C4V4L13R Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 škoda k ni silvester polet :doze:
KRIK Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 ja no pa nej bo še z moje strani. vse najbolše, pa velik varnih pa zabaunih kilometrov a ne. :OK: :yea1:
NSR_FReAK Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 jap, fajn bi blo da nas je čimveč ja.... aja pa vete koga smo še pozabli... kukeca, on je v bistvu prvi zgasno, kljub temu da se je na koncu ko sma mdva z nsr-freakom že praktično ležala prikazal in často pijačo, katera je bila po moje pika na i....hehehe, ampak vseeno se mi zdi da si bota z brodarom naslednič delila stroške za milke :D :D Neja me fukaj da je meni tut plačo? sn 10000% da me ni blo takrat tam. Al sn na WCju spal al pa sn na letu spal :D lp, FReAK.
_Nejkooo_ Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 ja nevem če je tebi, pomoje si ti bil na veceju takrat ja, sicer pa sn jaz okol sebe bolj bogo vido, tak da možno da si tud zraun bil :D :D
kukec1 Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 lol ma vi niste normalni, 1 tedn po "čagi" se vi spomnite 36 strani napisat o tem kak je blo vuni :D ja nsr_freak, sej prvo ko sem prišo tja sem šel na wc pa sm tebe vido :D sam me nisi neke poslušal :D zgleda da si spal :D pol pa sm še tak nejkota pa gregeja vido kak sta se objemala....ne med sabo da nebo kdo mislo :D drugič pa manj :beer2: :drunk: , da se bomo lahko eni normalno vsedli v gostilni ne pa da je vse pobruhano :P
Stig Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Moj frend je šel enkrat mal preveč :drunk: na motor in je pozabu da je imel disc lock gor...in je (ker je vztrajen) večkrat poskušal speljat, tako da je nesrečnik zavoro (čeprav ne vem kako mu je to uspelo) :slap: ...
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) Toti disc lock je kurba ja... Jaz se vedno zadni moment spomnim da ga mam gor :D na srečo pa še nisn nikoli pozabo potem ga dat dol tak da še nisn nič počohal al pa poškodoval :P tok tok (po lesu) Popravljeno November 24, 2006. Popravil Brodar
_Nejkooo_ Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 lol ma vi niste normalni, 1 tedn po "čagi" se vi spomnite 36 strani napisat o tem kak je blo vuni :D ja nsr_freak, sej prvo ko sem prišo tja sem šel na wc pa sm tebe vido :D sam me nisi neke poslušal :D zgleda da si spal :D pol pa sm še tak nejkota pa gregeja vido kak sta se objemala....ne med sabo da nebo kdo mislo :D drugič pa manj :beer2: :drunk: , da se bomo lahko eni normalno vsedli v gostilni ne pa da je vse pobruhano :P - v bistvu se jaz niti ne spomnim s kom sn se objemal, dobro vsaj spol je bil nasprotni :D :D , ja drugač pa naslednič, bo še hujše :D :D ... sej ne, ampak z brodarom mata čez vso zadevo ne. mi vsi se strinjamo s tem, tak da nimata pravice veta :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 ti se kar tolči ja po glavi, ker naslednjič neomo šparali z milkami :D :D
FlamE#7 Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 a bo kdo slučajno na rogli za novo leto od tu :doze: ?
Čamac Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 CBR :kva2: To pa more zategnit ne :P
Gregc Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 CBR :kva2: To pa more zategnit ne :P Mene bolj zanima, kako se zadeva ustavi, in pa kako zdržijo tele skupaj zvarjene slamice tako moč...
NejcZ Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Sm gledal tole malo prej := Tole more bit kr mašinca ja :kva1:
_Fingi_ Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 o ja.... more met kr fajne pospeške tole :devil: sam....sam edina bremza k je je mejhn disk zadej... hm...nebi jest to :grrr :headbang: :headbang: drgač bi pa lohka mal močnej ogrodje naredu ... na tole lih ene 100cc sede :slap: lp
kukec1 Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 nekje sem že posnetke vidu od tega... sam je čist mim ker ko daš gas ga sam suče.... bom poiskal nekje.. LP
BlackDoc Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 uja inexs izh bara sm treu da mqm 18let pa mi je dala lupčka pa še pospics u pizda sn pjen ku kuravaba
JMatic Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 (popravljeno) ja vidmo hahaha :> vse razymm sam besede POSPICS ne :> Popravljeno November 26, 2006. Popravil mitofreak
kklemn Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 uja inexs izh bara sm treu da mqm 18let pa mi je dala lupčka pa še pospics u pizda sn pjen ku kuravaba štekamo da si pjan... ampak od česa ?? :? :D
JMatic Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 ja ce muj lupcka dala..more bit pjan :>
BaHa Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 kwa je pankrti zanikrni :devil: kwa poweste :P jebo se tist 600ccm gokart kr tist kokr vidim je narejeno samo za se ubit :D :slap: kdaj ga gremo kej zurat ? :D :evilgrin:
KRIK Objavljeno November 26, 2006 Opozori Objavljeno November 26, 2006 no evo dns pa tud jest prisilno končal letošnjo sezono :( se revčk noče več z mano vozt, pa je ribnu :ninja: :headbang: no pa bo zdej lepu spet dela čez zimo lp, KRIK
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se