NejcZ Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Men tudi ne dela :S Mamo jim, pa lih zdj k rabm jao :S
_N3jC_ Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 A kdo ve kje bodo kj slike od velike nagrade motosveta objavl :P :P
Gixxer Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 ja zdaj meni ze tud dela ja :D vsaj z nekaterimi :D
JMatic Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 a se komu ful nenormalno vn mece linijo ? sm na siolu, 1 mega, staticn ip ker mene je vceraj pa danes vn metalo na vsake 2 minute.... aja ce vam msn vn mece...instalirejte si GAIM. program je klon MSNja narjen zalinux, sam je tut za win instalacija... mas pa support za msn, yahoo, irc, icq...
Stig Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Slike in filmi so že... :OK: Ja, moj cilj do glavne dirke je, zgubit par kilogramov, natrenirat progo in se psihično pripravit...do 16.12. si bom tudi nabavu čelado iz karbona in dirkaški kombinezon, zbiram pa tudi svojo navijaško it pit-stop ekipo... :lol: hehe...kdaj gremo trenirat? Js grem v nedeljo navsezgodaj zjutri tja... tam okol 9h bom tam... Pride še kdo?
Roky Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 ojla roky jst hodim na strojno šolo Aha,aha sm mislu, da si na kšni Iskri v Kranju :) No sej drug let se vidmo na cest :naughty: gapi kva,čeb ti mene u Črnučama pobral 16.12,če se ti da...Bom na zabavi paradajze vate metov k boš furov :grim :OK:
JeRn3j Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) hehe...kdaj gremo trenirat? Js grem v nedeljo navsezgodaj zjutri tja... tam okol 9h bom tam... Pride še kdo? pomojem si mrzu useen :grim vam bo gapi pokazu kak se fura ;) :winkiss: grčo reku da obvlada Aha,aha sm mislu, da si na kšni Iskri v Kranju :) No sej drug let se vidmo na cest :naughty: gapi kva,čeb ti mene u Črnučama pobral 16.12,če se ti da...Bom na zabavi paradajze vate metov k boš furov :grim :OK: pridš ti tud... lepo :OK: bomo kafe kr preskočl, pa direkt na pir na puno prešaltal :OK: :OK: :OK: se že veselim... velik vas bom spoznou :OK: upam da si vas bom zapomnu :D Popravljeno December 7, 2006. Popravil JeRn3j
_N3jC_ Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 pomojem si mrzu useen :grim vam bo gapi pokazu kak se fura ;) :winkiss: grčo reku da obvlada Ah sj gapija brez veze omenjat :P on je itaq razred zase :OK: :OK:
Roky Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 pomojem si mrzu useen :grim vam bo gapi pokazu kak se fura ;) :winkiss: grčo reku da obvlada pridš ti tud... lepo :OK: bomo kafe kr preskočl, pa direkt na pir na puno prešaltal :OK: :OK: :OK: se že veselim... velik vas bom spoznou :OK: upam da si vas bom zapomnu :D Hja upam, da se pojavm ja...Nism pa še sigurn :huh:
bladzo Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Gapija bo lahko dobra vožnja pripeljala samo do superfinala, tam pa se bo za vse začelo znova in vožnja ne bo več štela.... Sicer pa več kaj se je dogajalo tukaj ... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2999
gapi Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 (popravljeno) gapi kva,čeb ti mene u Črnučama pobral 16.12,če se ti da...Bom na zabavi paradajze vate metov k boš furov Pa može. Se bova zmenila. Čeprov bo šla pomoje tut moja mal zame navijat :P P.S. Jst morm bit tm najkasnej ob 20.00, seprav bom šu od doma okol 19.30 Gapija bo lahko dobra vožnja pripeljala samo do superfinala, tam pa se bo za vse začelo znova in vožnja ne bo več štela.... Točno tako! Če mi ne bo kak grčo avta sabotiru (čeprov se je dans že sam, k ga je blo treba mal šlepat :P ). Drugače imam pa ravno toliko možnosti kot ostali 4je v superfinalu (če pridem tja). Mah mičken bom še prebral motosvet, pol pa nej zmaga najbolši :OK: Popravljeno December 8, 2006. Popravil gapi
Čamac Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Pizdarija mi pa ki nismo z lj pa neo nič z gokardi :(
_N3jC_ Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ja še v mariboru bi mogl kdaj kšno motosvet zabavo nardit hehe :P a mate kšne karting proge .)
dirkac24 Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 mam sam en uprašane ker motor mn crkava:-aprilia rs125 -cagia mito 125 prosim odgovorite :kva2: :kva2: da se bom lažje odločil pri nakupu
mAc10 Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 mam sam en uprašane ker motor mn crkava:-aprilia rs125 -cagia mito 125 prosim odgovorite :kva2: :kva2: da se bom lažje odločil pri nakupu daelim evolution
Stroj Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 The same shit .) Edino RSk se da več dobit k so novejši letnik ( 0d 01 do 05), medtem ko je mitotov teh letnikov zelo mal, so samo 2000>, se pa najde tud kašn novejši
Gixxer Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ja še v mariboru bi mogl kdaj kšno motosvet zabavo nardit hehe :P a mate kšne karting proge .) V dvorani zal ne...drgac pa poleti pa mislim da nekaj je ja... Je pa res, da se v Mariboru v tej smeri ne dogaja nic! Nimamo ne kaksnih delavnic, kaj sele kaksna velika motosvet srecanja oz. tekmovanja... mam sam en uprašane ker motor mn crkava:-aprilia rs125 -cagia mito 125 prosim odgovorite :kva2: :kva2: da se bom lažje odločil pri nakupu Pa kaksno vprasanje?! To je odvisno kak bos z motorjem ravnal. Ne mores kar vsega posplosit in rect, kaj sedaj prej oz. kasneje crkne. Debat o razliki med tema dvema motorjema je bilo ze ogromno! Kupi tistega ki ti je bol vsec in to je to...
_Nejkooo_ Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 V dvorani zal ne...drgac pa poleti pa mislim da nekaj je ja... - ja z gokardi bo bolj bogo pr nas v mb-ju, sicer so bli pred leti pri dvorani tabor, pa nekoč tudi pri tamu, ampak je zaj vse to propadlo, mogoče čez par let...hehehe
JeRn3j Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 mam sam en uprašane ker motor mn crkava:-aprilia rs125 -cagia mito 125 prosim odgovorite :kva2: :kva2: da se bom lažje odločil pri nakupu defenitivno honda cbr 125 :grim :grim :grim
k0ci Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 mam sam en uprašane ker motor mn crkava:-aprilia rs125 -cagia mito 125 prosim odgovorite :kva2: :kva2: da se bom lažje odločil pri nakupu ja odvisn kaj delaš z njim vedno treba tankat dobro olje (4k liter) ter ga ogreti (60 st.) preden ga tiščiš :D in načeloma z njim nebi smelo biti težav, je pa vse enako, rs ali mito, ker imata enako navite mašine če se boš odloču za mitota, ga bom jst v kratkem prodal (pozimi ali zgodaj spomladi) je pa 2000 letnik, menjan cilinder, ležaji,..pred 3000km več info na PM ali me dodaj na MSN (v profilu)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se