GrCaR Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 folk jst sm zdej nick zamenu,tko da nism več _MiHeC_ ampak GrCaR (priimek)! tko da ne bote misll gdo je zdej ta GrCaR! that`s me a za soboto se velja za portorož? teyci lepo da si zrihtala motorčk, zdej se pa lohk gdaj km zapelemo! lep pozdrav by: _MiHeC_ ups GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 Jerry_junior ja sj to pa tut res :) kr če nei mel takega fotra te še vsaj 1 leto motora nei vido Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 Ja zdej smo zmeneni...v soboto ob 11.00 na kongresnem trgu tm uspodej pri trafiki se dobimo in pičimo v portorož na pico :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 a to mislite za to soboto,21.5, al za nasledno pol? kolk folka pa gre zdj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 to soboto! folka okol 5 motorjov sigurn. a gres z nami? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 ma a to ste s čoperji al cestnimi?sj če bom šu bom pol pršu ke na kongresn trg če se tm dobite, sam nism še 100%! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 ker kol motor sam da je 125. no če bos meu cajt pa na kongresnga uleti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 Dejte, pejte čez planino po ovinkih, unih talepih, pol, ko pridete v pivko pejte čez knežak, po črpalki ki bo na vaši desni je eno tako križišče, glavna cesta zavije v desno, vi pa pejte naravnost, so lepi ovinkeci, pol boste pršli v Šembije, tam poteka gorsko-hitrostna dirka, in so spet lepi ovinkeci, po ovinkih je Ilirska Bistrica, pejte tam za Koper, šli boste proti Podgradu, na sredi ceste Ilirksa Bistrica - Podgrad je vas Harije-tm jest živim, in vas pridem počakat na cesto, če boste hoteli vas peljem pogledat jezera, mamo dva, sam je makadam, ampak se bo dalo prit, bolj počasi ampak bo! Jest bom pa s Štjrko(APN6S) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 bomo naredl sestank pa se bomo zmenil kje bomo sli! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 ma to se bomo na kongrescu dogovarjal po kteri poti,kdo prvi vozi,kdo zadnji! Jst sm sicer da gremo direkt dol pa direkt nazaj ker nimam velik časa v soboto in mam namen sam ke pa nazaj it :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
en-zY Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 3 leta že vozim cagiva planet 125 in sem zelo zadovoljen z njem. Pred kratkim sem mel manjšo nesrečo in bi ga mogu zrihtat. Če bi mi kdo lahko pomagal kje v Slo bi lahko dobil dele bi bil zelo hvaležen. ait Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 3 leta že vozim cagiva planet 125 in sem zelo zadovoljen z njem. Pred kratkim sem mel manjšo nesrečo in bi ga mogu zrihtat. Če bi mi kdo lahko pomagal kje v Slo bi lahko dobil dele bi bil zelo hvaležen. ait Liga kulega klele upras pa boš sihurno kej zvedu http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=2605 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 pa se tole za vak k bote JUTER sli na izlet!!! http://www.motosvet.com/tun_article.php?cid=1_1_2262_2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 No jst že motor pucam tko da se ob 11ih vidmo na kongrescu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 Tle je moja številka 031/525-777, pa me pokličte če hočte it do jezera, sej ni daleč od glavne ceste ~1-2km, kličte me ko boste v Ilirski Bistrici... Da vam še povem kam če ne boste vedli kje se gre za Koper... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 dimmniburek sej so table :P aja u nedelo ce bi kdo hotu it na furco, jaz grem nekam bl na kratko k se ne bo registreran motorck, alla polhov gradec ipd :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 Ekola naših pilotov, so se pr men ustavli, smo šli do našga prelepga jezerca :OK: , No ti klipani so bli tle na slikci, ne poznam vseh, un ta lev je Mi,čist ta desn pa Yamaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 yamaha cel jebach :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 ŽE DOMA!!! :OK: čist sm zjeban, drgač je blo pa kr hudo! mal smo se zgubl (jst), k ta kopr pa te jebene stare ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 Ja veš da B) Mel smo se špica hudo fajn :OK: Matr sam sva ga spet žgala čez planino,a Mi :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 :D jutr pa morm mau auspuh pogledat! sm dons tok olja po cest zgubu :D da morm pogledat kwa je narobe! pa se blokado vn mogoče če bom meu cajt! pol pa naslednic k bomo sli vm bom pa konkurenco delu!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 Ja veš da B) Mel smo se špica hudo fajn :OK: Matr sam sva ga spet žgala čez planino,a Mi :yea1: ← ja seveda sva ga :D :OK: :OK: sam mi pa uideš čez uvinke mal, sam fak hudo zalagaš to!!! se bom mogu še mal naučit :D še parkrat pičiva pa je :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 dimmniburek sej so table :P aja u nedelo ce bi kdo hotu it na furco, jaz grem nekam bl na kratko k se ne bo registreran motorck, alla polhov gradec ipd :P ← no teyci a si polza eno furo tko do ene ure ti lohk družbo delam :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 ja seveda sva ga :D :OK: :OK: sam mi pa uideš čez uvinke mal, sam fak hudo zalagaš to!!! se bom mogu še mal naučit :D še parkrat pičiva pa je :OK: :OK: ← Ja itak je treba vsak vikend letet nekam :yea1: Ja dej grčar zrihti ta stroj da bomo mal bolš tempo žgal naslednič B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 ja bom, sam dons nimam cajta, k bo pa kksn slb vreme pol pa sam u delavnco pa bomo zrihtal!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se