Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Joj tote euro denarnice so šele kurac :BUA: Prokleti kovanci ej zakaj ne morejo bit tut za manjše cifre bankovi ne pa sama kovina ko v starih časih :(
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) 666 brodarrrr, preklet siiiiiiiiii...hahahaha Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Jojojoj hvala bogu da je mimo :D Samo takih cifer ne... :glare:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 brodar vraževern hehehe in to pretirano...hehe :D :D
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Eh eh fanjte nisn jaz nič pretirano vraževern :) Samo jebi ga tak je na naši šoli da je 30% dijakov zabluženih metalcov in nekako nočem preveč zahajat v ta krog... Kvečjemu v krog, ki je proti njim.
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 krog ki je prot njim... hmm... mogoče hare krišna :D :D :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Eh eh fanjte nisn jaz nič pretirano vraževern :) Samo jebi ga tak je na naši šoli da je 30% dijakov zabluženih metalcov in nekako nočem preveč zahajat v ta krog... Kvečjemu v krog, ki je proti njim. čefurji? :blink: :blink: :P
Fric Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) Najbol se splaca bit nevtralen jih vsaj nebos zmer dolil po glavi hehe :OK: :OK: :OK: Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil Fric
norc 16 Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 evo še te moj 666 odgovor. če ste že vsi tak vraževerni
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 heheheh še en satan, brodar že maš družbo :D :D
JMatic Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 pismo..najbl je zajeban k sm su prej na kofe pa je bla 200sitnih, zdj je pa en Euro...
Fric Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 ja to bo zdj kurac k bojo kr use zaokrozl ce ne zdej bodo pa cez 1 mesc to je sigurno in pol bo piva tut 2 eura names 400(naprimer) :BUA: :BUA: :BUA:
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) ja pizda pa burek je 478... 2 € matr jim se je podražu za 6 % :angry: svinje... in pol usi pravjo, da se zaraadi uvedbe evra cene ne bodo zvišale... moj kurac ja :angry: aja drgač FIAT TIPO se prodaja če koga zanima PM :P Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil JeRn3j
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 čefurji? :blink: :blink: :P zakaj pa to? V MBju ni neke izrazitih čefurjev tak da ne poznam dobro te scene... :D Najbol se splaca bit nevtralen jih vsaj nebos zmer dolil po glavi hehe :OK: :OK: :OK: Eh neom jaz dobo po glavi .) evo še te moj 666 odgovor. če ste že vsi tak vraževerni jojojoj midva sma nesrečna dans :BUA: ja pizda pa burek je 478... 2 € matr jim se je podražu za 6 % :angry: svinje... in pol usi pravjo, da se zaraadi uvedbe evra cene ne bodo zvišale... moj kurac ja :angry: aja drgač FIAT TIPO se prodaja če koga zanima PM :P haha ti pa maš veselje s temi oglasi ha? :P Ni pa lepo od tebe napizdovanje folka :nono: hehe :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 ja itaq...zdej bo usak kufe zih 1€ :angry: , navadne denarnce bojo pa res vrjetn odpadle k bojo itaq sami kovanci :blink: ps.: @JeRn3j : a že spet :kva2: :kva2:
Čamac Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Mhm pomoje bo tui zaj kaki mesec vlka pizdarija s temi evri... Nekateri pa bojo na račun tega spet obogateli zaradi nevednosti drugih. Ob vsaki pomembni spremembi se eni znajdejo.
_Fingi_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 zakaj pa to? V MBju ni neke izrazitih čefurjev tak da ne poznam dobro te scene... :D ma tko sm reku, k majo lih oni največ prot metalcm za povedat... s ene gledajo lih lepo no :BUA: :D
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) jst tud ne maram metalcev :devil: jst tud ne :devil: @fingi ja že spet..a smo ga dobr zdelal :P . Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil JeRn3j
JMatic Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 navadne denarnce bojo pa res vrjetn odpadle k bojo itaq sami kovanci :blink: ps.: @JeRn3j : a že spet :kva2: :kva2: ma to vm k ste revni :evilgrin: ....jest si tkole pravm....ce sm do zdj u dnarnci nosu par 1000sit....bom od zdj naprej nosu par 1000Eur :>>> pa nam rabu nobene kvazi dnarnce za kovance :lol1: :lol1: haha :headbang: :headbang: :headbang:
reesko Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 jah fantki...pravjo da bo povprečno 1 let trajal da se bomo navadl na OJRE..no za določene tud 2,3 al pa več :D k boste motorje prodajal boste tud zaokrožl navzgor ;) :D
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 jah fantki...pravjo da bo povprečno 1 let trajal da se bomo navadl na OJRE..no za določene tud 2,3 al pa več :D k boste motorje prodajal boste tud zaokrožl navzgor ;) :D ja to sm tud jst razmišlo :D sam jebiga kaj pa k bomo nove kupoval?? :BUA:
_Fingi_ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 ma to vm k ste revni :evilgrin: ....jest si tkole pravm....ce sm do zdj u dnarnci nosu par 1000sit....bom od zdj naprej nosu par 1000Eur :>>> pa nam rabu nobene kvazi dnarnce za kovance :lol1: :lol1: haha :headbang: :headbang: :headbang: haha :kva2: :yea1: ja jest bi tud tko... sam zdej sm meu lepo drubiž po 200, 500sit za h Jožu + kšn 1000sit al pa 2k, zdej bo pa kva...en kp kovancov pa mejbi 2 bankovca za 5€ :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se