GrCaR Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 ej Airoh... a ti maš Z-ja? Dej prpel se do mene, da vidm, kaj bo čez 14 dni pr men v garaži stal :OK:
AiroH Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 ej Airoh... a ti maš Z-ja? Dej prpel se do mene, da vidm, kaj bo čez 14 dni pr men v garaži stal :OK: Brez tablice??? dej mi keš za reg pa pridem :D
GrCaR Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 Brez tablice??? dej mi keš za reg pa pridem :D od Cometa gor fukn :D
AiroH Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 od Cometa gor fukn :D pa da...... keri letnik boš ti dubu?
GrCaR Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 pa da...... keri letnik boš ti dubu? ne vem še. Zdej gledam enga 2004 letnik.
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 :nono: Res pametno vidiš da je umazana cesta od nečesa ti pa strogo polagaš BRAVO ni kej ! ;) imaš srečo da ni blo nič ....... :lol1: Ja na tleh je blo olje jst sm pa s bejbo na zadnm zicu tačko brusu...
BaHa Objavljeno Junij 25, 2006 Opozori Objavljeno Junij 25, 2006 mah nne govoril se je da so ja sam, mnde j bla nesreča gor in je cisterna pušala, pol pa nevem tko je blo rečen!! :OK: kdaj maš popravca de držim pesti? hehe :OK: 3. - 4. :P
FlamE#7 Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 enkrat za vselej: kaj je bolš mito ali rs? in zakaj
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Yamaha DT125R...zato ker jo mam jst B)
Aless Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 enkrat za vselej: kaj je bolš mito ali rs? in zakaj Vsak svojga konja hvali :P vedno blo in vedno bo! Vsak si kupi tisto ka je njemu lepse in kaj mu bolj odgovarja,drugace pa preberi to temo,aprilia rs125,cagiva mito in pa temo ko tecejo pogovori o rski,mitotu in nsrki pa bos mogoce najdo odgovor! ki pa bo ta ko sem ti ga najprej napiso!
NSR_FReAK Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 No fantje, fajn se imejte. Jaz za 12 dni lutam po morju oddidem pa zjutraj. Tak da vsi ki ste še naknadno pisali za olje ipd. se vam opravičujem ampak ne gre. _honda_ ti pa dobiš kot smo se zmenli. No fantje v glavnem uživajte v vožnji z mopedi!!! Pa oglasite se kaj v Canegri :D :D Uživajte!!! (za motula in ostale stvari pa lahko vseeno pišete samo dobite komaj po 11. juliju) lp, NSR_FReAK.
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 No fantje, fajn se imejte. Jaz za 12 dni lutam po morju oddidem pa zjutraj. Tak da vsi ki ste še naknadno pisali za olje ipd. se vam opravičujem ampak ne gre. _honda_ ti pa dobiš kot smo se zmenli. No fantje v glavnem uživajte v vožnji z mopedi!!! Pa oglasite se kaj v Canegri :D :D Uživajte!!! (za motula in ostale stvari pa lahko vseeno pišete samo dobite komaj po 11. juliju) lp, NSR_FReAK. hehe :) ja te pa uživaj ne :)
BaHa Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 enkrat za vselej: kaj je bolš mito ali rs? in zakaj ne glumi s takimi bednimi uprasanji ...... kaj je bols cbr al ninja ?? jao si bedn .... tist motor si kupis k ti najbl odgovorja zto nehite bluzit tle neki ... Pa oglasite se kaj v Canegri :D :D Uživajte!!! tipo bo porival socne bjondaste nemke, medtem ko se eni ucimo :cry:
GrCaR Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 kaj je bols cbr al ninja ?? jao si bedn .... ninja :grim Upam da vs 125-ke kmal zapustim :blush:
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 :cry: :cry: :cry: Grčar ns ne mara veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč :cry: :cry: :cry: A jst pa po moje z moje DTjke ne grem dokler bo motorčk delu...
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ninja :grim Upam da vs 125-ke kmal zapustim :blush: ja grčo bo zrastu.... :slap: :P :devil: :cry: :cry: :cry: Grčar ns ne mara veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč :cry: :cry: :cry: A jst pa po moje z moje DTjke ne grem dokler bo motorčk delu... ej kok letnik maš ti...oz kok je motor vredn...ker če ni vreden kej preveč bolš da ga maš pa da se mal sproščaš :OK:
_ales_ Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ninja :grim Upam da vs 125-ke kmal zapustim :blush: malo nas boš pa še pršu nazaj pogledat v to temo!!! čene ti pa zamermo!!! :devil: :D :angry:
BaHa Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ninja :grim Upam da vs 125-ke kmal zapustim :blush: maj to recm tud jst samo ni bolsa ..... pac ..... nekako .... mrnjam :hmm: :D samo res grcar ne zapusti nasss :P ej risko zej bova midva mogla tud kej ubavit s papirnatimi tablcami ? :P
reesko Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ma bova neki ja...da bova s5 najmočnejša :devil: :grim :P :D :OK:
KRIK Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ninja :grim Upam da vs 125-ke kmal zapustim :blush: :kva2: :hmm: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ... ej kok letnik maš ti...oz kok je motor vredn...ker če ni vreden kej preveč bolš da ga maš pa da se mal sproščaš :OK: je 00 letnik,z skor 23000km,redno serviseran,povsod neki popraskan pa tko sam če bi se spravu bi meu prb. 30,40 jurju stroška pa bi biu motor ko nov pol pa še kilometre zavrtim nazaj pa bi dobu vsaj 450 jurju zanga čeprov po moje več če bi koga mal nategnu :P Sam je motorčk tok zakon da ga ne dam tut za še enkat več :grrr
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 jst mam cbrko 125, repsol barve..4-taktn motor...je lepa, dobra za pelat, sam mal preozke gume ma... :)
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 O spet ena motoristka na forumu :OK: ...čao bella B)
_ales_ Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 jst mam cbrko 125, repsol barve..4-taktn motor...je lepa, dobra za pelat, sam mal preozke gume ma... :) dobrodošla!!! (med sršeni) končn spet ena motoristka :OK: O:-) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se