JMatic Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 a izpit al motor? ker trenutno mam isti izpit in konje :> ane grco :> treba kdaj na ksno kofico :>
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 za izpit ni blem :) je pa blem za dnar za nov motor :D
GrCaR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 a izpit al motor? ker trenutno mam isti izpit in konje :> ane grco :> treba kdaj na ksno kofico :> ja dej poklič kej, pa se bomo dobil kje :D Ponavad k se kej organizera nimaš cajt <_<
JeRn3j Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 jaja ljudje... ko boste mel tak izpit kot on boste pa lohk tko govoril čez druge Bomo mel .... kmalu :devil: tud bolše motorje :devil: :slap: Še pelu se nisi s tekim motorjom pa kr neki nabijaš :slap: Jst pa sm se :P :P sam ne gre nikamor :D :D mal bl kt moj frčy
GrCaR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 BMK, jst sm čist zadovoljen s tem kar mam, in kar nekateri še doug ne bodo mel česa podobnega... Čez 2 letipa itak pride kej močnejšega :grim
AiroH Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 kaj je grčo se greš dajat drugo spomlad proti moji NINJI :D :OK: Decembra pridejo slike, ko bo v garaži spala ^^
GrCaR Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 kaj je grčo se greš dajat drugo spomlad proti moji NINJI :D :OK: Decembra pridejo slike, ko bo v garaži spala ^^ če še nisi pogruntov: jst nimam motorja, da bi se važu pred drugimi in da bi tekmovov proti drugimi... Če bi ga meu za to, bi ga že zdavnej odblokeru, tko pa bo ostov zablokeran :) Jst mam motor zato, da uživam in se sprostim ;)
Gregc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 če še nisi pogruntov: jst nimam motorja, da bi se važu pred drugimi in da bi tekmovov proti drugimi... Če bi ga meu za to, bi ga že zdavnej odblokeru, tko pa bo ostov zablokeran :) Jst mam motor zato, da uživam in se sprostim ;) :OK: :OK: :OK:
Original-One Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) 4T motorja ni treba na visokih obratih gont kot 2T jajčka .) Pa jst grem loh počas gor, teb pa Aprilija še do meje ne bi zdržala :P risko, ti pa tih bod, k še gor nisi sedeu, kaj da bi se šele pelu .) Ja in ma celih 5 konjev več, kot zablokeran motor :slap: Še pelu se nisi s tekim motorjom pa kr neki nabijaš :slap: poln jih ma 218 .) Otroc :grim :grim :grim :grim :OK: drgač,pa vsakmu svoje, pa je! Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil Original-One
AiroH Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 če še nisi pogruntov: jst nimam motorja, da bi se važu pred drugimi in da bi tekmovov proti drugimi... Če bi ga meu za to, bi ga že zdavnej odblokeru, tko pa bo ostov zablokeran :) Jst mam motor zato, da uživam in se sprostim ;) JaoooO Grčo ..ejga sem reku tko lol itaq bi te pustu dosti zadaj :P jok3 Ni lepšega k ena umirjena furca, drugač za pisto bo zakon :OK:
FlamE#7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 poln jih ma 218 .) Otroc :grim sepravi z tabo gor 320 ;) :)
reesko Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 4T motorja ni treba na visokih obratih gont kot 2T jajčka .) Pa jst grem loh počas gor, teb pa Aprilija še do meje ne bi zdržala :P risko, ti pa tih bod, k še gor nisi sedeu, kaj da bi se šele pelu .) Ja in ma celih 5 konjev več, kot zablokeran motor :slap: Še pelu se nisi s tekim motorjom pa kr neki nabijaš :slap: poln jih ma 218 .) Otroc :grim risko je sedu gor... :winkiss: pelu se nism sam ze odblokiran ni nevem kaksn sus da bi lahko rekl...sploh pa ce ms blokado...pa itq nima veze...kaj si tok ponoru... dejte rajs vsak ksnga jurcka da bom meu za plastike :P
JeRn3j Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 sepravi z tabo gor 320 ;) :) uuuuuuuuuuuu... ta je bla pa nizka :lol: :lol: :lol: grčo te bo tepu :whistle: :photo: dejte rajs vsak ksnga jurcka da bom meu za plastike :P Dam ti sam lubija da se boš hitrej pozdravu .... :winkiss:
FlamE#7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 sepravi z tabo gor 320 ;) :) hecam se... :xx:
reesko Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 dej dej lisica si se usroooov :P :P :P :P :P :devil:
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 itak :D Ja jst mam tut že enih par naštuderanih... Dolomiti, Grossglockner... Uuuu...stari,misli nama zahajajo v podobne kraje :naughty: :kva2:
gapi Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 kaj je grčo se greš dajat drugo spomlad proti moji NINJI :D :OK: Decembra pridejo slike, ko bo v garaži spala ^^ Jst se grem brez problema :OK: moj motor je pa prov narajen za tekmovanja prot drugim :P
BaHa Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 ma sej ste prow ene mucke *** :kva2: :lol1:
RSmaniac Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kokr vidm ste usi eni otroc razn yamahe zgleda .)
BaHa Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 ce nisi razumel mojga posta je pomenla nekaj v takem stilu kot si ti napisu :doze:
GrCaR Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 sepravi z tabo gor 320 ;) :) dej flejmči bod raj tih, pa se zase brigi, pa do 100kg, še dost manjka .)
JMatic Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 shit kok so eni zatezeni....fak....
reesko Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 shit kok so eni zatezeni....fak.... a to mene misls?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se