JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Gre se z motorji, ampak čist umerjeno, lepo parkeramo pred pokopališčem... brez kakšnega navijanja motorjev al pa kej podobnega. Več bote pa zvedl v tisti temi jah to pa sigurno :closedeyes:
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Drugače je praksa oz. navada oz. vsaj vidu sem enkrat tako da se na pogreb kolega motorista pride z čimveč motorji...lih gume se ne kurijo ampak se mi pa zdi lepo ko se kolona motoristov pripelje na pogreb v slovo kolega...in se mu kasnej pokloni tut kako vožnjo...
GrCaR Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Drugače je praksa oz. navada oz. vsaj vidu sem enkrat tako da se na pogreb kolega motorista pride z čimveč motorji...lih gume se ne kurijo ampak se mi pa zdi lepo ko se kolona motoristov pripelje na pogreb v slovo kolega...in se mu kasnej pokloni tut kako vožnjo... sej to je v namenu!
moto_mat Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 sej to je v namenu! Škoda, da se ne morem udeležit, ker grem na morje........
GrCaR Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Škoda, da se ne morem udeležit, ker grem na morje........ lepo bi blo, če bi usi Sršeni pršl... a se morja ne bi dal prestav za en dan? (da ne boš mislu da ti težim)
moto_mat Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 lepo bi blo, če bi usi Sršeni pršl... a se morja ne bi dal prestav za en dan? (da ne boš mislu da ti težim) am če bi se dal bi... samo mamo vikend paket.... od jut pa do nedelje...... saj te štekam.....
Stric Burek Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Ni panike če kdo ne more zarad morja... Sam da ne bo res kakih izpadov pri vožnji z motorji... Še posebej ne prebavim kakega prehitevanja kolone, ker bom jest koga zadavu... Vozi se pa cik cak, za tiste k neveste, vem da smo šli enkrat, menda lih takrat k smo bli pr Mtetu ko ovce v vrsti...
JeRn3j Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Ni panike če kdo ne more zarad morja... Sam da ne bo res kakih izpadov pri vožnji z motorji... Še posebej ne prebavim kakega prehitevanja kolone, ker bom jest koga zadavu... Vozi se pa cik cak, za tiste k neveste, vem da smo šli enkrat, menda lih takrat k smo bli pr Mtetu ko ovce v vrsti... ja ati .) .)
AiC Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Pridem 100% u soboto.Se vidmo okol 15h pred Mercatorjem. By the mim...gre kdo z bolj Tolminskega konca tut u Logatc?
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 za 1x gremo trije iz štajerskega konca tut...dobimo pa se ob 2 pri grcaru nekateri
modri_dirkac Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 The_AiC grem jst tud .) alo a vidva gresta čez idrijo al kko?
modri_dirkac Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 ;) ok pol se pa vidmo u logatcu
Irencko Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 By the mim...gre kdo z bolj Tolminskega konca tut u Logatc? Jest grem iz hotej!, se dubimo tle?
Irencko Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 pred mercatorjem ane ;) Res je, okol treh! pred mercatorjem ane ;) greš čez idrijo?
BaHa Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 Pridem 100% u soboto.Se vidmo okol 15h pred Mercatorjem. By the mim...gre kdo z bolj Tolminskega konca tut u Logatc? ej a greste vi skoz vipavo al se dobimo na kalcah ? ;) ok pol se pa vidmo u logatcu aja ok .... ej kje si mi dobimo ? na razdrtem ?
modri_dirkac Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 ja lahko razdrto mi je ql sam za kiro uro se čmo zment d ne bo kdo koga čaku tm celo popowdne...stric burek a se nam pridruzis???
Gixxer Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 alo folk kaj pa ce bo dez bomo tud sli vsi?
modri_dirkac Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 dež so what...pa kaj si s cukra? :BUA: se vozi bl počasi pa še bl previdno pa je...
GrCaR Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 itak bomo šli počas! tko da se gre v vsakem vremenu (vsaj jst)
Stric Burek Objavljeno Julij 28, 2006 Opozori Objavljeno Julij 28, 2006 ja lahko razdrto mi je ql sam za kiro uro se čmo zment d ne bo kdo koga čaku tm celo popowdne...stric burek a se nam pridruzis??? ja povej kje pa kdaj... Itak od kalc do merkatorja je celih 5km :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se