Whitee Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 To je uno, ko stran pol skače ne? Sem gledal zdaj tudi za druge strani, pa tudi ni več.
Whitee Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 http://www.vreme.us/vreme-15-dni.html?ura=1361566935 Dokaj obetavne napovedi za marec, dokler ga sneg spet ne zalomi
nsignific Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 kje je VIN cifra na hondi nsr 125?
Whitee Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 S katerim čistilom bi lahko očistil felgo, zobnik in vse tam okoli? Sedaj sem čistil z nekim brake cleaner-jem, ampak je dokaj drag in hitro ga zmanjka. Umazanija je predvsem od ketne + ostala umazanija gor zasušena, saj še najbrž nikoli ni bilo čiščeno.
budacki Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 S katerim čistilom bi lahko očistil felgo, zobnik in vse tam okoli? Sedaj sem čistil z nekim brake cleaner-jem, ampak je dokaj drag in hitro ga zmanjka. Umazanija je predvsem od ketne + ostala umazanija gor zasušena, saj še najbrž nikoli ni bilo čiščeno. Nafta+meglio
Gasperr Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Pa tut z bencinom gre. Drugače pa ja - meglio, nafta, petrolej..ni da ni
budacki Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 WD lih tko. Velik WD stane 7€ Vsaj v Merkuru haha Meglio+nafta pa lih slabih 3€ pa še doživljensko je
macak333 Objavljeno Marec 8, 2013 Opozori Objavljeno Marec 8, 2013 Velik WD stane 7€ Vsaj v Merkuru haha Meglio+nafta pa lih slabih 3€ pa še doživljensko je Če te na šihtu ne vidjo je zastonj .
budacki Objavljeno Marec 9, 2013 Opozori Objavljeno Marec 9, 2013 Če te na šihtu ne vidjo je zastonj . Dvomim, da ma kero sodišče WD-40 na zalogi In če bi me dobili...ne bi blo ljušno
Gasperr Objavljeno Marec 9, 2013 Opozori Objavljeno Marec 9, 2013 (popravljeno) A si tok tam, da so te že zaposlili? Popravljeno Marec 9, 2013. Popravil Gasperr
budacki Objavljeno Marec 9, 2013 Opozori Objavljeno Marec 9, 2013 A si tok tam, da so te že zaposlili? Ma ni več take krize. Moram zdej na neko glavno obravnavo do konca mesca, ker moram zapisnik naredit. Ma kdo kakšno glavno obravnavo v kratkem?
macak333 Objavljeno Marec 9, 2013 Opozori Objavljeno Marec 9, 2013 Dvomim, da ma kero sodišče WD-40 na zalogi In če bi me dobili...ne bi blo ljušno Probat ni greh . ccc kakše so to obravnave ...joke No v glavnem, naj se stvar reši v tvojo korist .
budacki Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6642592&show=1 Pravi majster, da so airbagi sproženi No shit! (:
macak333 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Ja sam maš tudi primere ko se airbag ne sproži in če hočeš avto zrihtat privarčuješ olala denarja (ne rabš menjat cele armaturke). Npr. kolega se je z Audijem TT zaletel direkt v steber za Bežigradom. Njegov airbag se je sprožil od sovoznika (punce) pa ne. Sicer sta obadva odnesla brez večjih poškod, ampak avto pa totalka.
budacki Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Sfukan senzor za aribag? To je kr pogosta napaka na mojmu Stilotu Pa te airbagi naredijo več škode, kot dobrega haha Ma avto 10 airbagov...pa to ko poči ti pol avta odpre Pa še faco ti ziher vsaj malo prerazporedi haha
macak333 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Sfukan senzor za aribag? To je kr pogosta napaka na mojmu Stilotu Pa te airbagi naredijo več škode, kot dobrega haha Ma avto 10 airbagov...pa to ko poči ti pol avta odpre Pa še faco ti ziher vsaj malo prerazporedi haha Hahahah
Yamaha13 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Sem ponosen lastnik Yamahe yzf-r 125
Gasperr Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 (popravljeno) To je kr pogosta napaka na mojmu Stilotu Uf pa ne samo na tvojem. Ga ni stilota, ki ne bi mel te napake. Popravljeno Marec 13, 2013. Popravil Gasperr
budacki Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 (popravljeno) Uf pa ne samo na tvojem. Ga ni stilota, ki ne bi mel te napake. Ej moj tega še ni meu, tok tok! Na novejših od 04 so to popravil ^^ problem je bil v tem, da si pod zicom pretrgal senzor, recimo če si kolenom prtisnu al pa če si ful koščen pa maš 150 kilogramov ( ne gre skupaj ampak vseeno ) Sem ponosen lastnik Yamahe yzf-r 125 Srečno pa veselo! Lahk daš slikce v podkategorijo Fotografije in dopišš letnik, ceno, km, predelave... EDIT: Sem lihkar videl, da si že dal. Pardon ^^ Hahahah Bi a? hahahaha zastonj snemanje ličil. Vsak večer pred spanjem sprožite airbag haha Te so pa čist naravni Popravljeno Marec 13, 2013. Popravil budacki
macak333 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Bi a? hahahaha zastonj snemanje ličil. Vsak večer pred spanjem sprožite airbag haha Te so pa čist naravni Stari to pa so Ljubljanske mlekarne .
Gasperr Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Ej moj tega še ni meu, tok tok! Na novejših od 04 so to popravil ^^ problem je bil v tem, da si pod zicom pretrgal senzor, recimo če si kolenom prtisnu al pa če si ful koščen pa maš 150 kilogramov ( ne gre skupaj ampak vseeno ) Ma problem je v italijanski elektronski duši To nonstop neki piska. Še za žarnice na tablci imajo senzorje..in to DVA..za levo lučko na tablci in desno lučko na tablci
budacki Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 (popravljeno) Ma problem je v italijanski elektronski duši To nonstop neki piska. Še za žarnice na tablci imajo senzorje..in to DVA..za levo lučko na tablci in desno lučko na tablci Mi sveti že eno leto, se ne utrujam preveč s tem Klima mi ne dela prav pa ta žarnca (sej bi jo zamenjal, sam ne morem pridet, ker sm vniču kapco na vijaku, vrtat me je pa strah ), drugih problemov nisem imel. Niti enega (u pa zdej sem v LJ zlomil zobnik na brisalcu, moja krivda ) Redni servisi na 10-15 jurjev, kvalitetno olje, redno menjat vse...polosovino sem zamenjal, ker je bla desna že švoh in je začelo trest, nosilec menjalnika od 140 konjskega in zdej je kot bencinar. Poraba? 5.3 litra poleti, normalne vožnje. Če ga gonim 6. Kaj češ boljšga? Manj, kot vse 2 taktne 125 čebelce Ma pa neko športno podvozje in je ful nizek in mi naseda vsepovsod (pač tista zaščita za mašino, bi jo najrajš dol snel ). Žarnico sprednjo sem menjal 2× pa enkrat maglenko ( oboje levo, ker do desne je pač lažje pridet in zato rajši leva crkne 3 pa pol ure za pofukano žarnco, križ mi je poču haha ) Pa a ni boljš, da maš vse te senzorje, da veš kaj je crknlo? Men je to zakon! Jst bi dal na vse senzorje! Naj piska, naj sveti, sam da jst vem kok je ura Stari to pa so Ljubljanske mlekarne . Taka baba odtrga volan, če prlet v njega 30 kil na dojko hahahahah Popravljeno Marec 13, 2013. Popravil budacki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se