_Nejkooo_ Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 čaga je bla, ni kaj, naslednje leto spet pridemo iz štajerskega konca, upam da v večjem številu :D :OK: :OK:
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 nono smo vidl u živo kok sm jst "tih" sploh pr tep... pa sploh tep si neupam nč rečt.. k bi me prefuku :lol1: :baa: :grupni: a to namiguješ da me TI tepeš :lol1: al nevem kaj si mislu...bl razlož tole :D
FlamE#7 Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ne, pač da ti odkrito povem svoje mnenje... in ko mislim da se jebi se jebi, me ni bit za kej strah takih k ste vi :grrr :yawn:
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ah no no mulc...jst nism nč slabga napisu o teb...tko da ne se tok jezit... drgač pa men če boš reku za brezveze pa da boš to nevem kok resno mislu...pol veš kaj bo...
Čamac Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ah no no mulc...jst nism nč slabga napisu o teb...tko da ne se tok jezit... drgač pa men če boš reku za brezveze pa da boš to nevem kok resno mislu...pol veš kaj bo... :fight1: mogoče to? :P
NejcZ Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Make peace not war! :friend1:
FlamE#7 Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ah no no mulc...jst nism nč slabga napisu o teb...tko da ne se tok jezit... drgač pa men če boš reku za brezveze pa da boš to nevem kok resno mislu...pol veš kaj bo... kaj bo spet trojni zlom roke :P :P :P
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 če se ti zdi smešn tole glede moje roke prid...pa ti jo bom tko odlomu da res ne boš mogu NIKOL več jo uporablat...ker to je pa men ena stvar k mi je res NESMEŠNA...mal pazi... pa nč se ne kregava mi2...sva normalno kolega...sam to da bo pa kdo kej lomu...to pa lih ne bo...vsaj mene ne .)
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 a se kdo krega?...sam povedu sm... noben se ne krega...se morm lih zdej 1x slišat s flejmom..bo dau za eno pivo :D
FlamE#7 Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 jst tut nism reku da bom kogarkoli tepu al pa karkoli pač sam dal se pa vam ziher nebom.. magar če jih dubim, reesko čist odpru greznco :P :P tist glede pera bomo pa še vidl.. itak si ti men dovžn še iz planine k sm ti rit rešu :evilgrin:
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 kr odpru ja... mah si ti men doužn tud veš...se bova to mi2 že zmenila... dej ne bom več kle pisu..k pol mam živčna nagnenja :D
JeRn3j Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 noben se ne krega ... sam tle kr neki nabijata poste, k noben ne ve zakwa se gre... al pa vemo 10% .)
gapi Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 (popravljeno) Ma blo je kul, edin tole z striptizetami na konc mi je zajebal sceno :BUA: sej navsezadnje je bla sam zabava, sam to pol punci razložit :? Kje sta unidve med 150 ludmi okol, lih mene najdle, jst nikol nam vedu. Polkroga sta se okol sprehodile, pol sem pa že vidu kako sta navalile name :headbang: svašta. Kriv je pa YAMAHA k je reku da sam še to počakamo :angry: Sej pol sm mu stresu v zameno pol večerje v meku :D Popravljeno December 17, 2006. Popravil gapi
_ales_ Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 a kdo kej ve kdaj bodo slike??? oz kdo vse so slikali???
<=YaMaHa=> Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Ma blo je kul, edin tole z striptizetami na konc mi je zajebal sceno :BUA: sej navsezadnje je bla sam zabava, sam to pol punci razložit :? Kje sta unidve med 150 ludmi okol, lih mene najdle, jst nikol nam vedu. Polkroga sta se okol sprehodile, pol sem pa že vidu kako sta navalile name :headbang: svašta.Kriv je pa YAMAHA k je reku da sam še to počakamo :angry: Sej pol sm mu stresu v zameno pol večerje v meku :D hehehehe...kwa je zdej gapi!?sta ze prjatla s tvojo al ti jih je odrezala :P Sam ej zdej sm pa jst kriv???ma lih za roko te nism vleku h tistim striptizetam :D no mel smo se fajn a ne... :OK: :whistle:
gapi Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Ja itaq da si ti kriv. Sm slišu da si jima ti reku da morta mene pohopsat :P Ja sva se pobotala, sam veš da je to mal krhko zaenkrat :( Sicer pa fantje mojih slikc prosim da se vzdržite .)
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 (popravljeno) sam jst bi jih še usen rd vidu :devil: PM :D **pa ne zarad striptizet...ampak zarad gapija :fredy: Popravljeno December 17, 2006. Popravil reesko
GrCaR Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 sam jst bi jih še usen rd vidu :devil: PM :D **pa ne zarad striptizet...ampak zarad gapija :fredy: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 ja kdaj bom lahk gapija vidu no!!!???!!!??? nazadne jsm ga vidu v spodnjih hlačkah 2 mesca nazaj....ker drugač je zmer brez :devil:
Roky Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 O LOL gapi kva ti delaš :lol: Gapi men zrihti tvoje slike, da se bom lahka mau nasmejov :lol1: Oprost sam men je mau smešn tole :lol: Jebač 1A :OK: pa prlet kej na MSN :winkiss:
<=YaMaHa=> Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Ma kaj slike fantje...mamo video materjal od gapija :D :OK: :whistle: No fajn da sta na ql k bi bla res mal bedna scena da bi se zarad česa tazga končal .) ma sej veš gapi...dvakat jo dobr zagunci pa bo čist pozabla ;) :P :yea1:
gapi Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kako veš da sm jo dvakrat :blink: Mah kul je...zaenkrat. se lahka vse še poslabša, zato lih niso kul kake slikce al pa filmčki...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se