budacki Objavljeno April 11, 2013 Opozori Objavljeno April 11, 2013 (popravljeno) Alo mopedisti...prodaje se Berikov kombinezon, št. 52, enodelen, rdeče barve, velika grba, pralna in snemljiva notranjost, redno vzdrževan (čiščen, mazan)...meni je prekratek...okvirna cena 320 evropskih, forumaši imajo kak % popusta. Aja...možna menjava za Berika ali Alpinestarsa enodelca, številko večjega, bele ali rdeče barve. Ostalo ne pride v poštev. Popravljeno April 11, 2013. Popravil budacki
smasher Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Bil kdo danes okoli 19h na beli yamahi (mislim da je bila jamaha) v izoli okoli 19h?
budacki Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Glede kombinezona: Ker me vsi klicarijo glede zadnje cene in spuščajo ceno...300€, še zmer ostane forumaški popust in pa krijem potne stroške, vendar po pošti ne pošiljam.
macak333 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Iz Logatca pa do Ljubljane mi je zdržala . Zrela za menjavo.
Whitee Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 (popravljeno) Kako se reče delu označenem z rdečo, ne samo šrauf, ampak cela plošča? Popravljeno April 15, 2013. Popravil whiteghost
budacki Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Iz Logatca pa do Ljubljane mi je zdržala . Zrela za menjavo. IMAG0231.jpg Ma ni šans, komot jo maš še za 1500km.
macak333 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Heh, pa ne morem s prerezano gumo furat, tak kamikaza pa spet nism .
SpiZek Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Heh, pa ne morem s prerezano gumo furat, tak kamikaza pa spet nism . Na prvi pogled ne zgleda prerezana
tunned Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 kupujem original sprednjo feltno za Tomos SM125F. če jo kdo prodaja oz. ve kje se jo lahko dobi, prosim na pm.
budacki Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 (popravljeno) Heh, pa ne morem s prerezano gumo furat, tak kamikaza pa spet nism . Redbull ti da krila? Sm vedu, da si pussy Kako je do tega sploh pršlo? (ti maš več sreče, kot pameti velik velik sreče še naprej!!!!! ) Popravljeno April 16, 2013. Popravil budacki
macak333 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Redbull ti da krila? Sm vedu, da si pussy Kako je do tega sploh pršlo? (ti maš več sreče, kot pameti velik velik sreče še naprej!!!!! ) Hahahahaha . Mah nimam dost velikih "cojones" . Jst mislim, da zaradi tega, ker mi je pozimi padel tlak v gumi in ker imam neogrevano "garažo" je bla potem tudi guma mrzla oz. trda. Ko sm ga pa hotu Januarja zakurblat in sm ga spustu s stojal, se je guma deformirala. Prdvidevam, da je takrat počla ker minus in raztezek lih ne greta skup . SpiZek...sm meu srečo, da sm ga lih tko parkiru, da sm vidu, če ne sploh ne bi razmišljal o menjavi . Šola za naprej, pred sezono zmeri preveri gume .
SpiZek Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Hahahahaha . Mah nimam dost velikih "cojones" . Jst mislim, da zaradi tega, ker mi je pozimi padel tlak v gumi in ker imam neogrevano "garažo" je bla potem tudi guma mrzla oz. trda. Ko sm ga pa hotu Januarja zakurblat in sm ga spustu s stojal, se je guma deformirala. Prdvidevam, da je takrat počla ker minus in raztezek lih ne greta skup . SpiZek...sm meu srečo, da sm ga lih tko parkiru, da sm vidu, če ne sploh ne bi razmišljal o menjavi . Šola za naprej, pred sezono zmeri preveri gume . Pol si imel pa res srečo, le zamenji da ne bo nepotrebne škode. V spominu imam da si enkrat govoril o nekih poliestrih. Ali ga imaš sedaj za pisto ali za cesto?
macak333 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Pol si imel pa res srečo, le zamenji da ne bo nepotrebne škode. V spominu imam da si enkrat govoril o nekih poliestrih. Ali ga imaš sedaj za pisto ali za cesto? Oboje, zdej so trenutno original plastike gor, vendar bodo pred 18.majem romale v bajto . Komi čakam
SpiZek Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Oboje, zdej so trenutno original plastike gor, vendar bodo pred 18.majem romale v bajto . Komi čakam Pol bi pa zdej lahko padla kšna skupna furca, če se v času RSk nisva mogla ujet.
macak333 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Lahka, vreme je na naši strani . Snega pa menda ne bo več .
budacki Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Lahka, vreme je na naši strani . Snega pa menda ne bo več . Če bi meu skiro, ti se to ne bi zgodilo!
SpiZek Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Če bi meu skiro, ti se to ne bi zgodilo! Raj si še ti zrihti prevozno sredstvo na 2 kolesih (pa ne 125ccm)
budacki Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 (popravljeno) Raj si še ti zrihti prevozno sredstvo na 2 kolesih (pa ne 125ccm) Dej mouč! Že itq sm cel žiučn, malo podpore prosim! haha Kaj pa čem, če ne dovoljo še enga mopeda k bajt? Sm razmišljal o letalu pa sem se potem, po mačkovem priporočilu, odločil za redbull. Bi kupil Gixxera pa vidim, da sam pičke to vozjo http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7211949 Pa tut tle na forumu je en pinky, k ga tut gospodična vozi. Mačak me bo snel iz kože haha Sam te štajerci so pa prtegnjeni! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7029381 Lej!! LEJ! Za ta denar dobiš 2011 model in letnik, ne pa ta jajca! Pa kakšni original crash padi, kaj je to?! Vsako leto servisiran, a pr teh kilometrih ni rabu 2 servisov delat! (ok, ajde 3! ) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7025819 Kok je dobr! sam kaj, ko je to pussy ride :grrr Micron? Micropenis prej Prav zamerli so se mi te Suzli, k gledam kaj folk dela z njimi! Dobr, jst sm svojga razbiu, sam jebemtiš...ne moreš ga pa na pinky barvat! Al pa dat gor bele poliestre pa rečt, da si to hotu, ker je kao lepše, kot original! In pol napiše model....model je prebarvan v mat črno barvo zaradi izgleda...pa ma sam eno plastiko pobarvano v črno pa še ta ni mat. Popravljeno April 17, 2013. Popravil budacki
macak333 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Dej mouč! Že itq sm cel žiučn, malo podpore prosim! haha Kaj pa čem, če ne dovoljo še enga mopeda k bajt? Sm razmišljal o letalu pa sem se potem, po mačkovem priporočilu, odločil za redbull. Bi kupil Gixxera pa vidim, da sam pičke to vozjo http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7211949 Pa tut tle na forumu je en pinky, k ga tut gospodična vozi. Mačak me bo snel iz kože haha Sam te štajerci so pa prtegnjeni! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7029381 Lej!! LEJ! Za ta denar dobiš 2011 model in letnik, ne pa ta jajca! Pa kakšni original crash padi, kaj je to?! Vsako leto servisiran, a pr teh kilometrih ni rabu 2 servisov delat! (ok, ajde 3! ) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7025819 Kok je dobr! sam kaj, ko je to pussy ride :grrr Micron? Micropenis prej Prav zamerli so se mi te Suzli, k gledam kaj folk dela z njimi! Dobr, jst sm svojga razbiu, sam jebemtiš...ne moreš ga pa na pinky barvat! Al pa dat gor bele poliestre pa rečt, da si to hotu, ker je kao lepše, kot original! In pol napiše model....model je prebarvan v mat črno barvo zaradi izgleda...pa ma sam eno plastiko pobarvano v črno pa še ta ni mat. Lejga čist glasn . Kako se ti je lahko Suza zamerla, pa ja je to eden najboljših motorjev . Drgač če ti ne dovoljo še en moped doma, ga lahka pr men parkiraš, sam pol zahtevam, da mi tut ključe pustiš, da ga lahka po potrebi preparkiram .
budacki Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Lejga čist glasn . Kako se ti je lahko Suza zamerla, pa ja je to eden najboljših motorjev . Drgač če ti ne dovoljo še en moped doma, ga lahka pr men parkiraš, sam pol zahtevam, da mi tut ključe pustiš, da ga lahka po potrebi preparkiram . Ti boš sam še skiro dobu Boš rekel, da ni vsaj polovica tega, kar sm napisal, res.?
macak333 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Dej mouč! Že itq sm cel žiučn, malo podpore prosim! haha Kaj pa čem, če ne dovoljo še enga mopeda k bajt? Sm razmišljal o letalu pa sem se potem, po mačkovem priporočilu, odločil za redbull. RES Bi kupil Gixxera pa vidim, da sam pičke to vozjo NI RES http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7211949 Pa tut tle na forumu je en pinky, k ga tut gospodična vozi. Mačak me bo snel iz kože haha RES Sam te štajerci so pa prtegnjeni! RES http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7029381 Lej!! LEJ! Za ta denar dobiš 2011 model in letnik, ne pa ta jajca! Pa kakšni original crash padi, kaj je to?! Vsako leto servisiran, a pr teh kilometrih ni rabu 2 servisov delat! (ok, ajde 3! ) RES http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7025819 Kok je dobr! sam kaj, ko je to pussy ride :grrr Micron? Micropenis prej RES Prav zamerli so se mi te Suzli, k gledam kaj folk dela z njimi! Dobr, jst sm svojga razbiu, sam jebemtiš...ne moreš ga pa na pinky barvat! Al pa dat gor bele poliestre pa rečt, da si to hotu, ker je kao lepše, kot original! In pol napiše model....model je prebarvan v mat črno barvo zaradi izgleda...pa ma sam eno plastiko pobarvano v črno pa še ta ni mat. RES Več kot 1/2 resnice . Gasperr 1
Gasperr Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Ma budacki ti maš res same pametne. Kje to spiš, da te ne ukradejo
budacki Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 (popravljeno) Ma budacki ti maš res same pametne. Kje to spiš, da te ne ukradejo Žiučn sm Moram malo moralizirat pa spravljat ta bes iz sebe...in forum je, očitno, odlična podlaga za to. Sej drugače sm čist pridna punčka, ja muci moj! Kje spim? Mamico vprašaj, ona velik× ve kje se nahajam. Največ× zraven ali pa tudi na njej, pogojno tudi pod njo, odvisno od dneva. PS: Pa tudi ne spim najboljše takrat. Več kot 1/2 resnice . Un del glede pičk te matra, je tk? V soboto se gre pogledat nekega Suzla...upam, da bo...sicer je pa "sam" 250. pa ni lih za na cesto...zaenkrat Pa menda tut 4 taktn ni...ti je ostalo kaj Motula za mešanco? Popravljeno April 18, 2013. Popravil budacki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se