BaHa Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 am. sorri :> da te potolazm.. ti najbrz ne hujsas tko zagreto k on....tip ma 50 kil pa 180 (?) cm....tko da je ze v zgled puncam.... mam mlajso sestro :> ola :D jst mam tm okrog 185cm in 73kg :OK:
JMatic Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 :naughty: :naughty: :photo: :lol1:
BaHa Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 ma dej ka to ste vsi vedl za ta tokio hotel .... jst sm zvedu eno noc predn sm sel v nemcijo k mi je moja povedla da je mela celo sobo v domu postano z nihovimi plakati .... takrat sm prvic slisu za tokio hotel ... fuk pridm u nemcijo sm mu ze podobn :D ...... sam pizda da me nima moja picka zato k sm bill-u podobn :? anti si misli da sm bill :kva2:
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Evo da vam jebem matere bliža se konc sezone, tko d treba mal se spomnt začetkov te sezone :D Pač bli smo še začetniki v kolenčkanju.... FOTO: PAVLIČ no da dam kontra zigcu :P : Zdej pa še pokazat, ker ma bl razfukan motor :slap:
JeRn3j Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) verjetno tale: matr je grd :SS :SS :SS 180 cm pa 50 kil :? tipo je k kaka cbr ka 125 :lol1: :lol1: :lol1: aja ... drgač sm jst dons naredu poslovilno turco v spremstvu frčijev na rakitno in nazaj :fredy: blo je super sam "mal" je dežval :OK: ok mejte se :D Zdej pa še pokazat, ker ma bl razfukan motor :slap: :OK: :OK: tle vas pa vse rs ke zadi pustim :P :P :P (razn rs maniaka) Popravljeno November 1, 2006. Popravil JeRn3j
BaHa Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Zdej pa še pokazat, ker ma bl razfukan motor :slap: jah .... tud rossi je kdaj pa kdaj na tleh :P :devil:
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 jah .... tud rossi je kdaj pa kdaj na tleh :P :devil: :lol1: :lol1: :lol1:
FlamE#7 Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 pismu je ta iz tokio-hotela luškan.... :blush: :wub:
GrCaR Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 pismu je ta iz tokio-hotela luškan.... :blush: :wub: že od nekdaj si mi biu sumljiv :grim
Stroj Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 jah .... tud rossi je kdaj pa kdaj na tleh :P :devil: Ja, sam rossi ma čit' en' mal' močnejši motor :D
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...mp;#entry821157
JMatic Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 evo tole sm dubu zdele od riskota:> JUR€ says:je biu vegel pr men v tork JUR€ says: prav a veš un k ma nago babo na kestlu JUR€ says: un je najbl ohranjen mito Spikey says: Spikey says: h Spikey says: zakon Spikey says: to zdj ves JUR€ says: Spikey says: e to si morm zhrant vegl je mahnik, spikey sm jest, jure je risko, un motor z nago babo je pa moja Spelca :> hvala risko :>
Gixxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa sem se jaz med ponesrecenci :cry: konec sezone :cry:
Gregc Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa sem se jaz med ponesrecenci :cry: konec sezone :cry: Kaj ti tud??? :eek: Si v redu?
Gixxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Mah no ja...kolena pa to mam krvava, zapestje me boli, pa desni komolec ful Spodneslo v ovinku, pa se malo peska je blo Vsi avti peljali mimo ko sem bil na tleh, sam en s tovornjakom je pol vstavo - vsaj eni ljudje ki znajo pomagat
FlamE#7 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 uuu slaba... @mitofreak: aja se en mito je bl ohranjen (:P) nov iz stacune seveda :D
JMatic Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 VaraderoDriver sam da si ql flame :grim :grim
Čamac Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa sem se jaz med ponesrecenci :cry: konec sezone :cry: uuu bad :BUA: :( Doro da ni s tabo nič hujšega .)
D_u_H_e_C Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 uh sux :BUA: varderodriver važno je sam da si ti kolk tolk ok.kaj pa a na motorju se dost pozna?? js tut drug tedn zaključim sezono
Gixxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa ne saj motor je vredu...sam mene vse boli tak da sibam k zdravniku :BUA:
JeRn3j Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 ja šit ej :BUA: zgleda , je res treba zaklučt za letos... sm meu jst kr srečo... upam da bo drugo leto tud
kukec1 Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 moj že 1 tedn sameva od dans naprej pa je lepo pokrit da ga ne bo zeblo.... grega pozdravi se čimprej.... LP
D_u_H_e_C Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa ne saj motor je vredu...sam mene vse boli tak da sibam k zdravniku :BUA: čim hitrejše okrevanje :)
NSR_FReAK Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 pa ne saj motor je vredu...sam mene vse boli tak da sibam k zdravniku :BUA: jebemtis pa si se ti med nami :) Drugic pa prosim ne ob 8mih zvecer karete po ulici gnat. Sem se lih s punco pa njenim neregistriranim frčekom mimo karete pelo :blush: še dobro da se jim je k tebi mudilo :P Drugače pa javi, če nisi mobiln se pri tebi na kaki kavi ustavim da obrazložiš zadevo :) lp, FReAK.
Gixxer Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 hehe ja saj so bli nekej ob 8h tu ja :D ja saj se cujemo pa eno kavico...ker hodit trenutno res ne morem :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se