_ales_ Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Kerega italijana pa si mel ti :? aprilio rs125, pa runnerco, pa vem da nobenga italjana več :grrr
JeRn3j Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Fantje...Evo, to je motor! :OK: :OK: [attachmentid=85707] Ducati 1098 sam zame je pa to hudičevo strupen motor :devil: :devil: :devil:
Čamac Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 aprilio rs125, pa runnerco, pa vem da nobenga italjana več :grrr Iz RS-ke si šou na DT-jko ? :?
_ales_ Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Iz RS-ke si šou na DT-jko ? :? jp, pa ti povem da sm šou iz psa na konja! rs se skrije pred voznimi lasnosti sploh pa VZDRŽLJIVOSTjo pred dt-jko :grim res pa dt ne gre tolk hitr ko rs-a, no zj je pa sploh super k mam sv-ja :grim :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Ah jebeš dučeta :BUA: Kawasaki je zakon :OK: :lol1: Jebeš dučeta in kawo...YAMAHA JE ZAKON :worship: :naughty: :D Iz RS-ke si šou na DT-jko ? :? edino pametno B) jp, pa ti povem da sm šou iz psa na konja! rs se skrije pred voznimi lasnosti sploh pa VZDRŽLJIVOSTjo pred dt-jko :grim res pa dt ne gre tolk hitr ko rs-a, no zj je pa sploh super k mam sv-ja :grim :OK: :yea1: :yea1: :yea1:
GrCaR Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 :lol1: Jebeš dučeta in kawo...YAMAHA JE ZAKON :worship: :naughty: :D no no... ne mi tle sintesajzerjov omenjat :devil:
JeRn3j Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 no no... ne mi tle sintesajzerjov omenjat :devil: :slap: :slap: :slap:
reesko Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 moja babica ma pa kurac... kok mate bedne..usak nej voz tak motor k mu paše...k itq kreganje gre lahko v nedogled :D
Roky Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 moja babica ma pa kurac... kok mate bedne..usak nej voz tak motor k mu paše...k itq kreganje gre lahko v nedogled :D Kdo se pol oglasi :lol:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 no no... ne mi tle sintesajzerjov omenjat :devil: no no...važn da sintisajzr dobr špila pa da butne dol tvoj MOTOR :naughty: :yea1:
GrCaR Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 mogoče bo drug let drugač :naughty:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 mogoče bo drug let drugač :naughty: Boš končno na sintisajzerje prešaltu...pravilno...pamtn dečko ;) :P
Stig Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Fantje...jst tud sovažim Italijane ampak DUCATI ga pa rulllaaaaa!!! Sploh pa Monster!!! :kva2:
GrCaR Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Boš končno na sintisajzerje prešaltu...pravilno...pamtn dečko ;) :P :lol1: :lol1: :lol1: optimist en :P Pizda mi je že dougcajt po motorju, k se je počas zima začela :cry:
D_u_H_e_C Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 dajte mi nekaj povedat...a vi bote kaj zakurblal mašince čez zimo?? ker je letos prvič da mam izpravn motor čez zimo (lani je biu zariban)...pa nevem al naj kr sam akumolator vn vržem pa ga pokrijem...al ga naj te pa te grem mal zalaufat??
Gixxer Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) tlazar4 vse najboljse :OK: :OK: :OK: aja pa duhec, jaz ga nisem nic startal med zimo, samo akomulator ven pa je to to... Popravljeno November 11, 2006. Popravil VaraderoDriver
C4V4L13R Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) če že, pol ga morš vsaj pošteno ogret pa akumulator nafilat, drgač mu nima pa kej škodt, če ga čist na mir pustiš, zdej pa d ne bom pametn izpov, si lahku o tem preberš tukej Popravljeno November 11, 2006. Popravil C4V4L13R
GrCaR Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 moja babica ma pa kurac... a zato si ti tok rad pr njej :devil: joke model :P
Čamac Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Dans pa je bila moja lubica zadnič letos na soncu. :P Zaj pa jo čaka zimsko spanje :(
RSmaniac Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Peshy nevem kako lohk trdiš da se skrije rsa v voznih lastnostih proti dtjki ker če že gledamo samo bremze so daleč bolše skratka aprilija je narjena zato da se dirka z njo kar pa to dtjka ni. Dtjka je narjena bolj za makedam in podobno tko da ne morš teh dveh motorjev sploh primerjat. Pa glede italjanov 2-takt crkujejo ja zaradi navitosti, za RSV mille nism še nikol slišu da bi kej crknl? <_< Pa sploh če gledaš oblike Italjanov so najlepše med usemi nevem kako lohk pluvate po ducatiju :?
Čamac Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Peshy nevem kako lohk trdiš da se skrije rsa v voznih lastnostih proti dtjki ker če že gledamo samo bremze so daleč bolše skratka aprilija je narjena zato da se dirka z njo kar pa to dtjka ni. Dtjka je narjena bolj za makedam in podobno tko da ne morš teh dveh motorjev sploh primerjat. Pa glede italjanov 2-takt crkujejo ja zaradi navitosti, za RSV mille nism še nikol slišu da bi kej crknl? <_< Pa sploh če gledaš oblike Italjanov so najlepše med usemi nevem kako lohk pluvate po ducatiju :? Točno tak :OK:
GrCaR Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 (popravljeno) kdo je pa to reku, da so italjani najlepši motorji? :slap: Italjani so men najgrši motorji, itak ma pa vsak svoj okus! Pa ne tle zdej spet nabijat, ker motor je lepši, boljši, k itak usak svojga hval, nekateri pa itak lahko sam sanjajo ;) Pa tut ne morte primerjat SS motorja in endurce, verjetno je Peshy mislu, da je nejmu boljši motor, glede na njegove potrebe, ni se treba zdej pizdit neki. Make peace, not war! Popravljeno November 11, 2006. Popravil GrCaR
Čamac Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Meni naprimer so najlepši :D Poleg njih pa še 636-ka pa Fireblade-ka. :P
FlamE#7 Objavljeno November 11, 2006 Opozori Objavljeno November 11, 2006 Dans pa je bila moja lubica zadnič letos na soncu. :P Zaj pa jo čaka zimsko spanje :( pizda je grda ta tvoja lubica.... Peshy nevem kako lohk trdiš da se skrije rsa v voznih lastnostih proti dtjki ker če že gledamo samo bremze so daleč bolše skratka aprilija je narjena zato da se dirka z njo kar pa to dtjka ni. Dtjka je narjena bolj za makedam in podobno tko da ne morš teh dveh motorjev sploh primerjat. Pa glede italjanov 2-takt crkujejo ja zaradi navitosti, za RSV mille nism še nikol slišu da bi kej crknl? <_< Pa sploh če gledaš oblike Italjanov so najlepše med usemi nevem kako lohk pluvate po ducatiju :? za RSV mille nisi nikol slišu da bo kej crknlo ker uporablja ROTAXOV agregad (AVSTRIAN POWAH :devil: ) ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se