sršenar Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Žarko G. lep pozdrav! prov lepo je vidt spet kkšnga chooperista tle na motosvetu :OK: !!dj ti men povej iz kerih koncov kj prhajaš? bi šli lohka na kkšno furco skp, že kar pogrešam kkšnga k se mu da za chooperjam pelat ne sam divjt :kva2: !! Lp miha
JeRn3j Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 yamaha xvs dragstar 125! :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: haha ne me jebat model :P kdo se je prjavu na motosvet :OK: bravo bravo... žarko :OK: lepo sm ti reku da ti bo kul če se tle prjavš :OK: bomo se šli pelat....sam da jst lamele zrihtam, pa zverino odprem :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 yamaha xvs dragstar 125! :OK: Pozdravljen :OK: .
Žarko G. Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Žarko G. lep pozdrav! prov lepo je vidt spet kkšnga chooperista tle na motosvetu :OK: !!dj ti men povej iz kerih koncov kj prhajaš? bi šli lohka na kkšno furco skp, že kar pogrešam kkšnga k se mu da za chooperjam pelat ne sam divjt :kva2: !! Lp miha dragomelj-domžale-highway :OK:
sršenar Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Si pa še dost bliz doma :P ! A ti tole zverinco furaš šele od letos al si že starejš motorist :? ?? Me kar mau firbec matra kašna zgleda tale 125 drag star-ka? A se zdj sred "zime" tud že kj furaš al čakaš na še toplejše čase? :hmm: lp miha
Žarko G. Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 sam nabolj obvezne stvari morm zdele zamenjat gume, ker mam že čist zlizane.drugač pa je slika tut čist gor
JeRn3j Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 sam nabolj obvezne stvari morm zdele zamenjat gume, ker mam že čist zlizane.drugač pa je slika tut čist gor dej še kako sliko 250 ke :naughty: k me res zanima kak zgleda :naughty:
Žarko G. Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 maš že gor!kdaj boš začel se ti vozt z motorjom v šolo? :hmm:
Aless Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 zanima koga oz rabi kaj TTSa?ce koga zanima naj pove,ker vec nas naroci cenej bo..... na PM kdo je zainterisiran
reesko Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 kva je čagatori :devil: a greste kam al boste doma ? :P
D_u_H_e_C Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 grem na 18ko :OK: :D :OK: aja?:D kam?? ker js tut grem na 18ko čez par minutk :D
kukec1 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 kot ponavadi..kraj še ni znan alkohol pa je :Dpa še kaj drugega alo enkrat bi se lahk zmenli pa bi na kako vlko čago šli.. v lj kam al pa u gaviolija :kva2:
Original-One Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 kot ponavadi..kraj še ni znan alkohol pa je :Dpa še kaj drugega alo enkrat bi se lahk zmenli pa bi na kako vlko čago šli.. v lj kam al pa u gaviolija :kva2: a je kšn party dons v ag-ju? :hmm:
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 maš že gor!kdaj boš začel se ti vozt z motorjom v šolo? :hmm: Najprej je treba motor zrihtat... da me nov sram se okol vozt k gre prepočas :whistle: pa da se mal segreje pol pa bo :OK:
Čamac Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 (popravljeno) Ejte fantje, meni zadnjič ni šlo v glavo, da punce bolj palijo na staro RS-ko kot novo, zato sem se odločil zadevo malo podrobneje analizirati :D V anketo je bilo vključenih 5 ( :lol1: ) deklet, katerim sem pokazal sliko nove in sliko stare RS-ke. Odločiti so morale, katera je lepša. Rezultat me sicer ni osupnil pa vendar boste nekateri tukaj (najbrž JeRn3j :P ) zmajevali z glavo in oporekali. Torej rezultat je 80% proti 20% v prid Matexu :OK: Torej Matex zdaj je čas da začneš od veselja skakat do stropa :OK: post scriptum: najbrž se bom odločil še za kratko anketo o ušeskih na čeladi :P Če bo anketa pokazala pozitiven odnos deklet do omenjenega, pričakujem, da se bo kar nekaj motosvetovcev odločilo za plišasta ušesa hahaha =DDD Popravljeno Januar 14, 2007. Popravil Brodar
GHOST RIDER Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Brodar Objavljeno Danes, 10:18 AM Ejte fantje, meni zadnjič ni šlo v glavo, da punce bolj palijo na staro RS-ko kot novo, zato sem se odločil zadevo malo podrobneje analizirati biggrin.gif V anketo je bilo vključenih 5 ( trance_21_laughing1.gif ) deklet, katerim sem pokazal sliko nove in sliko stare RS-ke. Odločiti so morale, katera je lepša. Rezultat me sicer ni osupnil pa vendar boste nekateri tukaj (najbrž JeRn3j tongue.gif ) zmajevali z glavo in oporekali. Torej rezultat je 80% proti 20% v prid Matexu trance_40_thumbup.gif Torej Matex zdaj je čas da začneš od veselja skakat do stropa trance_40_thumbup.gif haha :D :D dober si tole zrihtu, čeprau bi mogu js iskat svojo srečo pr tistih 20tih procentih :P
Čamac Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 haha :D :D dober si tole zrihtu, čeprau bi mogu js iskat svojo srečo pr tistih 20tih procentih :P Vi vsi mate srečo da nisem vključo mitota :OK:
GHOST RIDER Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Vi vsi mate srečo da nisem vključo mitota :OK: A ti bi pa rad meu 0%? :D
GrCaR Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 kwa je zdej, a se gremo kej pelat :kva2:
JMatic Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 lohk...a mas ksno rezervno tablco za posodt :>
JeRn3j Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 lohk...a mas ksno rezervno tablco za posodt :> mam jst :P ja dej brodar :P bogve kere slikce si jim kazou... če bi jim moj motor kazou... torej mat črna.... bi se drgač odločle.... zihr si jim tisto rumeno kazou k je res grda :BUA:
Čamac Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 (popravljeno) Ne ne kazal sem tisto SBK barvo (2003 pa dalje al kak že je ta barva) ker je najbolj pogosta, drugače pa je tvoja ta črna mat res ful lepa :wub: Za mene je ta tvoja barva najlepša od starih RS-k poleg te: [attachmentid=89697] Popravljeno Januar 14, 2007. Popravil Brodar
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se