JMatic Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 (popravljeno) slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike :>> zanima me kasna je bla povprecna k ste se dol fural? Popravljeno April 28, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Povprečna po moje prov nč več k ene 50,60km/h...k smo se cjazl celo večnost dol! Slike prihajajo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 Povprečna po moje prov nč več k ene 50,60km/h...k smo se cjazl celo večnost dol! ← ampak je bla pa za nazaj iz Pivke mal večja hitrost, ane <=YaMaHa=> :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ampak je bla pa za nazaj iz Pivke mal večja hitrost, ane <=YaMaHa=> :D :D :OK: ← 61-71 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ne :D tam od 90-140 vsekakor pa pod 90 skor nikol ni padl :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 61-71 :? ← lol :lol1: :lol1: :D Hmm, a ste bli mogoč vi tista skupina 125-k, ki se je odpravljala proti domu ene 10 min po začetku open dirke? Vem, da sm vidu vmes eno DT-jko.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 ampak je bla pa za nazaj iz Pivke mal večja hitrost, ane <=YaMaHa=> :D :D :OK: ← ej ne vem jst nč o tem...bom tejcy bol vedla :D lol :lol1: :lol1: :D Hmm, a ste bli mogoč vi tista skupina 125-k, ki se je odpravljala proti domu ene 10 min po začetku open dirke? Vem, da sm vidu vmes eno DT-jko.. ← Ja čist možno da smo bli mi...na začetku je bla FRJ 1300 pol pa 6 125tk! Šli smo pa mislm da lih na začetku open dirke...mislm d je biu glih ogrevalni krog! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 ej ne vem jst nč o tem...bom tejcy bol vedla :D ← Kaj spet tejcy kriva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 škoda da imam jaz motor na servisu, ker bi šel z vami tudi jaz :) ... Kaj ste za kako furo po okici MB==?==, jedača in pijača ni problem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno April 29, 2005 Deli Objavljeno April 29, 2005 škoda da imam jaz motor na servisu, ker bi šel z vami tudi jaz :) ... Kaj ste za kako furo po okici MB==?==, jedača in pijača ni problem :OK: ← ma gor ni nic tok kej pametnga razn ce bi sli u avstrijo sam to gremo pa itak cez gorenjsko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 YES...Österreich here we come :yea1: U Avstrijo bi šu pa tut jst...čez Jezersko :kva2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 jst bi tut sou! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 jaz sem tudi za akcijo. Sam kdaj pa bi to približen se šlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 Ja dejmo to tko še zdej v maju enkat organizerat!Kšno nedelo bi blo men čist gut ker v sobot 7.5. grem na Hella rally,sobota 14.5.grem na morje na un sejm navtike tko da ob sobotah jst nebi mogu!Lahk se pa zmenmo v nedeljo 8.5. pa gremo že zjutri ob kakih 8ih,9ih pa se furamo lepo ceu dan po avstrijskm koroškm pa tm okol :D Mal naštuderite kdo bi vse šu pa se začnemo mal bl resno pogovarjat kdaj,kam... P.S.: tejcy glej da boš mela motor sestavlen ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 A lohk še jest?!? Z Štjrkico :OK: ja in miljavžent km, hahaha, hecam se da ne bo kdo kej mislu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 vmasina... jst sm iz celjske regije bol tocn iz cela :slap: iz kod si pa ti?? bi se lahka zmenl za kako turco sam da mi tt motor popravijo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 kot je yamaha reku bi lahk šli, jst sm zravn!! sej se mamo še en tedn cajt zment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 <=Yamaha=> js grem tud najbrž na sejem navtike :OK: ,tko da se mogoče kej vidva :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 Ei folk jutr za budnco: A mislte d se kj sfuka mašina če se vozi ene 15km brez izpuha? To za aprilio rs! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 odvisn, kaj pride v mašino ( prah, pesek, kamni ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 AHA QL pol ni panike :grrr :grrr . A se da pri original izpuhu od aprilie sam tist dušilc dol odšraufat?Eh drgač bo pa tko kot že vrsto let treba frčaku tisti izpuhek dol uzet :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 ej za aprilijo pa ti koga druzga prasi :huh: :D k jst o apriliji nimam pojma :blink: če pa rabs kej o avtomatiku, ti ga pa sestavm, brez da bi kej premisljevov, kam kksn del paše :OK: . sam nc se ne hvalm :nono: , da ne bo kksn mislu :slap: :D :D :D lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 ej zigaspy, ucer sm biu pa u vasm koncu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 Ja dj kje si pa biu? Pa če boš kj preveč tle se vozu se loh še zaletiva k js sm skor skos na bajku! Pa ker motor voziš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 Ja za avtomatika ti garanteram da mu off road brez auspuha čist nč ne škodi! Za aprilio pa ne vem...kon koncu sta oba zwajtaktrja tko da po moje nima bit kej! Sam glej da ti svinarija v motor ne pride :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se