Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

etanol bol točno...sm se pozanimov :P

da me slišjo nekdanje profesorce :whistle: po slabem letu že vse pozabu odkar niam kemije :blink:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

js sm biu na drzavnemu v 9. klasu... sam letos popravca, pa komej na 2 spravu :S

ta kranska gimnazija prow sux

Objavljeno

kemijo je tko lepo zabit pr osredkarci (ce hod kdo na vegovo ve za kaj se gre hehe) :OK: :OK:

Objavljeno

ah ta kemija...sm 3. letnik gimnazije pa se mi zdi da se do zdej nism nč novga nauču :blink:

Objavljeno

ah ta kemija...sm 3. letnik gimnazije pa se mi zdi da se do zdej nism nč novga nauču :blink:

mja... js se letos se nc nism... oz. kar sm se naucu je ze pozableno :D (naj bi se nadgrajeval sam... je**s)

Objavljeno

ja samo jst sm meu prvi letnik 4, drugi 3, zdej mam pa spet 4 trenutno....ne vem kako mi rata sploh...ma še letos pa je konc :)

Objavljeno

- no če si pa vsi tak želite absintha pa bomo poskrbeli da bo na pikniku spomladi prisoten, in to v najhujši različici, samo ne mi pol jokat...hehehe

:OK: To ja ... tega še nism nikol probu... pa bi rad... :OK: :D zrihtite :D

Ekole fantje... jst se že oogreevammm v Areni... bo treba letos tole sprobat :OK: kak se pi vi kj ogrevate, al se sam grejete (C2H5OH) :D :OK:

[attachmentid=88900] :OK:

post-10875-1167443135_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

aja :? kako se ga pa pije :? mi smo tu tku pil ko šnopc pač v deci kozarc pa ruk, mogoče veš točno kak se pije to :?

http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe

u bustvu das cuker na zlicko k a luknce pa pol CEZ slivas ledno hladno vodo da zelen absinth dobi motno barvo.

zato k je bolsi ledeno hladn :>

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno

zmejeno :OK:

čak kaj je že to, nimam kemije že dve leti, pa sm vedu včasih

čisti etanol ja...hehehe, ni prijetno niti če si ga po kaki rani poliješ kaj šele da ga spiješ al pa direkt v žilo

hehehe :D :D

Objavljeno

http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe

u bustvu das cuker na zlicko k a luknce pa pol CEZ slivas ledno hladno vodo da zelen absinth dobi motno barvo.

zato k je bolsi ledeno hladn :>

sam unga ne razumem v kakšnem razmerju je potem voda pa absinht, kerga je več ne vem :?

Objavljeno

pa folk poglejte, sploh ni smisel zabave v alkoholu. Jaz recimo sploh ne pijem, pa se vseeno znam zabavat :OK: :P :slap:

Objavljeno

pa folk poglejte, sploh ni smisel zabave v alkoholu. Jaz recimo sploh ne pijem, pa se vseeno znam zabavat :OK: :P :slap:

ahhaahahahah, ti ne samo da piješ, ti z zabavo že končaš, ko se v bistvu še sploh ni začela,... o vzrokih ne bomo razglabljali ne :D :D :D :D

Objavljeno

pa nebi glih o tem vec ne :D

aja pa napolnili 600 strani :OK:

juhu 600 strani :OK: Varadero nazdravi s kakšnim vinom :D

Objavljeno

po možnosti od nsr_freaka :D :D :D :D :D

Objavljeno

kar neki :blink:

indid :blink:

Objavljeno

sam unga ne razumem v kakšnem razmerju je potem voda pa absinht, kerga je več ne vem :?

am nvm to....dokler se cukr ne raztopi :>

Objavljeno

:lol1:

in pol bi bli vi rs-ovci jači od mitovcev :lol1: če pa vas ena endurca poč :P

ampak najjači je un avto z tisto velko prikolico, ko piska neki ko mimo pride :lol1:

Objavljeno

--> zanimiv filmček :D

huhu tale kateem gre pa kr faaaaajn :eek: :eek: al pa če un tip z aprilio ne zna furat :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!