GrCaR Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 sej jst tut že razmišlam, da bi kr pospravu za letos... k da bi ga pa zdej razbov :cry: bi se mi pa odfukal :grim
Original-One Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 sej jst tut že razmišlam, da bi kr pospravu za letos... k da bi ga pa zdej razbov :cry: bi se mi pa odfukal :grim In to se pogosto dogaja .)
GrCaR Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 In to se pogosto dogaja .) ja nažalost res :BUA:
kukec1 Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 sam da je stabo vse ok...čene pa malo pojamraj pa idi k zdravniku :D motor se bo itaq popravo in upam da bo tak lep ko je bil :OK: LP
Čamac Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Ja saj motor se bo že porihtal samo da je s tabo vse vreu .)
garfield Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Počas je sezone konc :cry: Motorčke bo treba dat na zimsko spanje drgač bo še več nesreč :trance_33_sleep:
Dolenc™ Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 ja zavarovalnica mora dat €€€, sej popravlov jih ne bom ker so preveč fentane, bom kr pelu tam k majo pooblaščen servis pa naj nove gor vržejo Ga ni v Sloveniji :) Edino če bi ti Gil
Urban K. Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 no danes sem pa tut jaz prisilno končal sezono :cry: Jst pa u pondelk, sm pa pod ugrajo zletu na ridah! :doze: Vsaj neki dobrga je, da se mi je to zgodil na koncu sezone!
Roky Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Ja šit no.Koci moje sožalje za motor ampak glavn, da je s tabo vse OK...Upam sam, da bomo ostali še celi dokler dokončno ne pospravmo :huh:
_N3jC_ Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Jst pa u pondelk, sm pa pod ugrajo zletu na ridah! :doze: Vsaj neki dobrga je, da se mi je to zgodil na koncu sezone! Jao jao folk dj mal merkite a ne vidte kok je že mrzu asfalt, nebi letos nč več rd bral novih objav v črni kroniki :? :?
kklemn Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Jao jao folk dj mal merkite a ne vidte kok je že mrzu asfalt, nebi letos nč več rd bral novih objav v črni kroniki :? :? sam res... zaklučte... boste druh let bol veselo začel!
Roky Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 sam res... zaklučte... boste druh let bol veselo začel! Tud spomlad niso razmere najbol ugodne...Skor isto kot jesen :doze:
JeRn3j Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) jst sm kr zakluču za letos. :grim :closedeyes: :closedeyes: .. no mogoče včasih mi bo še mal nasmeha lubica narisala... drgač pa me zanima če se splača odjavt motor?? :? Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil JeRn3j
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Ja, teb bi se že splačalo, ko maš registracijo nad 40k. Tablco vrneš, oni ti vrnejo neki denarja, na začetku sezone pa novo tablico pa registracijo....
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Jah moja sezona je zaklučena že kak mesec če ne še dalj...vidm da edino pametno .) Drugač pa se mi zdi da se motorja ne splača odjavlat ker samo na bonifikaciji zgubiš...sm ga 3 leta nazaj odjavlu zdej pa neč več :)
CarLazar Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Sožalje za tvoj motor koci :( . Plastike že dobiš za 150€ (vse razen zadka). Jaz sn že pred mescom zaklučo z sezono. Sn ga odjavo pa 20k nazaj dobil. Zaj pa Paintjob :naughty:
Gixxer Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 evo tud jaz danes koncal sezono - motorcek pospravljen :friend1: :cry:
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 js bom sezono končal po počitncah...ker od začetka sql pa do zdaj nism nareo 500km :BUA: popoldan pouk...te pa če bo vreme kolk tolk še čem nareit par km seveda bolj ob turistični vožnji
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Jah moja sezona je zaklučena že kak mesec če ne še dalj...vidm da edino pametno .) Drugač pa se mi zdi da se motorja ne splača odjavlat ker samo na bonifikaciji zgubiš...sm ga 3 leta nazaj odjavlu zdej pa neč več :) sej , sam zdej mama 0% bonifikacije, tko da se mi sedaj splača... :)
GrCaR Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 sej , sam zdej mama 0% bonifikacije, tko da se mi sedaj splača... :) bonifikacija = popust In če imaš motor prijavlen, pol vsake pol leta (se mi zdi) dobiš 5% bonifikacije (če nimaš prometne nesreče), če pa povzročiš prometno nesrečo, pa se prestaviš za 3 razrede bonifikacije nazaj (se pravi 15%). Ko imaš 125ko se splača met registreran tut čez zimo, da si nabereš čim več bonifikacije, pol k maš pa močnejši motor, se pa tisti % kr dost poznajo pri zavarovanju :grim
woox Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Letos je nov zakon, 5% bonifikacije dobiš če maš motor registriran 4 mesce. Ni več tko da si ga mogu met registriranga 11 mescov. To govorim za zavarovalnico triglav. :OK:
kklemn Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Letos je nov zakon, 5% bonifikacije dobiš če maš motor registriran 4 mesce. Ni več tko da si ga mogu met registriranga 11 mescov. To govorim za zavarovalnico triglav. :OK: ka pol lahko dobiš v enem letu 15 % če maš skoz prijavlenga?
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 bonifikacija se prišteva enkrat letno, ampak je dovolj če imaš registrirano le 4 mesece in ne celo leto
BaHa Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 ja z mano je ql sam noga me mal boli,....sam motor je bl bogi zelim ti najbols .... :cry: Jst pa u pondelk, sm pa pod ugrajo zletu na ridah! :doze: Vsaj neki dobrga je, da se mi je to zgodil na koncu sezone! ma sm ti reku da je za ride ze zdavnaj blo konc sezone jao kermi ! :cry:
Roky Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 js bom sezono končal po počitncah...ker od začetka sql pa do zdaj nism nareo 500km :BUA: popoldan pouk...te pa če bo vreme kolk tolk še čem nareit par km seveda bolj ob turistični vožnji Enako.Upam, da jo oba srečno končava .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se