Jerry_exc Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 pejte nasledn tedn prod bohinju :D pa se gre loh poj na železnike pa čez jamnik nazaj :OK: toj res super fura, sami ovinkci... pa če se zmenmo se ns tle pr radovlc ene 5 125-k prkluč ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 Sej tm okol sm se pa že neki furu...vsaj mislm da! Ja bomo se zmenil tut za nasledn vikend :OK: Sam da mam jst zdej olje v motorju :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 zdej ma <=YaMaHa=> olje za cestne motorje notr, tko da usazga cestaka uzadi pusti :D ej če gremo nasledn vikend tm proti železnikom, gremo lohk do mojga sosolca na pico, pa bom zrihtu kksn popust :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 22, 2005 Deli Objavljeno Maj 22, 2005 teyci a si stestirala motor? a dela vse? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 teyci a si stestirala motor? a dela vse? ← Nop zapelala ga bom u grabn...Jebes NSRjko ne da se mi vec z njo ukvarjat ta let bom lepo brez motorja nasledn let pa lepo Hornetko 2006 letnik... :wub: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_fmx_ Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 jaoo zaka ste usi tk daleč doma :( js pa še en kolega sma iz okolice celja pa je ful dauč do vas če bi se vam hotla prdružit na kaki furi...ka se furate sami al svoje lubice al lubčeke zram furate :D no se čujemo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Nop zapelala ga bom u grabn...Jebes NSRjko ne da se mi vec z njo ukvarjat ta let bom lepo brez motorja nasledn let pa lepo Hornetko 2006 letnik... :wub: :blush: ← povej v ker graben da jo pridem pobrt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 povej v ker graben da jo pridem pobrt :D ← ej sva ze jst pa teyci zmenna, da mi bo povedala u ker grabn bo zapelala! tko da jo bom jst pobrau :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ej sva ze jst pa teyci zmenna, da mi bo povedala u ker grabn bo zapelala! tko da jo bom jst pobrau :D ← vi kr poberite itak je sam se za u smeti...men se ne da vec s tem motorjem fukat...I really dont have any will for that anymore .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 masino bi js-js-js meu!! :) mislim, en gokart mam v mislih, pa mi tistih 5,5 konjev od kosilnce ni dost... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 jaoo zaka ste usi tk daleč doma :( js pa še en kolega sma iz okolice celja pa je ful dauč do vas če bi se vam hotla prdružit na kaki furi...ka se furate sami al svoje lubice al lubčeke zram furate :D no se čujemo :P ← A celje je pa tko daleč od LJ, jest sem iz Ilirske Bistrce, 100km stran, pa kaj?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_đuro_ Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Vidiš tejcy to ti pa honda dela(sam ob živce te bo spravla) :lol: :lol: :lol: ... Čimprej prešaltaj na YAMAHO!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Čimprej prešaltaj na YAMAHO!!! :OK: :OK: :OK: ← ...vzemite raje aprilio... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ...vzemite raje aprilio... :lol: ← kupi novo hondo :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 jaoo zaka ste usi tk daleč doma js pa še en kolega sma iz okolice celja pa je ful dauč do vas če bi se vam hotla prdružit na kaki furi...ka se furate sami al svoje lubice al lubčeke zram furate no se čujemo kje iz okolce(točneje)? kuga pa furata? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Vidiš tejcy to ti pa honda dela(sam ob živce te bo spravla) :lol: :lol: :lol: ... Čimprej prešaltaj na YAMAHO!!! :OK: :OK: :OK: ← Tako je! Kr na Yamaho prešaltat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ja sej tm ena tema o yamahi ybr125 teče tko da se tm mal pozanimi o modelu joke :D O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Night Rid3r Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Če se bo šlo še na kšno vožno se jaulam da grem zravn! Aprilia RS 125, Vrhnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Če se bo šlo še na kšno vožno se jaulam da grem zravn! Aprilia RS 125, Vrhnika. ← iz kerga konca vrhnke si?jest sem z verda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ej teyci a nisi zanc motor zrihtala??? kwa je pa zdej spet crknl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 Vidiš tejcy to ti pa honda dela(sam ob živce te bo spravla) :lol: :lol: :lol: ... Čimprej prešaltaj na YAMAHO!!! :OK: :OK: :OK: ← ej tokslabo mi pa spet ne gre da bi yamaho kupovala :SS :SS sej itak grem naprej na hornetko tko da ostajam na hondi :D ker je gut motor ej grčar ne nism zrihtala motorja zgledal je da se grem furat sam pol je use v vodo padl k smo spet bli na začetku...pa sej ql itak 125ccm ne bo vec dolg :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ej teyci moje sožalje :( sej bos pa sam mal več kubikov med nogami mela :OK: hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 A mi lahko nekdo pove natančno lokacijo tega grabna, omenjenega na prejšni strani, pa čas kdaj pridem ponj(motor, ne graben) :D @Zok če resno rabiš mašino za gokard, poznam enga k ma od mitota mašino, saj mislem da jo ma še. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ej sm ze prej reku, da bo motor moj!!! :fight2: :fight2: :fight2: , ti mas lahko grabn, pa ga sabo nes! hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 masino bi js-js-js meu!! :) mislim, en gokart mam v mislih, pa mi tistih 5,5 konjev od kosilnce ni dost... :D ← :topic: Zok, če resno misliš mam jst mašino od rs250 - gokard s 60konji bi pa že šu nekam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se