aero Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 A nisi spraševal včeraj za izpit, da greš lahko neomejeno delat? Ne delaj si stroškov z nakupom 125ccm motorja, ker ti bo čez dva meseca žal in boš iskal močnejšega, s pametjo se brez problema začne na močnejših vozit.
bajkr88 Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 (popravljeno) hja sm pol maš pa tak dan da se ti mal zalušta in gasaa.... oz. drugače povedano nočm končat u ograji tok mam že pameti da vem da bolš da nimam kej preveč močnga k ga neb šparu oz. s cajtom bi zihr začeu prej al slej nort... pa še baba mi teži da sploh nj ne grem delat izpita :S sam mam vesele se včasih pelat in ga bom šou... uglavnem pol sm začev gledat za 4 taktne 125 ker ne rab mešance in mislem da za nedeljo popoldan se pelat tistih nekaj km bi bil 'zadost' močn, do norenja pa izzivanja s katerim drugim motoristom pa tud ne bo prišlo ker nkamr ne gre hee..... za kam dlje pa itak raj kr z avtom grem. Mam pa itak še dobr mesc cajta da razmislm ja Popravljeno Januar 15, 2013. Popravil gregaRS
aero Objavljeno Januar 15, 2013 Opozori Objavljeno Januar 15, 2013 125ccm 4t boš mogel do konca stisnit, če boš hotel prehitet nekaj kar se pelje 80km/h, prehitevanje je varnejše z močnejšimi motorji. Potem boš punco naložil pa ne bo šlo. Če imaš močnejši motor še ne p0omeni, da zdaj boš pa norel. Če te prime se tudi s 125ccm lahko razbiješ.
Whitee Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Se strinjam z zgornjim postom, lahko si omisliš tudi kaj 250 kubičnega, nima ful moči, je pa dosti razlike med 125, prehitet se da bolje, še vseeno pa ne bo šlo 200km/h.
budacki Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Lejga pa ja ne za avto ccc... Dej mouč! Al so mi OZjke že čist presedle, moram kaj novga nataknt marca Od kar ni motorja se za use najde denar Si svoja jajčka že preobleku v poliestre?
macak333 Objavljeno Januar 17, 2013 Opozori Objavljeno Januar 17, 2013 Dej mouč! Al so mi OZjke že čist presedle, moram kaj novga nataknt marca Od kar ni motorja se za use najde denar Si svoja jajčka že preobleku v poliestre? Veš ker so men hude BBS-ke, majo prov tak racing look . Jajčka . Težko ampak s srcem mi je nekak ratal. Zdej če bi znal še vozit, bi bla pa to pika na i .
budacki Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Ej sej če te kaj matra ti komot razložim, demonstriram BBSke so za Golfe, jst vozim italjana Enkrat italjan, zmer italjan haha (kao ) Kdaj ga boš predstavil svetu? So beli al si jih dal prebarvat?
macak333 Objavljeno Januar 18, 2013 Opozori Objavljeno Januar 18, 2013 Evo samo zate . Sicer so iste slikice že v temi Priprava motocikla za dirke, sam vseeno, ker je tok lepa jo še enkrat pokažem . Evo pa upajmo, da se nau ista zgodba ponovila kot s prejšno .
budacki Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 (popravljeno) Evo samo zate . Sicer so iste slikice že v temi Priprava motocikla za dirke, sam vseeno, ker je tok lepa jo še enkrat pokažem . 2012-12-30-564.jpg 2012-12-30-565.jpg Evo pa upajmo, da se nau ista zgodba ponovila kot s prejšno . 2012-07-14-097.jpg Kaj si ji naredu!? Sam snem mi tisto nalepko Arrow iz nihajke Rabiš sponzorje? :naughty: Letos bo sam še tole ---> :hooray: Popravljeno Januar 19, 2013. Popravil budacki
macak333 Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Men ga tut ne sede, je pa še od prejšnega lastnika. Evo to ti takoj pove kok sm len . Amm sponzorje itak takoj, ti sam zrihti . Ja al bo to :hooray: al pa to :surrender:.
budacki Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Men ga tut ne sede, je pa še od prejšnega lastnika. Evo to ti takoj pove kok sm len . Amm sponzorje itak takoj, ti sam zrihti . Ja al bo to :hooray: al pa to :surrender:. Če boš že zdej negativno razmišljau, pol bolš, da men daš motor Dej dej snem jo dol al pa prpel v Rožno, zdej, k te policaji ne morjo prepoznat pa bom jst
macak333 Objavljeno Januar 19, 2013 Opozori Objavljeno Januar 19, 2013 Definitifno pozitivno razmišljanje all the way, ta let bomo delal na poziciji sedenja :yes:. Ja itak, pa lopato zravn pa žakelj soli, da sprot skidam in posipam, da bo sploh kej gripal . P.S.: Heh pa še rima se .
budacki Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Definitifno pozitivno razmišljanje all the way, ta let bomo delal na poziciji sedenja :yes:. Ja itak, pa lopato zravn pa žakelj soli, da sprot skidam in posipam, da bo sploh kej gripal . P.S.: Heh pa še rima se . Pussy Jst sm Husqvarno zarinu 45 km s Qualifiercah, dan pred Božičem, ena 3-4 leta nazaj. Snega še preveč Prešvican pršu do cilja, vsakih 5 metrov moraš lovit zadnji konc, vsakih 20 sprednji
macak333 Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Pussy Jst sm Husqvarno zarinu 45 km s Qualifiercah, dan pred Božičem, ena 3-4 leta nazaj. Snega še preveč Prešvican pršu do cilja, vsakih 5 metrov moraš lovit zadnji konc, vsakih 20 sprednji Jst sm svojo prvo Rs-ko po zimi odfuru mehaniku, da mi zamenja ploščice..."freezed my ass off" . Drgač SM je pa ja igrača, če pa še šraufe daš v gumo, pa maš takoj kroso .
speedfighttuning Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Diskriminacija! Ti pa vidim, da imaš že izkušnje Deli z nami, da se ostali ne opečemo xD Hehe, najboljše da prideš enkrat v naše konce, gremo na kak žur čez mejo in ti bo hitro jasno o čem govorim Lahko pa prideš kako sredo h nam na predavanja, ker ob sredah mamo predavanja v Italiji xD Gasperr 1
Whitee Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 Kakšne plane pa imate vi 125 kubičniki? Jaz imam cilj letos narediti vsaj 6000km, lani jih je bilo vse skupaj 3000 (polovico zaradi vožnje na delo), letos mam pa šiht 3km od doma, tak da ni izgovorov Plani: - iti vsaj enkrat na primorsko - obiskat slavne ride - obdelat čim več Slovenije - obiskat kak moto zbor več kot lani (1) - pa še najpomembnejša stvar: Da ne bom tako len kot lani, ko sem na 100+km vožnjo šel glih ene 3X
Gasperr Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 Tour de Europe ..ampak ne z 125ko V nahjujšem primeru, če mi ne uspe prodat Aprilie, pa morje, morje, morje..in vmes mal avstrije.
Whitee Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 Pa neki me se zanima. V tujo drzavo lahko grem ne? To me bolj zanima za Hrvasko.
sesir Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 (popravljeno) http://www.bolha.com/racunalnistvo/prenosni-racunalniki/msi/notesnik-msi-x-slim-menjam-samsung-s3-ali-note-1280382104.html poglej vse oglase Popravljeno Januar 23, 2013. Popravil sesir
NinjaRider04 Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 (popravljeno) Kakšne plane pa imate vi 125 kubičniki? Jaz imam cilj letos narediti vsaj 6000km, lani jih je bilo vse skupaj 3000 (polovico zaradi vožnje na delo), letos mam pa šiht 3km od doma, tak da ni izgovorov Plani: - iti vsaj enkrat na primorsko - obiskat slavne ride - obdelat čim več Slovenije - obiskat kak moto zbor več kot lani (1) - pa še najpomembnejša stvar: Da ne bom tako len kot lani, ko sem na 100+km vožnjo šel glih ene 3X pridi na Mk Jezerske Duhove gajševci,Mk Samorog,Mk Moliboga ( Štajerska - Okolica Ljutomera so vsi 3je zbori)..za točne datume pa še dobiš info...6.000km komot narediš Popravljeno Januar 23, 2013. Popravil Aprilia rs 125
Kras Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 (popravljeno) Kakšne plane pa imate vi 125 kubičniki? Jaz imam cilj letos narediti vsaj 6000km, lani jih je bilo vse skupaj 3000 (polovico zaradi vožnje na delo), letos mam pa šiht 3km od doma, tak da ni izgovorov Plani: - iti vsaj enkrat na primorsko - obiskat slavne ride - obdelat čim več Slovenije - obiskat kak moto zbor več kot lani (1) - pa še najpomembnejša stvar: Da ne bom tako len kot lani, ko sem na 100+km vožnjo šel glih ene 3X Na Primorsko si dobrodošu. Če greš na ride poklič da se ne boš sam gor pa dol drsu Popravljeno Januar 24, 2013. Popravil Kras
Whitee Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 (popravljeno) Aprilia rs 125 @ Bom pršo, če bo le cajt, ampak glede na to da sem se letos prepisal iz gimnazije na strojno, ga bo še preveč BTW: Ti si tisti ko maš yotube profil Dy3nk? Kras @ Letos sigurno pridem, pa upam, da ne samo enkrat. Pa še zmenl se bomo lahko kej. Baje da bo pomlad lepa pa poletje, ko zdej tuk snega sipa Drugače pa se v teh mojih koncih kar nabira počasi 125 kubičnikov, bom probal enkrat jih nekaj dobit, pa pridemo mal v tople kraje Popravljeno Januar 24, 2013. Popravil whiteghost
speedfighttuning Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 Aprilia rs 125 @ Bom pršo, če bo le cajt, ampak glede na to da sem se letos prepisal iz gimnazije na strojno, ga bo še preveč BTW: Ti si tisti ko maš yotube profil Dy3nk? Kras @ Letos sigurno pridem, pa upam, da ne samo enkrat. Pa še zmenl se bomo lahko kej. Baje da bo pomlad lepa pa poletje, ko zdej tuk snega sipa Drugače pa se v teh mojih koncih kar nabira počasi 125 kubičnikov, bom probal enkrat jih nekaj dobit, pa pridemo mal v tople kraje Vi kar pridte v naše konce, se vam mogoče še js pridružim Drugače pa glede Hrvaške ko si spraševal lahko komot greš, pa upam da veš da moreš met zeleno karto
sesir Objavljeno Januar 24, 2013 Opozori Objavljeno Januar 24, 2013 http://www.bolha.com/racunalnistvo/prenosni-racunalniki/msi/notesnik-msi-x-slim-menjam-samsung-s3-ali-note-1280382104.html poglej vse oglase http://www.bolha.com/uporabnik/ks34
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se