rs fan Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 (popravljeno) A gre kdo jutr na kakšno furo (na Bled, obala, Marija Reka...)? Če gre kdo nej kle napiše da gremo skp! .) poklič ko prlezete do marija reke če se vam bo dal kej drajsat js sm tak 5 min gor evo cifro 031 560 259 B) ona cbrka je pa tud mislim vsaka čast js bi se bal da dol padem bom probu po ravnini ripsat naslednjič sam pru rabm tabrave hlače :lol1: Popravljeno September 9, 2006. Popravil rs fan
AiroH Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 jst moto_mat in verjetno baha bomo kej na ridah.......okoli 2 popoldne
reesko Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 no pol pa se jst takrat pridem...dejte me poklicat ko boste gor!!ma baha mojo cifro...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Dans bil na ridama al je blo bl bogo glede na to da sm prletu tja lih mal predn so začel razbitga suzukija nalagat .) Pa Bahc ga je tut neki srov gor na ridah menda... Drgač pa veri najs furica dans :yea1:
reesko Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 c-c-c-c yamaha nesramenz en...jst te nikjer nism vidu...sej te se nikol nism ...sam tko ane...bi se lahko kej predstavu...ns je blo pa kr velikkk :P
<=YaMaHa=> Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 c-c-c-c yamaha nesramenz en...jst te nikjer nism vidu...sej te se nikol nism ...sam tko ane...bi se lahko kej predstavu...ns je blo pa kr velikkk :P Hja reesko pršu bi do mene,a ne... Tm sm biu pr unmu KTMu 950SM pa z original-oneom sm se pohovarju neki :)
Roky Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 (popravljeno) A je bil danes kdo od vas v Kranju okol 12h na Petrolu (zraven Merkurja) z Aprilio RS125 (LJ registracija,05 ali starejši model) :hmm: Popravljeno September 9, 2006. Popravil Roky
BaHa Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Hja reesko pršu bi do mene,a ne... Tm sm biu pr unmu KTMu 950SM pa z original-oneom sm se pohovarju neki :) a pol ti si mene vidu :?
GrCaR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Andro, a te je blo sram koga od nas za rokav pocukat, da se mal spoznamo :P (na maksijevi delavnici mislm) Popravljeno September 10, 2006. Popravil GrCaR
Zigc Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Andro, a te je blo sram koga od nas za rokav pocukat, da se mal spoznamo :P (na maksijevi delavnici mislm) Nene on je preveč pomembn pa se ne spušča na naš nivo :grim
JeRn3j Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Andro, a te je blo sram koga od nas za rokav pocukat, da se mal spoznamo :P (na maksijevi delavnici mislm) sam res... :P sej ne grizemo... no grčar včasih .)
BlackDoc Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 pizdarija jst sm šele zdej pršu domu...mi je šou motor u kurac :BUA: :BUA: od godoviča naprej je neki plenkalo notr pol je pa sam počlo iz avspuha pa gotovo :SS
Grilzz Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Moje sožalje. Itak bo sedaj do zime samo še slabo vreme tako, da se ti je to zgodilo ravno pravi trenutek.
<=YaMaHa=> Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 a pol ti si mene vidu :? Jah tebe ne sm pa tvoje "ščitnike" :) Mal prepozn sm biu pa bi vidu tebe pa še unga suzukija .) pizdarija jst sm šele zdej pršu domu...mi je šou motor u kurac :BUA: :BUA: od godoviča naprej je neki plenkalo notr pol je pa sam počlo iz avspuha pa gotovo :SS Kej veš kaj je narobe?Kter motor to???
BlackDoc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 daelim daystar...ma nimam pojma kaj se je zgodilo...se vozm pol je začelo neki čudno plenkat notr pa sm se ustav pa poslušu pol čez ene 50km lih blizu doma mi je pa počlo iz avspuha pa je crknu...zdej pa vergla u prazno...ko da bi neki spuščalo vn :blink: tud ko na kurbl probam užgat ger čist na lahko...sej zdej ga peljem na servis...sam me je pa res razpizdilo ej :angry2:
JMatic Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 http://www.bolha.com/oglas1336534 jest bi pa tole meu :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
reesko Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Hja reesko pršu bi do mene,a ne... Tm sm biu pr unmu KTMu 950SM pa z original-oneom sm se pohovarju neki :) ja jst sm biu tud zravn njiju pa te ni blo nikjer :P pizdarija jst sm šele zdej pršu domu...mi je šou motor u kurac :BUA: :BUA: od godoviča naprej je neki plenkalo notr pol je pa sam počlo iz avspuha pa gotovo :SS hmm...tkole drgac cvajtakt zariba...tud daelim ni najbl vzdržljiv...sožalje drugač :BUA:
JMatic Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 4 članov praznuje danes rojstni dan križaj(22), sonic58(18), Stric Burek(19), Renault-Clio(22) vse najbolse BUREK :> sj vem da te ze doug ni v tej temi ampak vseeno :> hehe
moto_mat Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 daelim daystar...ma nimam pojma kaj se je zgodilo...se vozm pol je začelo neki čudno plenkat notr pa sm se ustav pa poslušu pol čez ene 50km lih blizu doma mi je pa počlo iz avspuha pa je crknu...zdej pa vergla u prazno...ko da bi neki spuščalo vn :blink: tud ko na kurbl probam užgat ger čist na lahko...sej zdej ga peljem na servis...sam me je pa res razpizdilo ej :angry2: A ni tebi že cel čas neki pokalo z avspuha? :BUA: :BUA:
BlackDoc Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 zdej je očitno dokončno poklno...možno da se je batni obročk kej sfrnažu al pa ventil kr nima nč kompresije...no sej zdej je na servisu
Froš Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Kaj po tistem ko si šel z MAKSIja? jeeey :o :doze:
rs fan Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 mitofreak tto yamaho prodaja motosi že kr dolg skor en let ko majo v vsaki št. revije oglas zgleda da je ornk mašinca očitno jo nobedn noče tak da bi se verjetn da kej zglihat če maš dnarce :OK: :OK:
jetman Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 @mitofreak... danes a sva se danes midva skupaj peljala od Šentvida do Kranja?
JMatic Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :OK: :OK: jaaaaaaaaaaaaa :>
_ales_ Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 kva je zdej majstri??? je kej novga??? res sm vs skor zapustu v 125 temi O:-) kej novga??? :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se