Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

upam :P

Sam problem je kr že zdj, k to pišm nism najbol ql, tko d težko če bom držu oblubo :grim

Ne ne sj bom poskušu d bom sam stov ;)

Popravljeno . Popravil Zigc
Objavljeno

a se je mogoč kdo od tuki dons ob ene 3 vozu kej po celu proti levcu na apriliji??

enga videvam vsake tolk cajta :OK: :OK:

Objavljeno

a se je mogoč kdo od tuki dons ob ene 3 vozu kej po celu proti levcu na apriliji??

enga videvam vsake tolk cajta :OK: :OK:

Za razliko od tebe ne hodmo usi na levca :lol1:

Šala, pa brez zamere :grim

Objavljeno (popravljeno)

:D :slap: :photo:

sam mislim da CBRke niti nea morš bol založit v ovinek :)

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno

Ja če bi ta človk še kej bol dol z motorja zlezu, bi že z njega padel :slap: Sam drgač ta CBR zgleda ko kšn kolo mal večji :wacko: :wacko:

Objavljeno

:D :slap: :photo:

sam mislim da CBRke niti nea morš bol založit v ovinek :)

s temi gumicami ko jih ma res ne.....

sem enga tle pr nas pr njegovi max brzini prehiteval z rs50....pol me pa tip vprasa ka mam za en motor da sem mim so...jaz pa mu recem 50ko, pa mi ni verjel :kva2:

Objavljeno

EJ FOLK, JUTR PIKNIK PR MEN ODPADE, KER ITAK SKOR NOBEN OD VAS NIMA CAJT :BUA: TKO DA MOGOČE DRUG LET SPET KEJ.

Objavljeno (popravljeno)

lol kaj se sploh ta tip tolko nagiba ...brezveze .......motor je skoraj ravno lol ..........

[/quot ]

:lol1:

ne moreš vrjet

Popravljeno . Popravil brzi
Objavljeno
nimam nič proti hondi sam bolj smešne slike še nism vido..

motor skor pravokotno on pa koleno doli

:lol1: :lol1: :lol1:

Svaka čast temule bajkerju :OK:

EJ FOLK, JUTR PIKNIK PR MEN ODPADE, KER ITAK SKOR NOBEN OD VAS NIMA CAJT :BUA: TKO DA MOGOČE DRUG LET SPET KEJ.

bedn...

Objavljeno

Ti kr odpovej, mi še vseen pridemo :grim

Objavljeno

a boš sam tle pred hišo? Ker če z vami ni nč, so pa drugje bl za akcijo :grim :kva2:

Objavljeno

Ka zaj toti vreme sere :)

Objavljeno

Kwa zej a res odpade al kaj?

Objavljeno

Kwa zej a res odpade al kaj?

ja nažalost res :BUA:

Objavljeno

Pa moje dirke na planini tut...bogsigavedi kdaj spet kšna kapla ucuri :BUA:

Objavljeno

nimam nič proti hondi sam bolj smešne slike še nism vido..

motor skor pravokotno on pa koleno doli

:kva2:

Pa moje dirke na planini tut...bogsigavedi kdaj spet kšna kapla ucuri :BUA:

ravno zej sm pogledu skoz okno .... pa iz konca planine prhajajo cist crni oblaki ? :blink:

Objavljeno

Kaj zaj mariborski motoristi? Kdaj bomo šli skupaj na en kebap? :OK:

Objavljeno

A gre kdo jutr na kakšno furo (na Bled, obala, Marija Reka...)? Če gre kdo nej kle napiše da gremo skp! .)

Objavljeno

A gre kdo jutr na kakšno furo (na Bled, obala, Marija Reka...)? Če gre kdo nej kle napiše da gremo skp! .)

jp :OK: call me ...

Objavljeno

Kaj zaj mariborski motoristi? Kdaj bomo šli skupaj na en kebap? :OK:

to pa se res mormo zmenit 1x zdaj ja...najboljse da v naslednem tednu :OK:

Objavljeno

ejga kwa sm pa zej napsihiran ....... :eek:

tko grem narest en krog brez opreme pa tko obrnem motor pa grem nazaj ... dam mal po gasu pa ka rnaenkrat vidm pred sabo nekega mozaka szi lopato na sred ceste ... pa tk lotim bremzat k nor, pa s emi tipo se bolj nastavi pred motor, pa jst se bl bremzam dokler ni mogoce meter pred motorjem se mozak zmaknu pa tk lopata mimo glave .... pa loti neki pizdit pa ugasnem motor skocim iz motorja ves napsihiran k se mi je film cist utrgu ... ku da bi bil zival a niti mislu nism a .... pa mu sam neki zapizdim pa tk tipo umakne lopatu pa tk gre dva metra nazaj k se je usral pickica pa tk samo prbije da bo kapse klicu jst pa cist napsihirano nazaj prbijem da nej jih poklice k itk mam use in mi nima kej kreten en .... pol me pa ta idijot se prasa iz kje sm !!! A v bistvu zivi le dve hisi stran od mene se pravi je skor moj sosed ..... preklet kreten bumbast .... mamo mu .....

se opravicujm k tle neki blodm ma sm cist se mal napsihiran pa sm se mgou razpist :krneki:

Objavljeno

ejga kwa sm pa zej napsihiran ....... :eek:

tko grem narest en krog brez opreme pa tko obrnem motor pa grem nazaj ... dam mal po gasu pa ka rnaenkrat vidm pred sabo nekega mozaka szi lopato na sred ceste ... pa tk lotim bremzat k nor, pa s emi tipo se bolj nastavi pred motor, pa jst se bl bremzam dokler ni mogoce meter pred motorjem se mozak zmaknu pa tk lopata mimo glave .... pa loti neki pizdit pa ugasnem motor skocim iz motorja ves napsihiran k se mi je film cist utrgu ... ku da bi bil zival a niti mislu nism a .... pa mu sam neki zapizdim pa tk tipo umakne lopatu pa tk gre dva metra nazaj k se je usral pickica pa tk samo prbije da bo kapse klicu jst pa cist napsihirano nazaj prbijem da nej jih poklice k itk mam use in mi nima kej kreten en .... pol me pa ta idijot se prasa iz kje sm !!! A v bistvu zivi le dve hisi stran od mene se pravi je skor moj sosed ..... preklet kreten bumbast .... mamo mu .....

se opravicujm k tle neki blodm ma sm cist se mal napsihiran pa sm se mgou razpist :krneki:

Eni zajle,eni lopate :hmm: Sej nas bodo kmau pobil :huh:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!