cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 butasto vprašanje a ni boljše če že bolokiraš blokirat mono al pa dvocilindraša? imaš veliko več od mopeda že od štarta, ker 4 cilindi se zbudijo na relativno visokih obratih.
znj Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Ko se človek zaljubi v motor mu ni več važno... Drugače pa ja, 1 in 2 imajo večji navor pri nizkih obratih, zato blokada nima bistvenega pomena, potegne ravno tako. To govorim tako na pamet, pojma nimam kako je to Me pa čudi, ker imaš v opisu dolina burje ampak te še nisem videl v naši dolini, ker roko na srce, rumeno Daytono bi si zapomnil
cikadina Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ja sej zato bi če bi recimo mogla že blokirat blokirala neki kar se čim manj pozna. če seveda igramo po pravilih (kar itak večina ne) daytonca pa letos je res da bla lahko da samo ene 4krat u ajdušni, sicer pa glede na vreme ne vem niti kolko se bomo furali. znj 1
znj Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 S kje točno pa si če smem prašat? Sicer pa ja, vreme letos...
budacki Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 S kje točno pa si če smem prašat? Sicer pa ja, vreme letos... Fazerja boš kupu, je tk? Gay! Kaj nisi reku, da daješ za jurja, bi ga jst kupu. hahahaha šala šala
znj Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Bljah Yamahe nikoli...mogoče kakšne bobne kdaj Hornetko bom kupil !
rok418 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 (popravljeno) Bljah Yamahe nikoli...mogoče kakšne bobne kdaj Hornetko bom kupil ! Fazerko lahk mas sploh legalno z a2 izpitom? Cne pa znj srecno pri nakupu novega motora Pa da ti bo dobro sluzla Popravljeno Junij 6, 2013. Popravil rok418
Gasperr Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 (popravljeno) Yamaha hater! Učeri pelal motor zablokirat pa homologirat...za 130€ so mi vzeli 50 konjev pa 3/4 gasa...še zdj se jočem Pa še on na LPP da je nardil 2 sliki motorja mi je vzel 60€. :glare: Popravljeno Junij 6, 2013. Popravil Gasperr
budacki Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Bljah Yamahe nikoli...mogoče kakšne bobne kdaj Hornetko bom kupil ! Ejga jutr bom v LJ pa če boš dal kje za čaj, whisky...se lahko slišva. Mogoče bom celo šel prot primorski rokovo husqvarno pogledat, sam slabo kaže s časom. Oz. dokaj neverjetno, razen če kaj vmes odpade. Srečno s Sršenom! .
SpiZek Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ejga jutr bom v LJ pa če boš dal kje za čaj, whisky...se lahko slišva. Mogoče bom celo šel prot primorski rokovo husqvarno pogledat, sam slabo kaže s časom. Oz. dokaj neverjetno, razen če kaj vmes odpade. Srečno s Sršenom! . A si bolan?
znj Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Smo koncali predavanja in vaje zato uci knjige sine doma po eni strani sem prav vesel da nimam motorja...usaj nimam izgovora xD
Whitee Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Yamaha hater! Učeri pelal motor zablokirat pa homologirat...za 130€ so mi vzeli 50 konjev pa 3/4 gasa...še zdj se jočem Pa še on na LPP da je nardil 2 sliki motorja mi je vzel 60€. :glare: Dej mal povej, kakšen je občutek, sploh pri vožnji.
cikadina Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 a ti jst povem, napram apriliji 125 je z bombnik
Whitee Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 To pa verjamem Bolj me zanima ta odzivnost, kako se pelje, ko imaš tako zablokiran gas... Najbrž je tako podobno enemu 250cc motorju ne? Pa še eno butasto vprašanje. A lahko motor nateraš v obrate sploh, ali blokira blokada tudi vrtljaje?
Pupi13 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 To pa verjamem Bolj me zanima ta odzivnost, kako se pelje, ko imaš tako zablokiran gas... Najbrž je tako podobno enemu 250cc motorju ne? Pa še eno butasto vprašanje. A lahko motor nateraš v obrate sploh, ali blokira blokada tudi vrtljaje? ne morš ker ti gas tega ne dopušča(ročka se zavrti samo za 1/3 obrata) .......saj tako ja pri xj6 35kw za ostale nwm vrjetn isto
SpiZek Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 ne morš ker ti gas tega ne dopušča(ročka se zavrti samo za 1/3 obrata) .......saj tako ja pri xj6 35kw za ostale nwm vrjetn isto Valda da se lahko zavrti v obrate, samo veliko počasneje tintin 1
Gasperr Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 (popravljeno) Je Pupi opisal to nočno moro Enostavno ne moreš ročice za plin obrnat do konca, to je to Ampak še vseeno sta navor pa moč neprimerljiva z aprilio, pa če tudi le z 1/3 gasa ..če pa že res predpostavljamo, da sedaj nikamor ne gre (nehite to predpostavljat, to je neumno! ), je pa tu še vseeno zvok 4 cilindraša Popravljeno Junij 6, 2013. Popravil Gasperr
smasher Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 ne more bit 750 zablokiran podobn 250tki, kot prvo 35kw je 50 konjeu, 250tke imajo do 35konjeu torej 25KW, torej občutno manj in za to rabijo okol 130 000obratov. Tako da 750 blokiran je dosi bolj udobn kr ga ni treba vrtet u tri krasne ima dovolj navora in še poraba je pomoje lepa z samo 1/3 gasa(sicer ne vem kolko ima kaj z750) ampak pri vseh zadevah je najbolj učinkovita prva polovica gasa, kasneje se količina konjeu na porabljen bencin zmanjša.
Whitee Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ampak kolikor vem, se da na 35kw blokirat samo motorje novejše od letnika 2008.
nxyz Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ampak kolikor vem, se da na 35kw blokirat samo motorje novejše od letnika 2008. Na 35kw se da blokirati motorje, ki izvorne moči nimajo višje od 70kw, če žeiš biti legalen. Če ti je vseeno ali je legalno ali ne pa lahko kar ti duša poželi blokiraš
Whitee Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ne vem, ampak sem skoraj siguren, da je enkrat nekje pisalo, da za motorje starejše od letnika 2008 sploh niso delali 35kw blokad.
nxyz Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Blokira se lahko letnik motorja po žeji, če obstaja blokada zanj je pa druga stvar in nima veze s tem, če je dovoljeno ali ne Za nekatere modele tudi za nove ne boš našel blokade, za malo bolj priljubljene motorje bodo pa gotovo tudi za starejše
znj Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Saj blokad ne delajo proizvajalci motorjev ampak druge firme. Poglej si npr. na alphatechnik.de kaj vse se da blokirat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se