budacki Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 (popravljeno) No potem se ti zdi tako kul kot meni Cagiva Mito, ki se mi je na začetku zdela zelo zelo grda, sploh zaradi riti, potem pa sem več in več gledal, toliko časa, da mi je sedaj eden izmed must have motorjev v življenju, tako zaradi izgleda, duše kot tudi zmogljivosti Taprv motor, za katerega sem dobil uradno dovoljenje in pobudo s strani tastarih, da ga kupim, je bil ravno Sachs X Road. Od takrat je v duši Nemorš verjamet . budacki, zresn se , kup RS-o pa boš mirn :yes:. Pa dobr, sej bi...sam finance so nekej skope Sej za moped bi še zbral...vse ostalo je pa bolj kritično PS: Dons mam rojsn dan(mater, tok me te izpit jebejo, da sm še sam pozabu, da ga mam xD), lahko bi mi doniral kšn motor, kr je lih taka lepa cifra haha Popravljeno September 12, 2013. Popravil budacki
Žan96 Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 PS: Dons mam rojsn dan(mater, tok me te izpit jebejo, da sm še sam pozabu, da ga mam xD), lahko bi mi doniral kšn motor, kr je lih taka lepa cifra haha Use najbolše Snatcher 1
Snatcher Objavljeno September 15, 2013 Opozori Objavljeno September 15, 2013 (popravljeno) Evo hvala prej za pomoč, sem pa od petka novi lastnik Varaderce in novih 500-600 km Popravljeno September 15, 2013. Popravil Snatcher tintin 1
Kras Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Evo hvala prej za pomoč, sem pa od petka novi lastnik Varaderce in novih 500-600 km Dobra odločitev, čestitam . Kaj pa maš novejšo al starejšo varaderco ?
Snatcher Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Dobra odločitev, čestitam . Kaj pa maš novejšo al starejšo varaderco ? 2005 - starejšo... Sam še usen kul ni blo prej ta novejših na avtu
Kras Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 je bulše taku, če bi mev novejšo bi jo preveč ahtu in jo manj gonu motorček se odlično pelje pa tut kolenčkat se da iz kerga konca pa si ?
Snatcher Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 ahtu? :mellow: Kolenčkanje pa naslednjo sezono mogoče ti jo? LJ
tintin Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 kr u izi.. Kolenčkanje pride samo od sebe
Kras Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 hmm, ahtu=pazljiv/pozoren . men je že ratalo kolenčkat sam na določenih ovinkh. tintin: ti pa itak kolenčkaš na ridah, te je lepo gledat tintin 1
Domen L Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 hmm, ahtu=pazljiv/pozoren . men je že ratalo kolenčkat sam na določenih ovinkh. tintin: ti pa itak kolenčkaš na ridah, te je lepo gledat Z varaderko ga kolenčkaš? Dober si. Verjetno vmes tudi dobro tačke pobrusiš?
Gasperr Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 Veseu sm za tebe. A je šla fejst pod ceno iz a.net? Dodatno nisem nič spuščal. Je že tako ali tako bila prekleto pod ceno glede na ostale :closedeyes: Čestitke, lahko kr obletnco drug let naredimo. Pa nasledn tedn lahko uletiš v LJ boš dal za rundo Men je pa lih zarad tega prehud Oktobra pridem v LJ pa nič prej Prvi letnik FRI-ja pa to.
tintin Objavljeno September 17, 2013 Opozori Objavljeno September 17, 2013 hmm, ahtu=pazljiv/pozoren . men je že ratalo kolenčkat sam na določenih ovinkh. tintin: ti pa itak kolenčkaš na ridah, te je lepo gledat hmm... Ne vem zakaj nimam u spominu iz rid nobene varaderke 125.. Naslednjič kej pomahi pa dobiš kafe
Kras Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 tačke so kr precej zbrusane, sam bolj kot to me jebe una spodnja zaščita izpušne cevi v zaščiti sm nrdu že čist majhno luknico. Pa da ne boš mislu da to delam cev cajt, kolenčkam sam v črnemu kalu pa še to kadr mam dobr dan Tintin midva se srečujeva že slabi dve leti, naslednič ko te vidm se predstavim
tintin Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 zmenn oz. Se jaz tebi če mi bo užgalo da si to mord ti
Gasperr Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Ka je zdej Budacki in ostali lablančani, kdaj date za kavo sesir 1
Snatcher Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Cez dve leti se ti pridruzim na faksu me spomni
budacki Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Ka je zdej Budacki in ostali lablančani, kdaj date za kavo A si u študentu? Seveda si hahaha dej ne vem...se zmenva za en dan, jst sm definitivno za
budacki Objavljeno Oktober 25, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2013 Mularija...eno vprašanje...2 takten motor ne užge vsakič, ima samo kurbl. Ko užge...iz avspuha poka pa še to menda ne zmeraj. Motorja še nisem videl niti sprobal, vendar mi je zelo zanimiv in zdej...možne pizdarije, da se ne bom spustil v investicijo, ki me bo stala 2× več od predvidenega. Kaj vse je možno? Od nastavitev vplinjača, zamašenih diz, elektronike(če je elektronika fuč...potem ga niti kupoval ne bom),...je kdo že imel izkušnje?
budacki Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Ker motor pa je to?? Nekej podobnega, kot ti kupuješ. Nabrijan motor, nesposoben mulc, ki ga je vozu.
Bear Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Pozdrav, išče se 125ccm 2takt motor za zimski projekt (v okvari, cel, razbit), športak ali naked do ene 600 evrov.Ponudbe/info na zs.
macak333 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Jst mam še velik delov za RS125 99-05; če boš slučajno ta motor vzel za projekt. Prodam za majhen dnar, sam da mi gre od bajte .
ilDuce Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 Js tudi iščem motor za zimski projekt 125ccm zweitakt športni do nekje 600 eur Ponudbe na zs
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se