norc 16 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 ma jst ga sam mal hecam, k sva jst pa gapi njemu motor dol pelala, tko da ne bo kdo mislu da ga je res kdo spizdu. No sam Đianelija so pa res dol odšravfal :BUA: Tko da folk, če vm karkoli crkne, dejte saj h kkšni hiši al pa km zapelat, da vm ne spizdijo česa. :) kaj pol stei ga v omegi al v čem domov pelali. jaz bi se brez dušilce pelal. saj pred tem si tak poklical policijo pa naredil zapisnik. se včasih furam brez samo da jebem sosede v glavo. ko oni mene da mi škife kličejo na dom ker se z krosko samo mimo njihove hiše pelam
GrCaR Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 kaj pol stei ga v omegi al v čem domov pelali. jaz bi se brez dušilce pelal. saj pred tem si tak poklical policijo pa naredil zapisnik. se včasih furam brez samo da jebem sosede v glavo. ko oni mene da mi škife kličejo na dom ker se z krosko samo mimo njihove hiše pelam ja v omegi sva ga pelala k bahcu domov. Motor pa ni užgau, ker je meu zjeban gumb za ugašanje motorja, pa nek čudn zvok v cilindru, brez avspuha, balanca je bla zaklenjena, pa še kluča nisva mela, tko da je biu to skor edini način, da mu ga peleva .)
dukeman Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Sam so debili da kradejo , baHa če ga dobiš povej .. ti ga grem pomagat nalomt :OK: upam da čimprej dobiš nazaj :(
BaHa Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Sam so debili da kradejo , baHa če ga dobiš povej .. ti ga grem pomagat nalomt :OK: upam da čimprej dobiš nazaj :( hvala :OK:
JeRn3j Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 sej ze tega k mi je to spizdu ce ga dobim bo jedu gips ..... kaj sele ce bi mi celga spizdu :angry: gips si dobu??? drgač pa tud kurc to da ti kr dol dušilc odšravfajo :BUA: :BUA:
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 hvala :OK: jst isto, jst isto!!!!
BaHa Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 gips si dobu??? drgač pa tud kurc to da ti kr dol dušilc odšravfajo :BUA: :BUA: mah 3 kratni zlom mam :doze: pa kao ce ne bo kul po enmu tednu grem na operacijo :BUA: jst isto, jst isto!!!! :OK:
zlabo Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 kva a si fuknu ti al kva z motorjem? :huh:
<=YaMaHa=> Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Kaj to si poškodvan še s planine??? Pa si kar tam pustu motor al kako? :?
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 pozna kdo kerga od teh motorjev? en kolega kupuje.... 2T tdr super city 4T xrx 1 xrx 2
kukec1 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 hm.. ta super city mislim da je že na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)-u odkar vem za njega :D za hyusounga pa če pravega mislim on z lj tablco ziher ni vredn nakupa.. LP
Irencko Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 ej sožalje BAHC :? ž douh nism bla tle u tej tem , tk d nism na tekočm, mi j blo pa kr mal čudn de se nč n javš :cry:
Aless Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 pozna kdo kerga od teh motorjev? en kolega kupuje.... 2T tdr izbor je ozji....oz ostal je samo ta tdr,...tak da ce kdo pozna lastnika,bi bla koristna vsaka informacija....
Blink182 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Naj Blink182 pove kje so mu žmigovce ukradl...Pred šolo na parkirišču,ki je varovano s kamerami.Posnetka pa nočjo pokazat :angry: Ma ja, čefurji smotani fukneni, pa ta fakulteta kranska przadeta, k nečejo posnetkov kazat :angry: Roky ke maš pa ti zj TZRko a jo drge parkeraš a si jo že prodov :OK:
Roky Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ma ja, čefurji smotani fukneni, pa ta fakulteta kranska przadeta, k nečejo posnetkov kazat :angry: Roky ke maš pa ti zj TZRko a jo drge parkeraš a si jo že prodov :OK: Hm...Kr PešHondo tolčem,ker mi je zadnč varnostnik od fakultete zamoru, da bom mogu odvoz motorja plačat,če ga nam nehov tm parkirat pa rajš ne reskiram...Upam, da jo kmal prodam :naughty:
Original-One Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Hm...Kr PešHondo tolčem,ker mi je zadnč varnostnik od fakultete zamoru, da bom mogu odvoz motorja plačat,če ga nam nehov tm parkirat pa rajš ne reskiram...Upam, da jo kmal prodam :naughty: In kaj boš pol kupu?
Roky Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 In kaj boš pol kupu? Tanovo Aprilio RS125 :)
Original-One Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Tanovo Aprilio RS125 :) :OK: :)
Roky Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :OK: :) :) Vas pridem mogoče še letos kej pogledat na Ride,če bo vreme, da kšno rečemo :) :beer2:
Stroj Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Bol da pohitiš, nasledn tedn bo že sneg :grim :grim :grim
<=YaMaHa=> Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Bol da pohitiš, nasledn tedn bo že sneg :grim :grim :grim sam če bo šlo tko naprej pa res .) :010
AiroH Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Baha a to je isti dan k smo šli od planine? Jebo vas nebi matija mi reku bi jst isti dan najdu prikolico za motor. K poznam na moto maxu folk bi mi zrihtali, vi 2 pa sta res en kekca pustit ga 3 dni v postojni :S
BaHa Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 :) Vas pridem mogoče še letos kej pogledat na Ride,če bo vreme, da kšno rečemo :) :beer2: jah lej tko ti recem ... ce jo hoces "krstit" pol pa kr pejd :doze: mamo jebem se tem pofukanim ohladitvam ... predvsem ohladitvam asfalta :BUA:
Andro90 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 jah lej tko ti recem ... ce jo hoces "krstit" pol pa kr pejd :doze: mamo jebem se tem pofukanim ohladitvam ... predvsem ohladitvam asfalta :BUA: Sej če bo novo rs-ko kupu ga najbrš nov tišu čez ovinke tko da pomoje nebo padu :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se