BaHa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Jah tebe ne sm pa tvoje "ščitnike" :) Mal prepozn sm biu pa bi vidu tebe pa še unga suzukija .) ma so lepi a ? :blush: se prav si ti za mano prsu ?
moto_mat Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 ma so lepi a ? :blush: se prav si ti za mano prsu ? Upam da boš sestri od tilena nove kupu... :whistle:
BaHa Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Upam da boš sestri od tilena nove kupu... :whistle: :blush:
Zigc Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...=500&page=1 Evo vam še MR2006 filmčk (najbrž zadnja sezona z svojo lepotičko :cry: ) :OK:
Roky Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Maš drugo sezono namen kupit kej druzga? :hmm:
Andro90 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 Dobr film zigc :OK: Sam bi mogu še u kšnmu drugmu ovinku snemat
Matex_46 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...=500&page=1 Evo vam še MR2006 filmčk (najbrž zadnja sezona s svojo lepotičko :cry: ) :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 UUUUUUUUU Matex pa ti si genij...kaj si ugutovu...najbol da moderatorjm sporočiš tale Zigcov greh da mu nabijejo mal opozorila :kva2: :wacko: :BUA: (bednikpress)
KRIK Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 kaj se bo danes mogoče kdo kej oglasil na prešencu??
zlabo Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Evo če bi kdo rad prebveril koliko ima njegova prdulca v resnici KW/Nm sem se pozanimal in pride ena meritev 8jurjev neglede na prostornino motorja. Mogoče če se organiziramo dobimo kakšen skupinski popust :OK: Čarman motosport
kukec1 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ja to bi blo ql...pa če bi se nas nekaj zbralo bi tut vrejtno dobili kakšen popust...
BaHa Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 pa sej to ne mors verjet ...... spizdl so mi: GIANELLI CARBON SILENCER .... mamo jim jebem :BUA: tko da fantje ce mogoce vidiste kje oglas da kdo prodaja samo GIANELLI dusilc skor nov me obvestite tukaj oz na PM ... pa ce vam bo kdo kje ponujal res bi prosu ce bi bli tko dobri .... spizdl so mi ga pa v postojni :BUA: tko da ce kdo kej kej vidi, slisi, dobi ... nej me prosm obvesti lahk tud poklice 040 232 358 hvala, obupan brezdusilnik :doze:
Matex_46 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 UUUUUUUUU Matex pa ti si genij...kaj si ugutovu...najbol da moderatorjm sporočiš tale Zigcov greh da mu nabijejo mal opozorila :kva2: :wacko: :BUA: (bednikpress) saj je vredu, samo zmotl me je, nism mogu požret tistga z-ja zigc brez zamere :D napače so vedno prisotne Pa še to, a kupi kdo Giannelli Carbon dušilc, sam za 5k? :P HEC BAHC, ne zamert. drugače pa sožalje. če rabš druzga bom jz zdej nek iz Italije naroču, pa če rabš povej
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...=500&page=1 Evo vam še MR2006 filmčk (najbrž zadnja sezona z svojo lepotičko :cry: ) :OK: ne skrbi, bo v varnih rokah ;)
Urban K. Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ne skrbi, bo v varnih rokah ;) A si že kupu, al še boš? :hmm: Če si prlet mal na Ride! .)
GrCaR Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 pa sej to ne mors verjet ...... spizdl so mi: GIANELLI CARBON SILENCER .... mamo jim jebem :BUA: tko da fantje ce mogoce vidiste kje oglas da kdo prodaja samo GIANELLI dusilc skor nov me obvestite tukaj oz na PM ... pa ce vam bo kdo kje ponujal res bi prosu ce bi bli tko dobri .... spizdl so mi ga pa v postojni :BUA: tko da ce kdo kej kej vidi, slisi, dobi ... nej me prosm obvesti lahk tud poklice 040 232 358 hvala, obupan brezdusilnik :doze: Ja, pa motor so ti tut spizdili, sm dva vidu k sta ga v belo opel omego nakladala :lol1: :P SAm si res kekc, ne morš kr motorja tm na enm parkingu pustit :slap:
Roky Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ja, pa motor so ti tut spizdili, sm dva vidu k sta ga v belo opel omego nakladala :lol1: :P SAm si res kekc, ne morš kr motorja tm na enm parkingu pustit :slap: Gapi ma belo Omego.... :whistle: Baha sej jo bom merkov pa brez prask vrnu :OK: Hec hec :)
moto_mat Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Ja, pa motor so ti tut spizdili, sm dva vidu k sta ga v belo opel omego nakladala :lol1: :P SAm si res kekc, ne morš kr motorja tm na enm parkingu pustit :slap: :slap: Saj sem mu jaz reku naj ga pelje v kakšno hišo...... pa ni poslušal.. najprej ga je hotu kr v eno grmovje zapeljat....... :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
norc 16 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 pa kaj sta taki prasci ded niam sreče so mu ga upalil. kaj se pa tiče ki ga je pustil kot da ti nena nikoli tak pustiš motorja. tu prinas so enem izpred gostilne odpelali 2 akrapota. tak da moje sožalje in upam da se ti čim prej vrne
Roky Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Naj Blink182 pove kje so mu žmigovce ukradl...Pred šolo na parkirišču,ki je varovano s kamerami.Posnetka pa nočjo pokazat :angry:
GrCaR Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 pa kaj sta taki prasci ded niam sreče so mu ga upalil. kaj se pa tiče ki ga je pustil kot da ti nena nikoli tak pustiš motorja. tu prinas so enem izpred gostilne odpelali 2 akrapota. tak da moje sožalje in upam da se ti čim prej vrne ma jst ga sam mal hecam, k sva jst pa gapi njemu motor dol pelala, tko da ne bo kdo mislu da ga je res kdo spizdu. No sam Đianelija so pa res dol odšravfal :BUA: Tko da folk, če vm karkoli crkne, dejte saj h kkšni hiši al pa km zapelat, da vm ne spizdijo česa. :)
BaHa Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ja sej wem da sm zajebu samo kaj ko ne vesh kaj narest takrat v paniki pa se mal u šoku :cry:
moto_mat Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ja sej wem da sm zajebu samo kaj ko ne vesh kaj narest takrat v paniki pa se mal u šoku :cry: ma daj, še dobr da ti niso celga spizdli...... :BUA: :BUA: :BUA:
BaHa Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ma daj, še dobr da ti niso celga spizdli...... :BUA: :BUA: :BUA: sej ze tega k mi je to spizdu ce ga dobim bo jedu gips ..... kaj sele ce bi mi celga spizdu :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se