Gixxer Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 pa daaaaaaj zaj mi je pa zal da sem tolko pil :D da bi se dozivel to :D
NSR_FReAK Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 pa daaaaaaj zaj mi je pa zal da sem tolko pil :D da bi se dozivel to :D Varo prideš do mene na kozarček? lp, FReAK.
Gixxer Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ti se kuj norca delaj ja :D liter totega tvojega vina vceraj je blo dovol za nekaj cajta :D
JeRn3j Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Vidm da ste se mel super :D matr sm vam fouš :doze:
Gixxer Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 kaki bo sele piknik v mariboru :OK: saj vete, stajerci smo znani po tem da (pre)globoko pogledamo v kozarec :P :OK:
norc 16 Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 kaki bo sele piknik v mariboru :OK: saj vete, stajerci smo znani po tem da (pre)globoko pogledamo v kozarec :P :OK: na pikniku se vam pridružim včeraj pa ni blo prevoza za v mesto
JeRn3j Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 kaki bo sele piknik v mariboru :OK: Sam da bo :OK: :D
reesko Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 fantje vi sploh ne veste kaj je žurka...lublana vs use povoz...štajerce ene :D
Čamac Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 fantje vi sploh ne veste kaj je žurka...lublana vs use povoz...štajerce ene :D Glede tega se pa res strinjam ja :) LJ je 10x večja čaga :OK: Samo niste pa ljubljančani ravno taki čagatori... :P
reesko Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ma vi ste res eni čagovci....prvič slišm to besedo.. no ja...sej nekje krožjo slike...kako smo ga pil..sploh pa jst pa žigc :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 fantje vi sploh ne veste kaj je žurka...lublana vs use povoz...štajerce ene :D res je da se v ljubljani dost več dogaja kot pr nas, ampak mi štajerci si naredimo sami čago kjer je ni, kar pa za vas ne bi upal rečt.... vsaj večina no, ne rečem za vse....hehehe ma vi ste res eni čagovci ....prvič slišm to besedo.. no ja...sej nekje krožjo slike...kako smo ga pil..sploh pa jst pa žigc :D - reče se čagatori, ne pa čagovci...hehehe :D :D :D
D_u_H_e_C Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ma vi ste res eni čagovci....prvič slišm to besedo.. no ja...sej nekje krožjo slike...kako smo ga pil..sploh pa jst pa žigc :D reesko čaga je zate to da se ga do kome napiješ?? to niti malo ni čaga ampak pač navadna pijanica :D
C4V4L13R Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 dejte dejte fantje pha taveča fešta je v dolenski zidanci :P :OK: :D
Stroj Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Največja fešta je tm, kjer se s prjatli dobi pa da je absint zravn :devil: oz. bolje rečeno, največja koma je tm
C4V4L13R Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 ufff...vi ste prenapredni zame lool js sm raj za preverjeno ;)
DIESEL Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 če so tapravi veseljaki pa pivci skup ni važn od kod si :D
reesko Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 reesko čaga je zate to da se ga do kome napiješ?? to niti malo ni čaga ampak pač navadna pijanica :D ja kaj pa je ČAGA...jebemti štajerce... :D jst sm že mislu da sm prou zastopu ...
Fric Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Kjer je LAŠKI PIR pa REFOŠK tm smo mi :OK: :OK: :OK: :OK:
C4V4L13R Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ni važnu kva je sm d je bul redku k šmer :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 najboljše so milke, kajneda nsr_freak :D :D
k0ci Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 dejte dejte fantje pha taveča fešta je v dolenski zidanci :P :OK: :D :OK: vsaj eden ki ve kaj je fešta Največja fešta je tm, kjer se s prjatli dobi pa da je absint zravn :devil: oz. bolje rečeno, največja koma je tm tut absint mamo, če ne verjameš ga grem takoj lahk slikat :P sploh pa ste vsi lahko tiho, dokler ne dobite take diplome :lol1: [attachmentid=88872] pijanska_diploma.rtf
C4V4L13R Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 zakon! haha kjes tu dubu koci? tut absint mamo, če ne verjameš ga grem takoj lahk slikat :P kva pa mi dolenci nimamo :P
NSR_FReAK Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 najboljše so milke, kajneda nsr_freak :D :D Prite kaj v MB, vama z atejom nejkotom pokažema kaj je čaga! je tako amsterdamc Nejko? Milka pa itaq rula! VaroDriver pa ne mi rečt, da se nebi prilegel sedaj kozarček vinčeka, mojega vinčeka....? P.S.: Drugič mi verjemi ko ti rečem, da je močno :P :P lp, FReAK.
Čamac Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 ja kaj pa je ČAGA...jebemti štajerce... :D jst sm že mislu da sm prou zastopu ... čaga = žurka po vaše :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se