Gasperr Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 (popravljeno) Uf ne..- so mi rekli da Italjank ki govorijo ne smem k hiši pripeljat Popravljeno Januar 13, 2013. Popravil Gasperr speedfighttuning 1
speedfighttuning Objavljeno Januar 13, 2013 Opozori Objavljeno Januar 13, 2013 Uf ne..- so mi rekli da Italjank ki govorijo ne smem k hiši pripeljat Pravilno so ti rekli
budacki Objavljeno Januar 14, 2013 Opozori Objavljeno Januar 14, 2013 Uf ne..- so mi rekli da Italjank ki govorijo ne smem k hiši pripeljat Diskriminacija! Pravilno so ti rekli Ti pa vidim, da imaš že izkušnje Deli z nami, da se ostali ne opečemo xD
budacki Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 (popravljeno) http://www.avto.net/....asp?ID=6773313 Ena najboljših ponudb zadnjega časa. Ne vem. Čudno, da ne prodaja noben uradni prodajalec. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6838537 Pa 2 taktni Tomos SM 125 F Popravljeno Januar 15, 2013. Popravil budacki
budacki Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 Evo spet jst...je kdo iz Ribnice, da mi gre pogledat ena platišča?
bajkr88 Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 ker 4 taktni 125ccm motor predlagate? supermoto ali enduro kupujem pa nevem kaj kupit... yamaha wr in dt gledam... kdo wozu kej od tega da loh kej pove?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se