GrCaR Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 se opravičujem za pizdarijo, bomo rešila osebno evo sva se zmenla na MSN-ju, sva se opravičla en drugmu in tut tle se mu javno opravičujem, za tisto objavo,čeprov jo je narobe razumel. V tisti objavi ni blo mišljene nobene žalitve. Make peace, not war :)
C4V4L13R Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 evo....midva sva rešila zadevo...pivo je zakon :OK: hehehe zdej pa brez žalitev ipd. kr se mi zdi neumn pregovarjat glede tega....k smo že pr tem...morm še enkrat povedat d sm začetnik v motociklizmu in se še vedno učim glede teh zadev (sej se celu življenje učimo), tku d ne mi zamert če pride kej neumnga vn, ampk velik stvari sm tud od drugih pobrav... sej ni prepovedan razmišlat...al? torej grcar še enkrat oprosti
Irencko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 haha, koj mir ku pridm zravn :P hecam se :blush: no pa le nista iz tiste moke... kr fajn dečka :whistle: :OK: papa!
reesko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 fantje pobijte se :P drgač pa jst sm prot grčarju :devil: pussyce sta se usrala :D
Irencko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 pssssst... bod priden :whistle: hehe... papa!
reesko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 ne ne...jst za zato da likvidiramo grčarja :nono:
Stig Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Ah...fantje, takih stvari se ne rešuje s pestmi...to se da čist lepo rešit z enim dragom :D ...ali pa eno downhill vožnjo po izredno ovinkasti cest...pol pa pač tisti k zmaga dobi od drugega motor :P A proda kdo minimoto?...da je kolikor tok v voznem stanju...novega se mi najbrž ne splača kupit a?
GrCaR Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Ah...fantje, takih stvari se ne rešuje s pestmi...to se da čist lepo rešit z enim dragom :D ...ali pa eno downhill vožnjo po izredno ovinkasti cest...pol pa pač tisti k zmaga dobi od drugega motor :P A proda kdo minimoto?...da je kolikor tok v voznem stanju...novega se mi najbrž ne splača kupit a? kok daš? moj dela, nova cinšpula, sam sistem za vžig se je zebu, tko da bi blo treba tist nekje dobit. drugač pa leti :OK:
Stig Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 dej kako sliko, da vidm... Sklepam da je sistem za vžig vrvica za vžgat :P
GrCaR Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 dej kako sliko, da vidm... Sklepam da je sistem za vžig vrvica za vžgat :P ja, pa tista plastika okol, k ma notr zobčke, da zavrti ˝magnet˝
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Ah...fantje, takih stvari se ne rešuje s pestmi...to se da čist lepo rešit z enim dragom :D ...ali pa eno downhill vožnjo po izredno ovinkasti cest...pol pa pač tisti k zmaga dobi od drugega motor :P A proda kdo minimoto?...da je kolikor tok v voznem stanju...novega se mi najbrž ne splača kupit a? torej če grčar zmaga, dobi od cavaliera ybr-ko....heheheh, nevem če bo ravno navdušen, razen da seveda dobi še zraun par "buteljk" nitrota. :D :D :D :D :D
Gixxer Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 torej če grčar zmaga, dobi od cavaliera ybr-ko....heheheh, nevem če bo ravno navdušen, razen da seveda dobi še zraun par "buteljk" nitrota. :D :D :D :D :D nejc:
rs fan Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 če se bote mlatl prodajam kije iz dobrega lesa :P za dirkat je pa ja škoda motorjev laufita po hribu dol bo bol zanimiv :OK:
C4V4L13R Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 nesporazum sva rešila po odraslo....ko se zagledamo častimo pivo en drugmu :D :P kaj bi mi slovenci brez piva :doze: če se bote mlatl prodajam kije iz dobrega lesa :P za dirkat je pa ja škoda motorjev laufita po hribu dol bo bol zanimiv :OK: bi bla bol razbita ko če se stepeva :lol1:
JeRn3j Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 bi bla bol razbita ko če se stepeva :lol1: za grčarja ne dvomim :lol1:
C4V4L13R Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 dobr d mene noben v živo en pozna :blush: :P
Frodo Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 dobr d mene noben v živo en pozna :blush: :P TRY AGAIN... :naughty: K jaz te poznam... ;)
reesko Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 frodo dej ti men povej s kje si... ker men se zdi se mi2 poznava :D
C4V4L13R Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) ekonomska 3.c? sm te ni dost tle al? Popravljeno December 20, 2006. Popravil C4V4L13R
Noise Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 Fejst družba ste!!! PS: A poročilo ste vidli? http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3014 Čez nekaj ur še galerija + film !!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 uff noro je blo ja, z brodarjem sma samo zarad te čage prišla iz maribora, in ni nama bilo žal, tak da naslednje leto se spet vidimo, če ne kje prej :D :D :D
k0ci Objavljeno December 20, 2006 Opozori Objavljeno December 20, 2006 dobr d mene noben v živo en pozna :blush: :P kaj ne sej sma skup izpit delala :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se