reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 še riskota počakamo, da pride napisat, ker je bolši :lol1: :lol1: :lol1: mah vm jst povem... MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :naughty: :naughty: :grim
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 hmm... reesko maš nick, najbolji pa ti je mito.... ni to neko protislovje :D :D
Čamac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Saj bi bil Mitko samo so že vsi taki niki zasedeni zarad mnogih občudovalcev Mitota .)
reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 moj mito je že tko hud brez da si dau jst nick mito cagiva mity...cagivči...pa karkol buzi & stuff :devil: čakte da najdem film... k sm eno nsro tko pojedu da glava peče... morte vidt moj štart na 13k rpm :D (no sej pol je zaribal) :cry:
_ales_ Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 no da se še js posrjem ker je bolši.- SV rules :grim (no sej pol je zaribal) :cry: nč novga :P :D
Gixxer Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 moj mito je že tko hud brez da si dau jst nick mito cagiva mity...cagivči...pa karkol buzi & stuff :devil: čakte da najdem film... k sm eno nsro tko pojedu da glava peče... morte vidt moj štart na 13k rpm :D (no sej pol je zaribal) :cry: in smo nasli point vsega tega :P :D nemeresnojematpress :D
k0ci Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 ...ma dej brez veze se kregat k vsi vemo (tut rs driverji sam jih je sram priznat), da je mito boljši v vseh pogledih :P ........and the show goes on :devil:
_ales_ Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 :lol1: vsak svojga osla hvali, js pa pravm da je vse isto :grim
play Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Tabolš, da se nardi eno anketo da vsak lhk glasuje za svojga favorita po pa še en drag race kot sem že preh tut napisov :D
JeRn3j Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) mah vm jst povem... MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UUUUUUUuuuuuuuuuuummmmmmm Kkkkrrrrrrrrrrrrssssssssssssssttttttttttttttttttt :naughty: :naughty: :grim :lol1: mitopowerpress Popravljeno December 10, 2006. Popravil JeRn3j
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 eh pubeci, jaz vam tak povem... mito, rs, gor al dol, ko bo prišo cavalier s svojo ybr-ko na turbo-nitro-kerozin pogon bote vsi lahko šli spat :D :D :D... pa bilokaki motor mate, makar je ninja, nimate šans ne :D :D
JeRn3j Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Tabolš, da se nardi eno anketo da vsak lhk glasuje za svojga favorita po pa še en drag race kot sem že preh tut napisov :D dej že mer no :angry:
reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) forget it... Popravljeno December 10, 2006. Popravil reesko
k0ci Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) Tabolš, da se nardi eno anketo da vsak lhk glasuje za svojga favorita po pa še en drag race kot sem že preh tut napisov :D ne to ne bo šlo, ker je rs-k več in bodo prevladale v anketi sej veš: tko ko če bi bla anketa ker avto je bolši: clio(rs) ali ferrari(mito) veš d bodo clioti(rs-e) zmagal, ker jih je več kot ferrarijev(mitotov), pa vsak svojga hvali :devil: Popravljeno December 10, 2006. Popravil k0ci
GrCaR Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 eh pubeci, jaz vam tak povem... mito, rs, gor al dol, ko bo prišo cavalier s svojo ybr-ko na turbo-nitro-kerozin pogon bote vsi lahko šli spat :D :D :D... pa bilokaki motor mate, makar je ninja, nimate šans ne :D :D :worship: :worship: :worship:
Gixxer Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 eh pubeci, jaz vam tak povem... mito, rs, gor al dol, ko bo prišo cavalier s svojo ybr-ko na turbo-nitro-kerozin pogon bote vsi lahko šli spat :D :D :D... pa bilokaki motor mate, makar je ninja, nimate šans ne :D :D hahahahaha celi cas se ze smejim, sam zdaj pa se se bolj :lol1: :lol1: :lol1: ja pazite se cavaliera, sam da zrihta to cez zimo :P :kva2:
play Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 dej že mer no :angry: Kva si naježen spet :grim :grim
reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 ej...koci vs use poowna :devil:
JeRn3j Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 ne to ne bo šlo, ker je rs-k več in bodo prevladale v anketi sej veš: tko ko če bi bla anketa ker avto je bolši: clio(rs) ali ferrari(mito) veš d bodo clioti(rs-e) zmagal, ker jih je več kot ferrarijev(mitotov), pa vsak svojga hvali :devil: ejej tist clio sport 200KM :devil: more pa kr trgat... a ga je že kdo vidu u živo al pa se je furov :devil: da mal prešaltam temo ..
k0ci Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 eh pubeci, jaz vam tak povem... mito, rs, gor al dol, ko bo prišo cavalier s svojo ybr-ko na turbo-nitro-kerozin pogon bote vsi lahko šli spat :D :D :D... pa bilokaki motor mate, makar je ninja, nimate šans ne :D :D :lol1: ko bo to vidu bo znoru :kva2:
JeRn3j Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) forget it... :P :OK: pametni odneha ;) se vid da si na bežigradu jst pa na ledini :fredy: :lol1: ko bo to vidu bo znoru :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: sam res... že tak se ful sekera k ga sesalci prehitevajo :lol1: Popravljeno December 10, 2006. Popravil JeRn3j
Čamac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 _Nejko_ : :worship: k0ci : :worship:
reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 ne me jebat..folk če ste vi normalni :D
Čamac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 :P :OK: pametni odneha ;) se vid da si na bežigradu jst pa na ledini :fredy: Uuuu bežigrajska elitaaaa :OK: _Nejko_ midva bi tui tja hodla če bi bla z lj ne? :D
reesko Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 a maš kej prot bežigradu...te bom s knjigo po glav :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se