GrCaR Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ne nabiji! jst ti že zdej povem da bom pod streho spal :devil: to pa zato k bom šu domov :P Mogoče tut jst kej pridem pogledat. ampak tko bl za kratek cajt. beri tokdaflameaprefukam press :) Mogoče še Roky pride kej pomagat :P če bi znov brat, bi vidu da sm napisu, da tisti ki BODO SPAL nej si prnesejo šotore pa spalke :D
D_u_H_e_C Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ej norc a si ti dans biu pri seršu z RSko?? pa dans sm vido mitota mimo serša z dvema auspuhoma pod zicom :)
Original-One Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ne nabiji! jst ti že zdej povem da bom pod streho spal :devil: to pa zato k bom šu domov :P Mogoče tut jst kej pridem pogledat. ampak tko bl za kratek cajt. beri tokdaflameaprefukam press :) Mogoče še Roky pride kej pomagat :P Opa to bo zanimivo, pridem fajt pogledat Opa to bo zanimivo, pridem fajt pogledat No bodmo realni, pa še pit pridem :D Popravljeno September 5, 2006. Popravil Original-One
Stroj Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 To bo pa še večja udeležba k je bla zadnič :OK:
Zigc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 :lol1: če boš tak kot si biu nazdne, tut do tja ne bi pršu, sploh pa bi te vn fuknl :lol1: :lol1: :lol1: no ja... pol ne praši dolinarja pa androta kak sm biu predpredzadnje u bakusu ;) , tkt sm biu še kr dobr :P
norc 16 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ej norc a si ti dans biu pri seršu z RSko?? pa dans sm vido mitota mimo serša z dvema auspuhoma pod zicom :) sem ja zakaj
GrCaR Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 no ja... pol ne praši dolinarja pa androta kak sm biu predpredzadnje u bakusu ;) , tkt sm biu še kr dobr :P me ne zanima :grrr
Zigc Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 me ne zanima :grrr Sm vesel :grim
D_u_H_e_C Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 sem ja zakaj kr sm vido eno RSko...pa nism vedo al si biu ti al do drug :) a ti maš bolnt lase ?:) pa dans se je en mimo serša z novo RSko pelal...do od tu ?:)
FlamE#7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Ne nabiji! jst ti že zdej povem da bom pod streho spal :devil: to pa zato k bom šu domov :P Mogoče tut jst kej pridem pogledat. ampak tko bl za kratek cajt. beri tokdaflameaprefukam press :) Mogoče še Roky pride kej pomagat :P tiuš mene jebu ja bom polcijo poklicu pa stožu gate zriti :kva2: :P :P :P :kva2: Popravljeno September 5, 2006. Popravil FlamE#7
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 To bo pa še večja udeležba k je bla zadnič :OK: ppppphhhaaaaaaviiiillllllnoooooooo by: prof. švz. poznajelšek - pero... :OK: :OK: :OK: važn da bo fešta :OK: :OK: sam da mi ne bo spet kdo po motorju kozlou :nono: :nono: k bo dau za ole pol :whistle: :yes:
GrCaR Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ppppphhhaaaaaaviiiillllllnoooooooo by: prof. švz. poznajelšek - pero... :OK: :OK: :OK: važn da bo fešta :OK: :OK: sam da mi ne bo spet kdo po motorju kozlou :nono: :nono: k bo dau za ole pol :whistle: :yes: njegov brat pa skos ŠTALA govori .)
Stroj Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 tiuš mene jebu ja bom polcijo poklicu pa stožu gate zriti :kva2: :P :P :P :kva2: Sej pred prvim piknikom je tur risko reku, da te bo stepu, zdej se pa čist fino razumeta :P
gapi Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 če bi znov brat, bi vidu da sm napisu, da tisti ki BODO SPAL nej si prnesejo šotore pa spalke :D Sej jst bom tut SPAL, valda nam celo noč bedeu, sej nism zombi .) tiuš mene jebu ja bom polcijo poklicu pa stožu gate zriti Pol te bo pa še polcija tepla k mi boš spizdu gate z riti .) sam neki da bo pa že vnaprej jasn če ti jih rata slečt: vleku mi ga NE boš :P
Roky Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Sej pred prvim piknikom je tur risko reku, da te bo stepu, zdej se pa čist fino razumeta :P Kdo pa njega nebi,če je stalno neki pametn :hmm:
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kdo pa njega nebi,če je stalno neki pametn :hmm: jst ga ne bi ... ker je flemčy čist kul tipčk :wub: :winkiss: Sej pred prvim piknikom je tur risko reku, da te bo stepu, zdej se pa čist fino razumeta :P :D :D še predobro :grim ... :grim :hmm: :blush: :winkiss: :wub:
Roky Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 jst ga ne bi ... ker je flemčy čist kul tipčk :wub: :winkiss: S tem, da je prek interneta preveč pogumn pa močn :grim P.S. J3rn3j,se mormo še za kavo v Lj. zment an :)
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 S tem, da je prek interneta preveč pogumn pa močn :grim P.S. J3rn3j,se mormo še za kavo v Lj. zment an :) je velik takih :grim :grim :grim tuki gor... za kavo pa lohka kšn vikend ... ni problem :grrr
Stroj Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 je velik takih :grim :grim :grim tuki gor... Ja jernej :P V živo je pa dost folka bol prijetna k prek MS :grim
JeRn3j Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Ja jernej :P V živo je pa dost folka bol prijetna k prek MS :grim na koga je pa tole zdej letel :hmm: :hmm: :D :D :P :P :P
reesko Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Kdo pa njega nebi,če je stalno neki pametn :hmm: mah dela se pametnga sam v zivo je pa cist kul fantek...vsaj do mene...najbrz zato k se mene itq vsak boji :P :P :P :P :P a gre kdo dons na ride?
GrCaR Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 drisko prlet na en mrzu per, da vidm če tvoj mito zdrži 20km :P :lol1:
BaHa Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 drisko prlet na en mrzu per, da vidm če tvoj mito zdrži 20km :P :lol1: hahah kajla :D a gre kdo dons na ride? sel bi samo .. ma kdo kej olja ? :blush:
RSmaniac Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Haha risko kdo se bo pa tebe bal :D
Urban K. Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 A se gre kdo dons al pa jutr kej pelat,ker mi je bedno če se sam vozm! Zakaj te ni blo učer na ridah reesko, sm te čaku gor, pa te ni blo! :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se