Mte :) Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Jao dej sploh ne morem več brat tega foruma.... :cry: .....komej čakam na motor :cry: :cry: :cry: ← pizda teb je se ql... jest bom meu pa motor u garazi en mesc predn dobim izpit :SS kwa so me mogl tok pozn narest :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 ma ja moj motor sestavlen, sam najbrz ga bo treba še enkrat razstavt. .) ← Jao! Kaj ti pa zdej probleme dela?? No dej hit poprav ta motorček d gremo mal na Planino rejsat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Dejte kle gor sporočit, kdaj boste na Planini, bomo kšno rekli. Meni bolj ugaja takrat ko je manj folka gor (živci), lohk se dobimo enkrat sam 125 ke recimo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Jao! Kaj ti pa zdej probleme dela?? No dej hit poprav ta motorček d gremo mal na Planino rejsat ;) ← ej servo motorček za štarter dela bzzz bzzz bzzz bzzz... itd namest da bi sam bzzz naredu pa utihnu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 eh jebi štarter...te pa zarinemo! Tko k z očitovim avtom :lol1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 o folk. gdaj bomo naredl kksno skupno furco? pa gdaj gremo na koktejle u klub 300? dejte predloge pa se cez vikend km zapelemo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 jaz bom kr doma privat zur :D upam da bom med zivimi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Ja lahk bi šli v avstrijo...čeprov mene bl vleče na morje na internautico,sam če se bomo zmenil za avstrijo lahk gremo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiTyA Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 No kako je zdej a gre kdo v nedeljo na kšno turo? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 jst sm za! sam a niso neki govoril da bo v nedelo slabo vreme??? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 jst sm za! sam a niso neki govoril da bo v nedelo slabo vreme??? :blink: ← Obeti V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. oj folk a se vam lahko pridruzim na kasni turi????LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Ja v nedelo bo menda dež tko da raj ne tvegam in grem jutr na internautico :) Če se komu da rekorde podirat po cestah se mi lahk prdruž B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 In nekdo je končno dobil tablco!!!! :D In svet je lepši.... PS: Kam gremo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 in grem jutr na internautico :) Če se komu da rekorde podirat po cestah se mi lahk prdruž B) ← jst sm dons bil sicer ne z motorjem pa so kr lepi čolnčki pa jahtice! drgač pa vstopnina je 2000sit, če te zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 evo me,sem ponosen lastnik hondice nsr125r :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 ja bravo ane!!!!! upam da ti bo lepo služila tko k men! :D :D :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 evo me,sem ponosen lastnik hondice nsr125r :OK: ← čestitamo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 No hudo...2000 jurja ni velik :) Ajd letim jst zdej dol B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 evo me,sem ponosen lastnik hondice nsr125r :OK: ← Bravo! :OK: Želim ti srečno vožnjo in čim manj problemov z motorjem. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 bom se potrudu :D , hvala vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Čestitam, za prvi pravi motor :worship: naj bo na cesti le po gumah :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Jst ti tud čestitam, za tvoj drugi pravi motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Čestitam, za prvi pravi motor :worship: naj bo na cesti le po gumah :grim ← upam da bo! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_miha_ Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 evo še mene. Sem miha iz Lendave, lastnik Aprilie Rs 125. Sam sem še brez izpita .. (06.10. komaj 16 let :angry2: ) .. evo še slika: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 No včeraj mi je le ratal prit do te internavtike :D Čist tko btw cena vstopnice za dijake,študente,upokojence... je 1300 SIT! Pa kwa se mi gre v Kopru ko sm šu že nazaj zgodit!Kr zajla od sklopke se mi strga in sm od Kopra do Ljubljane šaltu brez sklopke!Jao bogi motorček :slap: Drugač pa lep pozdrav vsem novopečenim motoristom :OK: P.S.: _miha_...slikca se ti ni prlepla!Vsaj jst je ne vidm .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se