Gregc Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 (popravljeno) Hmm, mene tud prezebe fejst na mopedu :) Si rečem bom bolj počas pelu, da bo manj zeblo, pa ne gre :D :lol1: :lol1: :lol1: Je treba vedno podit? .) Popravljeno November 4, 2006. Popravil Gregc
NejcZ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Ma ne lej, tk si rečem bom 50 šol, k je mrzlo ko pes, pa se pelem ene 300m , pa se mi zdi da nkamr ne gre, kaj čem se js zdej 3 dni furat, pol pa do konca :fredy:
BaHa Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Če kdo rabi kakršnekoli izdelke iz karbona me lahko kontaktira .) :grim jst bi rabu scitnik za rit, da me ne bodo ritopiki na naslednjem motosrsenjem pikniku v rito :naughty:
Stig Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 (popravljeno) Waaaw....kera huda 125ka...a kdo ve kater motor je to?? :D :D :P Popravljeno November 4, 2006. Popravil Stig
NejcZ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Ja r1 an, sej piše :D Heh, hec, spodi levo piše..
Gixxer Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 hehehehehehe ti mas malo prevec casa a ne :D :P :OK: YBRka ja fajn :P
Stig Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 hehe...včer sm zmixu skupi ybr pa hayabuso :P škoda da sm jo zbrisu... evo...najdu :OK:
NejcZ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Hudo heh, sam prenji blatnik si spusto :)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Hehe...sam una YBR R1 pa ni tok slaba če čist realno pomislm...
Stroj Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Sploh ni, sploh ni :OK: Sam mal velik bi to zgledal za 125 :P
Stig Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Evo...čisto nov model yamahe...ravno iz tovarne YAMAHA YBR-Touring :D
Gregc Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Ta pa ni slab. :OK: Daj mu malo manjši zadek in pa konkretnejše vilice pa feltne.
garfield Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Men je pa prov grd ta model :SS Kukr šterka s plastikam
Stig Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 ja sej...men je tud grd, zato ga pa mal polepšujem :OK:
FlamE#7 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) Heh, vi mate zdej pizdarije na koncu sezone, mene je pa na začetku pa na sred zjebal :P Zdej se pa raj k penzionist pelem, je bolj ziher :OK: ma ti si čez celo sezono penzionist :devil: ;) waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest grem pa na kanarce :>>>>>> decembra za 14 dni :>>> ocitno nic ne bo z novim motorjm ampak who cares :> biu že na kanarcih, hudo je blo do jaja :worship: :OK: :OK: jst bi rabu scitnik za rit, da me ne bodo ritopiki na naslednjem motosrsenjem pikniku v rito :naughty: kr dub si ga, ane reesko :grim Men je pa prov grd ta model :SS Kukr šterka s plastikam :grim Drgač sm pa tut jst danes, 5.11. 2006 zaključil sezono, dokler se temperature zopet ne dvignejo na 15C (iz preventivnih razlogov, da nebo pomote :P) :BUA: :cry: :cry: sicer mam pa dost dela do takrt morm moped zrihtat za prodajo.... LOF ya ALL-FlamE :oops: Popravljeno November 5, 2006. Popravil FlamE#7
Gixxer Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Flame prodal ga bos zdaj cez zimo? Kaj bos pa pol kupo al ze mas kaj :D
k0ci Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 ja sej...men je tud grd, zato ga pa mal polepšujem :OK: an impossible task :D
FlamE#7 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) Flame prodal ga bos zdaj cez zimo? Kaj bos pa pol kupo al ze mas kaj :D ma ne enkrat pomlad ga bom bolj za male pare k itak več nebom dubu :P (uslabemstanju.press :cry: ) ziher, če bom nov moped kupoval je moj mito 07. če pa rablen pa ena res BP ohranjena RSa 125.... bomo vidl... u usakem primeru pa 2T :grim Popravljeno November 5, 2006. Popravil FlamE#7
Čamac Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Kaj pa o novi rski pa nič ne razmišlaš? Res lepa...
Stig Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 jst mam mal preveč časa :D [attachmentid=85525] Aprilia RS - Enduro edition :whistle:
kklemn Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 jst mam mal preveč časa :D [attachmentid=85525] Aprilia RS - Enduro edition :whistle: ooo hudooo :D :D sam gume niso čist v razmerju, al pa men oči felšajo... pa še en problem je... ko bi skoču 5m+ v zrak bi ti ob pristanku vse plastike dol pometalo :lol1:
JeRn3j Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 jst mam mal preveč časa :D blagor se teb... jst ga mam pa premal :BUA: :doze: :glare:
FlamE#7 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Kaj pa o novi rski pa nič ne razmišlaš? Res lepa... ma ne men ni ušeč...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se