budacki Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 V Grosuplju ima Seles neke zastave izobešene, KTM, YAMAHA pa servis pa take pa to To je to, ja. Ne vem zakaj je do tega prišlo, vsekakor pa to ubija konkurenco in ni mi všeč.
SpiZek Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 V Grosuplju ima Seles neke zastave izobešene, KTM, YAMAHA pa servis pa take pa to Seleš je prej prodajou Yamaho, zdej pa prodaja KTMe. Ma pa poleg prodaje motorjev še veliko drugih stvari (avtoakustika, moto oprema, rezervni deli za motorje,...).
rok418 Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 tudi laba ma ktmj-je kolko js vem ampak usen nvem zakaj to delajo sam se kitajci bojo zgleda smeti nobene konkretne 2-taktne mašine nbo več zgleda -.-
budacki Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 tudi laba ma ktmj-je kolko js vem ampak usen nvem zakaj to delajo sam se kitajci bojo zgleda smeti nobene konkretne 2-taktne mašine nbo več zgleda -.- Ni problem v KTMu, problem je v naših prodajalcih, ker očitno drug drugemu jamo kopljejo. Vsaj jst to tako vidim, ker ni ravno pogosto, da prodajalec odstopi od pogodbe, ponavadi je to prej proizvajalec.
rok418 Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Najbrz jim ni slo glih kej dosti v promet pa so prekinli zgleda
speedfighttuning Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 No fantje, po novem ne spadam več med 125-ke, saj sem včeraj pripeljal domov tole: Se bom pa vseeno še kdaj kaj oglasil s kakšnim mnenjem oz. nasvetom in s tem morda komu kaj pomagal rok418, Gasperr, Kras in 1 other 4
znj Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 Vsi odhajate No, jaz bom tudi!!! Nekoč -.- ... Koliko si pa dal? Ohranjenost? Občutki? Prav drugo kot na 125 a?
NinjaRider04 Objavljeno Junij 1, 2013 Opozori Objavljeno Junij 1, 2013 No fantje, po novem ne spadam več med 125-ke, saj sem včeraj pripeljal domov tole: Fotografija0313.jpg Fotografija0314.jpg Fotografija0315.jpg Se bom pa vseeno še kdaj kaj oglasil s kakšnim mnenjem oz. nasvetom in s tem morda komu kaj pomagal ..hje...ni da ni dobra suza ..tudi dobra raketa!...sam zdaj je r.i.p ko jo je kolega razbil....dobro si kupil..srečno in varno vožnjo!!!..
speedfighttuning Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Lepo lepo, pa srečno vožnjo! Hvala Sem videl da si kupil Z-ja, tako da tudi tebi čimveč srečno prevoženih kilmetrov Vsi odhajate No, jaz bom tudi!!! Nekoč -.- ... Koliko si pa dal? Ohranjenost? Občutki? Prav drugo kot na 125 a? Sej boš odšel tudi ti, sej bo Loloman kupu tvojo Cagivo sredi junija za jurja, pa boš šel še ti na več Drugače pa dal sem 1500€, ima 37.700 prevoženih km, prejšnji lastnici sta bili punci in poznam zgodovino motorja, tako da točno vem kaj sem kupil Drugače občutki so fenomenalni, 2 cilindra na V pod 90 stopinjskim kotom, fergazerji namesto elektronskega vbrizga in Leo Vince nardijo svoje ..hje...ni da ni dobra suza ..tudi dobra raketa!...sam zdaj je r.i.p ko jo je kolega razbil....dobro si kupil..srečno in varno vožnjo!!!.. Itak, Suza je zakon Če kdo ne verjame lahko vpraša Mačaka Škoda da jo je tisti tvoj kolega razbil, ker je zakon motorček in res dobro leti Drugače pa hvala za lepe želje LoloMen 1
macak333 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Hvala Sem videl da si kupil Z-ja, tako da tudi tebi čimveč srečno prevoženih kilmetrov Sej boš odšel tudi ti, sej bo Loloman kupu tvojo Cagivo sredi junija za jurja, pa boš šel še ti na več Drugače pa dal sem 1500€, ima 37.700 prevoženih km, prejšnji lastnici sta bili punci in poznam zgodovino motorja, tako da točno vem kaj sem kupil Drugače občutki so fenomenalni, 2 cilindra na V pod 90 stopinjskim kotom, fergazerji namesto elektronskega vbrizga in Leo Vince nardijo svoje Itak, Suza je zakon Če kdo ne verjame lahko vpraša Mačaka Škoda da jo je tisti tvoj kolega razbil, ker je zakon motorček in res dobro leti Drugače pa hvala za lepe želje A seveda .
macak333 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 kdo je to na sliki?? Random oseba .
rok418 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 aa sm ze mislu da je kdo iz foruma haha
budacki Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 (popravljeno) A seveda . Ker grd kombinezon, ej! Popravljeno Junij 2, 2013. Popravil budacki
macak333 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Ker grd kombinezon, ej! Sam res rok418 1
motogp1999 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 ve kdo za kako 125 ccm mašino, vseeno al je 2t, 4t
rok418 Objavljeno Junij 2, 2013 Opozori Objavljeno Junij 2, 2013 Ker grd kombinezon, ej! ti pa prodajaš ziher istega ve kdo za kako 125 ccm mašino, vseeno al je 2t, 4t jaz bom huso cez kak mesec
Žan96 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 a motor z mašino al sam mašino od motorja ?
rok418 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 a motor z mašino al sam mašino od motorja ? Ceu motor
Gasperr Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 razmišljam, da bi menjal za aprilio
rok418 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 razmišljam, da bi menjal za aprilio če ti 2.000€ da zraven se splača ja
znj Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Jutri pa gre papa moja Cagivica. Upam, da bo dobro služila novemu uporabniku. Po eni strani sem vesel, po drugi pa žalosten, ker sem preživel veliko kvalitetnih kilometrov na tem motorčku Danes grem na zadnjo furo, potem pa si zasluži temeljito čiščenje. Joj skoraj mi gre na jok Cagivica vedno boš v mojem srcu upam, da se še kdaj srečava na cesti. LoloMen 1
cikadina Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 hja ce bi to prej prebrala bi mogu pa dat v ajdusni za kofe! znj 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se